Mad og drikkevarerOpskrifter

Torsk gryderet - blid sjov

Hvis du endnu en gang har besluttet at gøre en dag med fiskeri, hvilket er meget nyttigt for organismen, derefter koge torsken. Denne fisk har en delikat konsistens, og når det kombineres med nogle ingredienser er simpelthen guddommelig. Forbered det en række forskellige måder. Torsk gryderet - dette er en af de muligheder, hurtig og enkel. Denne opskrift bør være hver familie på hånden.

nem opskrift

For at starte med det mest simple opskrift med et minimum af produkter. Men dette betyder ikke, at fadet vil vise sig de sædvanlige. Den aroma og smag af de kulinariske kreationer er stor. Det vil tage 500 gram torskefilet, to mellemstore løg, gulerødder tre små sæt af krydderier (laurbærblad, peber, salt), solsikkeolie, eddike og nogle mel til panering. Fiskefileter skæres i stykker af gennemsnitlig størrelse. Torsk gryderet for små portioner vil ikke se præsentabel. Derefter paniruem hvert stykke i mel (uden at glemme salt og peber) og steges i panden med den ekstra fedt (vegetabilsk olie). Gulerod og løg skåret og tre på et rivejern, sat i en skål med en tyk bund og en lille mængde olie. Simre grøntsager, tilføjer laurbærblade, peber. Efter 10-15 minutter, når grøntsagerne er næsten klar, hæld dem en skefuld eddike, og sætte en skefuld tomatpuré. Alle mix. grøntsager på toppen af lay-stegt fisk og lad det simre alt sammen i ca 6-9 minutter. Fadet er klar. Først lagt ud på en plade torsk stuvet og toppet med grøntsager. For dekoration kan du bruge nogen friske krydderurter.

Torsk i creme fraiche

Creme fraiche giver fiskene mere ømhed, så disse to ingredienser er ofte kombineret. Torsk gryderet med løg meget flavorful og lækre. For at forberede tage et kilo torsk, to løg, 250 g fedt creme fraiche, mel til panering lidt af friske urter, olie og krydderier. Skær fileterne i portions stykker og tørres grundigt til stegning få en dejlig skorpe. Drys fisken med salt og peber og lad et stykke tid. Løg rene og skæres i halve ringe. Så er det stegt i olie til vegetabilsk smuk, gylden farve. Sæt det på en tallerken og der er afsat til siden. Nu fortsætter vi til ristning fisk. Gør det på den sædvanlige måde, paniruya det til mel. Efter det, vi flytte fisk i en skål med en tyk bund og toppet med løg. Alle fylde med creme fraiche og lad det simre i ca 15 minutter. Branden skulle være minimal. Torsk Stew leveret med nogen pynt.

Torsk i dild sovs

Denne skål var mere original, men ikke svært at forberede sig. Det vil tage 600 gram torsk (filet), 30 gram mel, 40 g smør, fløde 125 ml, 50 ml hvidvin, 100 ml bouillon, frisk dild stråle lidt persille og krydderier. Mørbrad tørret og skåret i stykker a la carte. Greens fint shinkuem. Opvarmes i en separat skål fløde og bouillon. I en gryde smeltes smørret og steg mel. Hæld den derefter varmet bouillon og fløde. Vi gør det langsomt under konstant omrøring med et piskeris. Næste, hæld i vinen og kog saucen i ca. 7 minutter. Nu er det nødvendigt at tilføje salt og krydderier til at give smag. Du kan tilføje lidt sukker. Mindst tilføje de hakkede krydderurter. Stykker af fisk sauce put, dækker folie eller låg og lad det simre i cirka 5 minutter, indtil gjort. Bagt torsk går godt med kartofler eller ris.

Torsk stuvet i multivarka

Til hurtig tilberedning torsk kan bruges multivarku. Tag to løg, to gulerødder, 700 gram fisk, olie og krydderier. Grøntsager skæres og stegt i en quenching-modus i ca. 5 minutter. Så lå oven på fileterne, salt og hæld lidt vand. Expose den slukning indstilling i 30 minutter og venter på en klartone. Det er meget simpelt og hurtigt. Torsk gryderet med gulerødder og løg bliver din livret. Før serveringen, kan du drys den med krydderurter og drys med citronsaft. Velbekomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.