ForretningLandbrug

Brændenælde som gødning

Vegetabilske og frugtplanter ikke kun brug for god pleje, men også fodring. Og gartnere systemer gå til butikken for kemikalier. Ved de, at det bedste middel - under dine fødder? For eksempel den allestedsnærværende som gødning brændenælde overgår alle syntetiske analoger. Det er kun nødvendigt at vide, hvordan man bruger det.

Værdifulde egenskaber af brændenælde

Som en kilde til vitaminer (C, K, A), sporstoffer og af organiske syrer (jern, kobber, kalium, nitrogen, mangan, osv. D.) Så denne uforgængelige ukrudt i vid udstrækning anvendes i hjemmet kosmetik, såvel som i madlavning, som tilsætningsstoffer til foråret salater og grøn suppe og supper. For at tilføre den vegetabilske og prydplanter brændenælde særligt værdifulde som gødning på grund af sit høje indhold af kalium og nitrogen. Og det er lige så nyttigt for mad og for at beskytte plantagerne fra skadedyr og sygdomme. Erfarne gartnere altid gemme dem til fremtidig brug tinktur af brændenælder. Som gødning er forberedt og brugt - mere om dette nedenfor. For det første vil det være nyttigt at lære at bruge friske brændenælder på sitet.

brændende forsvarer

Arten af det, selvfølgelig, den brændende, som afskrækker mange fra hende. Og om det er dens ejendom til brug for god? For eksempel for at ændre deres holdning til ukrudt og forlade sit band rundt langs kanten af lokaliteten som en hæk? Ubudne gæster vil være lettere at overvinde tornede hegn, end en barriere. Tja, hvis et sådant ekstravagant metode ikke er egnet, kan du slå brændenælde og sætter det under de vegetabilske planter - tomater, agurker, kartofler. For det første er barkflis, der forhindrer ukrudtet spire. For det andet afskrækker skadedyr - blad-spiser insekter, snegle. Nedbrydende, brændenælde som gødning feeds planter. Mange gartnere held praktiseret bioklip strimlet brændenælder, berige jorden og beskytte den mod erosion.

Hvordan forbereder en gødning brændenælde

Processen er meget enkel. Frisk eller lidt svagt tørret græs at reducere kusachesti skal hakke eller skære, foldet til en spand eller tønde (det er ønskeligt at anvende plastbeholdere i stedet for metal) og hæld den creamed eller regnvand. Alt dette vil vandre ti til fjorten dage. Lugten, jeg må sige, er ikke en behagelig, fordi du har brug for at bestemme den korrekte sted at gøre gødning. Vi får ekstraktet kan sikkert overrisle alle planter, bortset fra bønner, løg og hvidløg - de på en måde brændenælde som gødning ikke kan lide. Men sådan gødning taknemmeligt accepterer alle de andre grøntsager, og selv blomster som haven og værelse. Meget god virkende gødning ved bærbuske - ribs, brombær, hindbær. Du kan vande nælden infusion af jordbær. Efter genoplade plante bogstaveligt kommer til livet, deres blade bliver skinnende og rig grøn, accelereret vækst og modning af frugten.

Mere om én metode til fremstilling af brændenælde gødning vil være nyttigt at vide. Græs stilke og kan brændes og værdifuldt askeindhold på nitrogen og kalium flere gange træ. Her er denne værdifulde plante - brændenælde ukrudt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.