SundhedMedicin

Sådan helbredelse åreknuder uden kirurgi

Når en person spørger, hvordan man kan helbrede åreknuder, han har i tankerne, først og fremmest, ikke-kirurgiske metoder. Og de har nu. En sådan fremgangsmåde - sclerotherapy. Der er flere varianter af det. For at afgøre, hvilken type sclerotherapy passer til en bestemt patient, er det nødvendigt at foretage en ultralydsundersøgelse af venerne. Dette gøres primært for at bestemme, om cross-vener brudt. På dette afhænger den fremtidige behandling. I 70% af tilfældene sclerotherapy kan dramatisk forbedre tilstanden af skibene og udleveres uden drift.

Desværre, spørgsmålet om, hvordan man kan helbrede åreknuder, er ikke helt korrekt, fordi det er en kronisk sygdom. Effekten vil vare længe efter behandlingen kun under visse betingelser, herunder forebyggende foranstaltninger. Men se bort fra sygdommen er umuligt. I den indledende fase kan det ikke bringe nogen problemer, men hvis det ikke ændrer sig selv i livsstil og ernæring, årebetændelse eller blodpropper kan udvikle sig i et par år. Og dette er en forfærdelig sygdom, der kan gøre en person deaktiveret.

Hvis der var kun de første symptomer, er der en mulighed for at suspendere udviklingen af sygdommen. Jeg har brug for nogle begrænsninger. Det er strengt nødvendigt at opgive de termiske belastninger: nødt til at glemme alt om saunaer, bade, boblebade. Fysiske aktiviteter er kun tilladt med kompressionsbandager. Det er vigtigt at forstå, at i mange år kan sygdommen ikke engang gider, men på ethvert tidspunkt kan forekomme som en komplikation af en blodprop dannet. Desuden større Wien, jo større er sandsynligheden for en blodprop. Derfor forsøger at finde deres egen måde at behandle åreknuder, er der risiko for at vente for alvorlige komplikationer. Men at give op ikke det værd.

Hvis sygdommen endnu ikke truer komplikationer, er det muligt at behandle åreknuder folkemusik retsmidler derhjemme. Selv om "behandling" - er forkert. Snarere, forebyggelse af komplikationer. Fordi mens medicinen ikke kommer op med sådanne lægemidler, som kunne bringe tilbage væggen i venerne i den normale tilstand. Ingen salve, kompressionsbandager kan ikke længere fjerne de vener, som klatrede ud. Men de skal bruges lige som en forebyggende foranstaltning. Hans favør, de giver. Hvordan at vælge produkter? Det er bedre at konsultere en læge.

Mange mennesker, der er på udkig efter en måde at helbrede åreknuder, interesser behandlingerne. Og også de har tilstrækkeligt effektive. Men igen - ingen kur, og suspension af sygdommen, smertelindring (hvis det allerede vist). Alle foreslåede metoder bør behandles med forsigtighed. Nogen bedre pasform én måde, nogen - ellers. Der er allerede forebyggelse er som om berøring. Du er nødt til at kigge efter velvære.

traditionelle opskrifter

Her er et par opskrifter til at helbrede åreknuder ben. Selv hvis du ikke kan helbredes, kan de hjælpe til at stoppe sygdommen og undgå farlige komplikationer.

En måde at forbedre udseendet af benene udseende med åreknuder og lindre smerter - bære strømper dyppet i saltvand. Det vil tage mindst to par, fordi hver dag, de skal skiftes. Her er hvordan. Tag opløsningen: et glas varmt vand 2 tsk salt. Det gennemblødt strømper i en halv time, derefter tørret, tør, pynte på dine fødder. Disse strømper skal bæres hele tiden.

Inde du kan tage en tinktur af muskatnød (100 g pr halv liter vodka). Insisterer 10 dage, filtreret tage 20 dråber før måltider (en halv time).

Du kan lave komprimerer om natten af serummet. Gennemvædet i serum gaze wrap omkring benene, toppen dækket med et kompres papir og fikseret.

Godt at tage et varmt fodbad med et afkog af bark af pil og eg. Efter dem, er det nødvendigt at bære tykke sokker.

Du kan drikke et afkog af humle (det tynder blodet, der løber gennem venerne lettere uden at danne blokeringer).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.