TravelingRetninger

Hvor er bowling "On the Roof", Petrozavodsk? anmeldelser

Den nyåbnede restaurant i Petrozavodsk, som er blevet en populær destination blandt elskere af aktiv fritid og interessante sammenkomster. ny bowling "On the Roof" blev åbnet i opbygningen af Gogols butikscenter på fjerde sal. Petrozavodsk perked mærkbart med fremkomsten af den nye klub med en meget oprindelige navn.

beskrivelse

Bowling Club "på taget", Petrozavodsk (foto præsenteres i artiklen) er sammensat af 3 zoner af hvile, "Det Hvide Cafe", bowling og pizzeria. Spil værelse er udstyret med moderne spor. Fans af bowling sjov at spille på otte nye numre fra firmaet Via Bowling.

til børn

For de yngste besøgende i bowling "On the Roof" (Petrozavodsk) giver en legeplads tilstand. Især de fire bowlingbaner lavet til børn. Dataene for hvert barn i programmet er lavet på bestilling af spillet, så når de foretager et indkast er en automatisk stigning af flangerne på sporene. I dette tilfælde betyder det spor bolden ikke flyver væk, og barnet med endnu større interesse er involveret i spillet. Når du foretager et støbt voksne kofangere ned igen.

Sport skole

Bowling er ikke kun behageligt og sjov underholdning, men også interessant og spændende sport. Snart bowling "On the Roof" (Petrozavodsk) åbner en skole, hvor alle kan lære spillet bowling. Besøgende vil få mulighed for at opdage en ny, meget flot og meget enkel måde at holde dig i god form.

pizzeria

En af de mest behagelige steder, hvor en klub-bowling "On the Roof" (Petrozavodsk), et pizzeria, hvor du kan ikke kun slappe af i pauserne og ved slutningen af spillet, men også velsmagende og tilfredsstillende snack. Gæsterne tilbydes en bred vifte af pizzaer - fra klassikere til eksotiske. Borgerne gerne besøge bowlingbanen "på taget" (Petrozavodsk). Anmeldelser tyder på, at den institution, og især i et pizzeria, en behagelig overraskelse, og det niveau af service og overkommelige priser.

Café

Barnaul beboere, der regelmæssigt går i bowling "On the Roof" (Petrozavodsk), entusiastisk taler også om "White Cafe." En masse korrekturlæsere har bemærket, at i den hyggelige atmosfære i dette lille sted er meget rart at slappe af efter en travl dag. Ifølge gæsternes klubhus, moderne design hyggeligt interiør, lavet i hvid, giver gæsterne en betydelig æstetisk nydelse, og tilstedeværelsen af en panoramisk udsigt over en distraktion fra stress og jag og er med til at stille ind på en behagelig ferie.

Den lyse og hyggelige café område som en hvile i en pause mellem parterne, og at bemærke højtidelig begivenhed. Her arrangeres jævnligt turneringer, som involverede mange beklager. På torsdage, fredage og lørdage på bowling cafe "på taget" ( "White Cafe") med levende musik, på søndag her for børn er organiseret underholdning arrangeret af professionelle animatorer handle. Bowling Café "på taget", mange besøgende finde et sted, hvor du kan slappe af med din familie. Her vil gæsterne altid finde god mad, venligt personale og behagelig atmosfære.

Skema:

 • Fra mandag til torsdag: 12:00 til 02:00.
 • Fredag: 12:00 til 04:00.
 • Lørdage: 11:00 til 04:00.
 • Søndage: 11:00 til 02:00.

menu

Etablissementet tilbyder gæsterne et stort udvalg af japanske, europæiske og italienske køkken. Bowling Café "på taget" (Petrozavodsk) tilbyder gæsterne et bredt udvalg af desserter for enhver smag. Dessert kort "White Cafe" betragtes som den største i byen.

Børns workshops

For et barns fødselsdag, holdt uden for hjemmet, er det altid en masse nye oplevelser. Ferie i klubben, som er omtalt i denne artikel - er især sjovt for både fødselsdag og for hans gæster. Og for forældrene er det altid lover udfrielse fra problemer. HR bowling cafe "på taget" inviteret til fødselsdagsgave til at deltage i en kulinarisk show, som naturligvis ikke kan sammenlignes nogen almindelig måltid.

Alle gæster og helten i lejligheden gav mulighed for at få en spændende kulinarisk lektion, der vil lære, hvordan man laver ægte italiensk pizza. Børn vil skabe deres første kulinariske lækkerier under vejledning af eksperter, hvorefter naturligvis blive fulgt af forfriskninger. Book en master class via telefon, præsenteres på den officielle hjemmeside. Udgifterne til master class - $ 100 per deltager.

menu

For børn er tilgængelige:

 • "Kylling suppe med nudler" (300 g) - 50 rubler.
 • "Mr. Filina" (en skål af kyllingekød), 190 g - 140 rubler.
 • "Mister Pooh" (en skål af hjemmelavede hakkekød), 180 g - for 160 rubler.
 • "Miss Monkey" (pasta) 170 g - for 110 rubler.
 • Pizza "frugt" (350 g) - 200 rubler.

Yngre gæster kan nyde en cocktail:

 • "Coral Reef" (300 ml) - 75 rubler.
 • "Frugt hulning" (150 ml) - 75 rubler.

Du kan også nyde en dessert:

 • Portia "tender frugt" (180 g) - 270 rubler.
 • "Yin-Yan" (160 g) - 230 rubler.
 • Kage "Napoleon" med custard (140 g) - 120 rubler.
 • Kage "Napoleon" tranebær (180 g) - 130 rubler.

Voksne kan bestille en pasta:

 • "Mafaldine med svampe" (300 g) - til 230 rubler.
 • "Fuzidli med courgetter og tomat" (330 g) - 180 rubler.
 • "Fuzidli chicken curry og fløde" (320 g) - til 230 rubler.
 • "Mafaldine med laks" (300 g) - 270 rubler.
 • "Fuzidli Papperoni" (250 g) - 180 rubler.
 • "Mafaldine bacon" (280 g) - til 230 rubler.

Hvordan kommer man dertil?

For dem, der ikke ved, hvor den institution, der er ansvarlig. Et af de foretrukne steder for resten af byens borgere, bowling "På taget" (Petrozavodsk, adresse :. TC "Gogol", Maksima Gorkogo Street, 25, 3. linje), er beliggende i byens centrum, på fjerde sal i den berømte indkøbscenter. Restaurant inviterer de sande fans af spillet for at tilbringe en interessant og sund fritid i en af sine siddepladser.

For dem, der ønsker at betale et besøg i bowlingbaner, "On the Roof" (Petrozavodsk), "Hvordan kommer man dertil?" - spørgsmålet er meget relevant. Efter alt, at selv de mest vidunderlige restaurant besøge udendørs entusiaster vil ikke, om det vil være i en fjerntliggende del af byen. Men med klubben "på taget" det er ikke tilfældet. Praktisk rute du kan udforske kortet leveres på hjemmesiden institutioner. Da klubben er beliggende i centrum, ankommer til ham næsten hele bytransport. Ring eller book online sporet for spillet, vende sig i en bowlingbane "på taget" (Petrozavodsk). Telefon præsenteres på webstedet.

priser

spil koster 10,00-18,00:

 • Fra mandag til fredag: 400 rubler.
 • Lørdag og søndag: 700 gnide.

Fra 02.00 til 06.00:

 • På fredag og lørdag: 700 gnide.

Fra 18.00 til 02.00:

 • Fra mandag til torsdag: 800 gnide.
 • På fredage og lørdage: 1000 rubler.
 • Søndag: 800 gnide.

indtryk af besøgende

Anmeldelser af institutionen temmelig modstridende. Mange besøgende kaldet bowling "På taget" et godt sted i byen kan måle sig med jævnaldrende i mange henseender. Ifølge anmeldelser, det er meget velsmagende og billige. Gæsterne opmærksom på, at institutionen altid har spillet flot musik, meget tilfreds med et smukt interiør og udsigt fra vinduet. Mange roste priser, kaldte dem ganske demokratisk. Besøgende noteret som en fordel placerer tilstedeværelsen af en menu med forskellige køkkener, et stort udvalg af spiritus, lækker pizza, is og milkshakes. Nogle forfattere revision kaldet "På taget af" den mest foretrukne og komfortabelt sted i byen.

Andre, derimod, vil bære klubben i den personlige sortliste. Ifølge nogle brugere, tjeneste i institutionen er for langsom. Den træghed af de lokale tjenere bemærket af mange gæster. Nogle forfattere spekulere anmeldelser, udtrykte tvivl: om det er her for at tjene gæsterne accepteret? Nogle har rapporteret, at de var i stand til at få opmærksomhed af en tjeneren, kun at spørge klagen bog. Sådanne besøgende indtryk fra besøg steder var desværre dårlig. Som minus Besøgende også bemærke alt for høj musik, sjusk kokke (undertiden i en salat eller andre retter kan findes hår, hvorom gæsterne spøgte, at de fandt hår kan identificere mester preparer forfriskninger).

Forfatterne opfordrer anmeldelser cafe forvaltning til at være opmærksomme på det arbejde, som personalet, hvis adfærd er til tider ødelægger institutionens omdømme. På trods af manglerne, bowling "på taget" de fleste af gæsterne trygt anbefale at besøge som et godt sted for en aktiv og interessant hvile.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.