ComputereSoftware

Program til at oprette en virtuel disk. Emulering af CD og HDD

Operativsystemer, der starter med Windows 7, er forsynet med det program, for at skabe en virtuel harddisk. Når du bruger det, er der ingen problemer, fordi OS registrerer en sådan enhed som en konventionel "harddisk". Opret en virtuel harddisk kan være nyttigt, praktisk at afgrænse HDD plads, organisere filerne, og selv installere operativsystemet.

En virtuel partition oprettes som en VHD fil, da holderen (denne handling kan udføres uden at skulle installere ekstra software) fungerer på samme måde som en konventionel harddisk. Den nærmeste parallel kan udføres med et virtuelt drev ISO-drev, men i modsætning til dem, billedet af de nye oplysninger og slette gamle kan optages. Også en virtuel harddisk giver dig mulighed for at kryptere indholdet, er det nyttigt, hvis oplysningerne ikke skal have adgang til udenforstående. Efter installation af operativsystemet på en virtuel partition nem og hurtig overførsel det til en anden computer kan udføres.

Indbygget software til at skabe en virtuel disk

Forskelle i skabelsen af et virtuelt harddisk mellem den syvende og ottende versioner af Windows ikke. Den eneste nyskabelse er gjort i Windows 8 - mount kan gøres ved at dobbeltklikke på filen. Du behøver ikke at udføre yderligere konfiguration og tildele drevbogstaver manuelt.

Diskstyring

For at oprette en virtuel disk , du ønsker at køre en særlig nytte "Diskhåndtering". Bare klik på ikonet ved at gå til panelet via menuen "Start".

Opret VHD

Den nytte, der åbnes, skal du klikke på den øverste menu "Handling" på listen, der vises, skal du vælge "Opret en virtuel disk." På samme liste, kan du se inskriptionen "Slut den virtuelle disk", det vil være nyttigt, hvis du allerede har en VHD-fil, og du ønsker at læse indholdet.

Når du har klikket på et emne, under forudsætning af guiden skabelse åbner, som sædvanlig for Microsofts produkter. Der bliver nødt til at vælge, hvor man vil gemme VHD-filen og enhver volumen begrænse den. der skal også defineres, for at skabe en dynamisk profil eller efterlade en fast størrelse. Når du har klikket på "OK" det nye drev vises i lederen. På samme tid, kan programmet til at oprette en virtuel disk starte installationen af yderligere drivere.

initialisering

I det næste trin er nødvendigt at højreklikke på det drev, der var lige har oprettet, og klik på ordene "initialisere". Efter tryk på programmet til at oprette en virtuel disk beder dig om at vælge, hvilken partition tabel vil blive brugt i afsnittet - GPT eller MBR. Hvis volumen er større end to terabytes, vælge den første mulighed, hvis mindre - sekund.

Partitionering

Den sidste fase af udarbejdelsen af en virtuel harddisk - partition, og forbinde dem til operativsystemet. Som før, på den disk, højreklikke og derefter klikke på ordene "skabe volumen". Hvis du angiver en størrelse, der anbefales af systemet, et program til at skabe virtuelle disk oprette partition, der spænder over hele sted HDD. Du kan gøre flere sektioner, hvis det er nødvendigt. Her kan du også indstilles for hvert bogstav i kassen.

Efter afslutningen af alle operationer i vinduet Explorer viser ikonet for den nye harddisk. Alle operationer kan udføres med det nøjagtigt, som om det var en fysisk harddisk. Men husk, i virkeligheden, VHD filen er gemt i den virkelige volumen, hvilket betyder, at alle data er lagret på det.

daemon Tools

Hver bruger har forskellige cd'er (med spil, programmer, videofiler). Enhver laser disc egnet til skabelsen af hans billede, eller med andre ord, den virtuelle disk. billedfil data-cd Den vil blive optaget. Oplysninger vil blive holdt den samme til harddisken. Det er således muligt at løse flere problemer - at forbedre holdbarheden af den fysiske cd-rom, skal du bruge en disk, selv hvis drevet svigter helt at reducere den reelle drev støj, når læsning af data. Desuden vil adgangen til oplysninger skal udføres ved høj hastighed.

Oprettelse af et billede

Men for at gøre et billede, skal du først downloade programmet til at oprette en virtuel disk til Windows 7. Det blev kaldt Daemon Tools, og distribueres gratis. Til at begynde processen, åbne vinduet ved at klikke på ikonet på skrivebordet eller på ikonen.

Her klikker du på "Opret et billede", og angiv derefter den placering, hvor det vil blive gemt, tildele et navn. Skriv ønskeligt at forlade standard - ISO. Ellers i fremtiden kan være svært at arbejde med dette billede. Efter indstilling, tryk på knappen "Gem". Hvis du er det vigtigt at spare så meget diskplads, skal du markere afkrydsningsfeltet "Komprimer". Når du har klikket på indskriften "Start", så programmet til at oprette en virtuel disk vil gøre alt selv.

For at åbne en virtuel disk, skal du dobbeltklikke på ikonet fil, som den blev gemt. Du kan gå den anden vej: åben Daemon Tools, logge på fanen "virtuelle drev" og klik på punktet "Mount". Dette åbner en standard fil udvælgelse dialogboksen vælge det program her er det billede, der skal monteres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.