Mad og drikkevarerOpskrifter

Lula kebab derhjemme. hemmeligheder af madlavning

Lula kebab, kaldet kærligt af mange gourmeter "lyulyashka", er en traditionel ret af aserbajdsjansk køkken. Men i dag er det er elsket af mange mennesker i Rusland og SNG. Så er mange fans af denne parabol begyndt at tilbyde deres egne, noget forskellige opskrifter. Alle af dem er i det endelige resultat var temmelig velsmagende ret. Derfor nedenfor vi betragter den klassiske metode til madlavning aserbajdsjanske Lula kebab hjemme og nye opdagelser af moderne madlavning.

For den traditionelle opskrift, du har brug for følgende produkter:

 • 1 kilogram lam;
 • 300 g talg fede hale;
 • fire mellemstore løg;
 • en teskefuld sort peber (jord);
 • en spiseskefuld af basilikum (tørt pulver);

Også brug for forskellige urter og krydderier: basilikum, mynte pulver, stilke af grønne løg og hvidløg, samt brøndkarse, estragon og porre.

For det første, skal du forberede fyldet. Mince halvt udskudt kurdjuchnogo fedt med løg. Dobbelt hakkekød fårekød, kødet bare ruller første og anden gang - kød og løg blanding til en tyktflydende konsistens på ca. 15 minutter. Tilsætte pulver mynte, basilikum, sort peber, salt. En anden blanding og derefter sat på 30 minutter i køleskabet, så fyldet gennemblødt krydderier.

For det andet er det nødvendigt at danne pølser selv. Til dette fugtige hænder i koldt vand og vedhæfte hakket danner klumper lyulya kebab. Så trukket på en speciel pølse spyd bred. Nu følger det resterende bacon skæres i tynde kronblade, som efterfølgende har brug for at sætte oven på Lula. Nu skal du steger dem på grillen eller grill er placeret på den øverste lag af ovnen på tværs af nettet.

Således er de traditionelle Lula kebab hjemme til at lave mad simpelthen. Bare brug den tid og lyst. Nu være opmærksom på de mere moderne udgaver.

Samtidig, at dømme ud fra de mange klager, den mest almindelige vanskelighed bliver noget, der ikke stammer fra kød frikadelle hakket blinde korrekt. Det bare ikke blive på spyd og falder fra hinanden. Mange anbefales at tilføje i hakket æg, gennemblødt gammelt brød, mødes og uventede tilbud, for eksempel, tilføje lidt stivelse.

Hvis vi forbereder lula kebab hjemme på en traditionel opskrift, at sådanne hindringer vil ikke. Efter alt, i henhold til ovenstående opskrift, du behøver for at tilberede fyldet fedt (svinefedt med fedt-tailed). Det er fedt og tjene som et bindemiddel kød.

Så, som en moderne analog giver lula kebab opskrift derhjemme med kylling. Vi får brug for:

 • 1 kg kyllingefilet;
 • to pærer;
 • To sød peber (bulgarsk) store;
 • 100 gram ostevarianter helst fast;
 • 100 g af en olie (fløde);
 • To hønseæg;
 • salt, friskkværnet peber.

Bage kebab spyd vil være fremstillet af træ, er det derfor ønskeligt at udelade dem tidligere i koldt vand i 60-70 minutter. Dette gøres for at kødet under tilberedning må ikke holde sig til dem.

Så først på ovnen rack i bage-mode grillet peberfrugt, indtil de er bløde. de skal afkøles og skæres i små stykker. Endvidere også finthakket kylling, løg og ost. Så er alle disse produkter blandet, tilsæt salt og peber og stil den i køleskabet i en halv time.

Derefter omfatter denne opskrift lyulya kebab danner ovale patties, behøver kun fugtes hænder i koldt vand. Bage som en halv time uden at glemme at dreje, ved en temperatur på 180 grader.

Således vil udarbejdelsen af lula kebab opskrift, som alle kan vælge efter deres smag og evner, være en vidunderlig tid til at komme sammen til middag hele familien. Efter at resultatet under alle omstændigheder vil det tilfredsstille selv de højeste forventninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.