Mad og drikkevarerOpskrifter

Oksekød opskrift i de rigtige hænder - en rigtig delikatesse.

Oksekød er altid blevet anbefalet som et obligatorisk produkt til børn eller folk, der har lidt alvorlige sygdomme. Faktisk oksekød indeholder næringsstoffer for vækst, hud og immunforsvar.

At smage, selvfølgelig, oksekød er forskellig fra svinekød, ser det ud til, at det er mere stiv. Men i de kyndige hænder af oksekød er en stor delikatesse.

Til enhver færdigret at gøre dig glad, skal du vælge den rigtige kød. Fersk kød ikke udsender dårlig lugt, har en klar rød farve, med trykket forbliver tør, og pit hurtigt udført.

oksekød opskrift på ungarsk.

Denne ret kaldes "Tokan." Skiveskåret 1 kg oksemørbrad. Pre fry hundrede gram løg med paprika (50 g) og tomat (300 g). Næste protushivaem alle de produkter sammen. I slutningen af det måltid, du har brug krydderi knust hvidløg og spidskommen.

Oksekød opskrift på Moravia.

Vi er nødt til at tage 1 kg kød fra det forkerte ben ko, lave en dyb udskæring langs kornet. Inde lå groft hakkede kogte æg og pickles. Et stykke oksekød med snor slips, og derefter koges i 1 liter vand. Potten skal tilføje 3-4 løg, selleri, persille, hæld et glas lys øl. Når kødet er klar, skal det fjernes fra væsken, skæres på tværs af årerne.

Det gælder for kød? Du kan gøre saucen fra den resterende bouillon, som inddampes indtil tyk sauce. Serveres varm.

Oksekød opskrift på skandinavisk.

Oksekød skåret i skiver på tværs fibre. Nu er du nødt til at kæmpe off hvert stykke, og derefter gnide med salt, sort peber, sennep. Brun kødet på en pande. Så, separat steg hakket bacon, lå i en keramisk pot. Løg og kartofler skåret i stykker, sat i en gryde på toppen af bacon. Krydr med salt. Top med stegt kød. Hæld i bouillonen, sted i ovnen i 30 minutter. Serveres i potten.

Opskrift Oksekød i gelé.

Til denne ret skal du bruge: 400 g oksekød, 100 g hvidt brød, 1 tsk kartoffelstivelse eller æg, 2 spiseskefulde mælk 1/3 kop fløde, ½ løg, salt, peber, 400 g oksekød bouillon, 4 teskefulde gelatine, 1 gulerod, persille.

Kød, brød, stivelse, mælk, fløde, kok oksekød, og derefter forme små kugler. Sæt dem simre i bouillon. Klar bolde kølige, dåser gelé fold bolde og gulerod kredse. Forbered gelatine bouillon og hæld forme med kugler. Frosne gelé til at dekorere med grønt.

Bolde af oksekød og kan stege, ligesom donuts. Og sat i formene sammen med grønne ærter. Pynt med radise.

Hvordan at lave mad oksekød i ovnen? Oksekød skåret i stykker, marinere med eddike i 2 timer. Så steger i smør indtil de er møre, tilsæt salt og peber, tilsæt favorit krydderier. På en bageplade læg skiver af oksekød, hæld mayonnaise og creme fraiche, drys med strimlet dåse ananas. Komplet lag af hård ost, revet på et groft rivejern. Bages i ovnen ved 180 grader. Det færdige fad skæres i portions stykker, sat på en tallerken.

Oksekød op din ærmet til bagning - en god måde at lave mad kød spækkede. Tidligere, når bøsningen var i en enkel ovn kød er ikke altid protushivalos.

Et stykke oksemørbrad marineret i eddike med vand natten over. Så trak sig ud af vandet, skrubbet med salt, gøre dybere udskæringer af oksekød stykke overflade. Snittene anbringes snittet halm chesnochek, sugerør gulerødder, skiver bacon. Efter shpigovaniya kød anbringes i en muffe til bagning, er lukket og placeret på bakker i en ovn. Top ærme gør flere punkteringer. Kød bagt i 1,5 - 2 timer. Det færdige kød skæres på langs, serveret med sauce og greens.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.