Mad og drikkevarerOpskrifter

Typer af sandwich og deres forberedelse

At lære at bage brød, havde folk ikke stoppe der, der har bidraget til opfindelsen af sandwich. Det moderne menneske repræsenterer ikke din morgenmad uden nærende og lækker snack med et stykke pølse eller en skive ost. Varm toast og rosenrødt panini, burgere saftigt og nærende sandwich - disse gastronomiske lækkerier tusindvis af mennesker fodres dagligt.

Hvilke typer af sandwich ikke kun gjort kokken: kød, fisk, skaldyr, grøntsager, ost, krydret med krydret sovs! Fantasy kender ingen grænser. Nogle gourmeter på brød basis sætte frugter, bær, supplere dem med søde ingredienser. Fastfood, som består af forskellige fyldstoffer, for evigt vundet hjerter af mennesker over hele verden.

Forskellige sandwich

Du kan endda ikke forestille mig, hvor mange fyldninger opfandt kokke! Der er forskellige teknologier til produktion af nærende snacks. Som grundlag kan være en brød, ruller, toast, pitabrød. Conquer alle gourmet mange typer af sandwich.

Opskrifter sådan et populært emne behandler novice elskerinder. Kokke dele dem på grupper: åbne, lukkede, og i form af miniature smørrebrød. For hver sandwich er en fan. Lad os betragte nærmere alle de grupper af gastronomiske lækkerier.

åbent

De mest populære og velkendte option snacks. Disse fagfolk kan forvandle et stykke brød i den kulinariske produkt. For at give ekstra rigdom af creme fraiche, fløde, tomat saucer. Opret Mystique hjælp lagdeling ingredienser.

lukket

Lukkede slags sandwich kom til os fra Europa og solidt præciseret i kosten af borgerne. Fordelene ved fastfood er svært at sige, især købt. I fastfood, et rigt udvalg af indendørs snacks kaldet hamburgere eller cheeseburgere. Det er kendt for alle et brød, fyldt med højt kalorieindhold ingredienser.

Alt dette er rigeligt dækket med mayonnaise eller creme fraiche og serveret med en kulsyreholdige drikkevarer. Sådan en frokost med mere end erstatte et komplet måltid. For at reducere kalorie i stedet for pølser og fede dressinger kan bruge grøntsager, fjerkræ, fisk, grøntsager. Sådanne sandwich hensigtsmæssige og forelægge ferie bordet.

Canapes og tærter

Miniature typer af sandwich, et foto af, der er repræsenteret i materialet, blev opfundet i Italien. Er små stykker, der adskiller sig i form. Basis fungerer brød uden skorper, toast, kiks, saltede kiks. Over et par ingredienser er lagt ud (veksler med hinanden).

For at lette brugen i midten af brødet baser indsatte spyd. Tærter - en af de muligheder kanapéer. Den vigtigste funktion - lille størrelse. Begge er harmonisk supplerer bordet godt med bløde og alkoholiske drikke.

Vol au vent og Tartlets

Forbløffende appetitvækker, hvilket er en kurv, der er fyldt med interessante bestanddele, derefter bagt i ovnen. Former for sandwich i form volovanov og tartlets blev opfundet i lang tid og forbliver populære i dag. De serveres ved sociale arrangementer, fester. Dygtige kokke skære dejen interessante figurer: kurve, geometriske former, tårnet, der giver tartlet festlig look.

Typer af sandwich og husmandskost

Giv lysstyrke og kreativitet helpdesk velsmagende snack kaldte hakket kød med sild. Denne parabol, anderledes ernæringsmæssige. Ingredienser til fyldet:

 • to brakvand sild;
 • løg;
 • sur-sød æble - 2 stk;.
 • smør - 100 g;
 • to æg.

Fjern sild fra knogler og hud, skåret i små stykker og male i en kødhakkemaskine. Næste du nødt til at passere gennem mejetærskere æble, æg og løg. Du kan bruge en blender, får du en blød og homogen struktur. Forbind de to masser. I oksekød tilsæt smør, blandes grundigt. Den resulterende tykke lag af fyld spredes på toasts, toast, rugbrød. Pynt med en kold forret med en kvist dild.

Hjemmelavet burger med svampe

Prøv at forberede den amerikanske fastfood, som er populær i mange lande rundt om i verden. Kun i dette tilfælde, vil en snack være mere effektiv og højere kvalitet. Vi har brug for:

 • sesam ruller;
 • svampe - 150 g;
 • Ost - 100 g;
 • Friske grøntsager: tomat, løg, agurk;
 • olivenolie, salt, dild.

Passeruem løgringe (kan tern), tilsæt stykker af svamp, smag til med salt. Steg blandingen, indtil væsken fordamper. Buns skåret i to halvdele, blidt knuse papirmasse (fjern ikke).

Den ene del af brødet produkt fylde cirkler agurker og tomater, hæld olivenolie. Vi lagde på toppen af svampe, drys generøst med revet ost og dild. Dæk med den anden halvdel, og sættes i ovnen i 5-7 minutter. Nærende måltid er et glimrende alternativ til de indkøbte produkter.

Den lyse snack "Ladybug"

Du ved ikke, hvad der ramte barnet og hvordan man får ham til at spise? Så den følgende opskrift, der er designet i form af en mariehøne, tiltrække opmærksomhed og antænde dit barns appetit. Forberedelse snacks hurtigt og nemt. Den nødvendige sæt af komponenter:

 • cherry tomater - 300 g;
 • Ost - 200 g;
 • creme fraiche eller mayonnaise - 100 ml;
 • hvidløg;
 • oliven, udstenede;
 • hvidt brød;
 • dild.

Baton skåret i firkanter, tørre i ovnen eller stegt i smør. Kombiner den revne ost med knust hvidløg og creme fraiche. Dæk denne masse af stykker brød, ikke at forglemme hofterne. Cherry skåret i halve, og læg et stykke i midten af produktet.

Fra sorte oliven til at gøre hovedet, i stedet for øjencreme at dryppe. På bagsiden af de crumble oliven. Kanterne af sandwich drys med dild. Visuelt ser det ud til, at fejlen sidder på den grønne eng.

Nu ved du, hvad er de forskellige typer af sandwich. Opskrifter med billeder af gennemgangen vil hjælpe dig til at sprede den daglige menu.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.