SundhedMedicin

Som linket blod gruppe af børn og forældre? Regler for transmission af nedarvede

Nogle gange er det meget alvorligt naturvidenskabelige emner er populære og relevante for almindelige mennesker. Dette gælder for overførsel af arvelige genetiske egenskaber og oplysninger, såsom hvordan forbundne blod gruppe af børn og forældre. De fleste akut spørgsmålet bliver, når en af to forhold: bestemmelse af faderskab og finde en donor til transfusion i en nødsituation. I princippet bør alle vide, hvordan man kan løse problemet for sig selv, da den anden situation.

Det bør være den samme som blodet gruppe af børn og forældre?

Hver mand altid ønsker at se i hans eget afkom ydre kendetegn. Men der er tidspunkter, hvor en pjevs vokser som to dråber vand, der ligner den morfar eller andre forhold. Som et resultat, i nogle tilfælde, ind i sjælen af familien hoved krybe i tvivl om den sande faderskab. Særlig akut situation, kan forværres ved bestemmelse blodtype barn truende derefter berolige og familiens velfærd. Efter alt, nogle mennesker tror, at blodet gruppe af børn og forældre skal være den samme i bogstavelig forstand af ordet. Ellers for en mand, svarer det til beviset for utroskab. Lad os se på dette alvorlige problem, forebygge problemer i familien.

Hvordan er den arv af blodtyper fra deres forældre?

Den mest pålidelige måde, selvfølgelig, er definitionen af denne genetiske træk ved kontrol. Men længe før fødslen af et barn kan antage, hvad der vil være hans blodtype. Nedenstående tabel viser de arveregler. Den midterste del af forældrene i skæringspunktet mellem de data svarer til barnets blodtype.

Blod gruppe forældre

far

første

sekund

tredje

fjerde

mor

første

1

1 eller 2

1 eller 3

2 eller 3

sekund

1 eller 2

1 eller 2

nogen

2 eller 3 eller 4

tredje

1 eller 3

nogen

1 eller 3

2 eller 3 eller 4

fjerde

2 eller 3 eller 4

2 eller 3 eller 4

2 eller 3 eller 4

2 eller 3 eller 4

Blod gruppe af børn og forældre kan være helt anderledes

Vi giver nogle eksempler på praktiske data er angivet i tabellen. For eksempel, hvis faderen har en første gruppe af blod, og hans mor - en fjerdedel, er det sandsynligt, at fødslen af et barn fra den anden eller tredje gruppe af blod. Eller der kan være situationer, hvor arven generelt opstår uden nogen regler. Med kombinationen af den anden og tredje blodtyper forældre baby kan have en hvilken som helst af de mulige.

Blod gruppe af forældre og børn: foreneligheden af transfusioner

Desværre sker det, at i en nødsituation (for operationer efter ulykken) den forælder overhovedet ønske ikke kan hjælpe sin eget barn. Og alt på grund af det faktum, at hans blodtype ikke matcher kravene. Derfor bør du komme i nærkontakt med de principper, som at stole under blodtransfusion. I vores land, ikke helt følger disse retningslinjer, men foretrækker kun at bruge eksakte match gruppe numre og Rh faktorer.

patient

Gruppe af bloddonorer og Rh faktor

første

sekund

tredje

fjerde

+

-

+

-

+

-

+

-

første +

+

+

først -

+

anden +

+

+

+

+

vtoraya-

+

+

tredje +

+

+

+

+

tredje

+

+

Fire +

+

+

+

+

+

+

+

+

chetvertaya-

+

+

+

+

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.