HjemlighedHavearbejde

Flower Eustoma: dyrkning og pleje i hjemmet

Eustoma, dyrkning og pleje, som er ganske enkel, er en etårig plante. Dens videnskabelige navn - Lisianthus. I naturen er det mest almindelige ved bredden af ferskvandssøer. Formen af blomsten er lidt ligesom en rose, det skiller sig ud fra de andre ved en lilla eller blå farve. Den vokser godt, ikke kun i åbne områder, men også i potter. På hver af de planter normalt vises til tyve store blomster, der blomstrer på forskellige tidspunkter. Det skal bemærkes, at hvis en sådan blomst som Eustoma, dyrkning og vedligeholdelse udføres i hjemmet, er også hvid og lyserød farve. Derudover er der nu dyrkede sorter, kronbladene af dem er to-tone farve.

Som svar på et spørgsmål om, hvordan man dyrker Aust, først og fremmest skal det understreges, at dens reproduktion sker ved hjælp af frø. I deres udvælgelse anbefales det at give fortrinsret til en granulatform, fordi selv de er meget små. I midten af marts frøene placeres i små potter direkte oven på steriliseret jord. Vand, når den hældes i en bakke. Potterne nødt til at dække med en transparent film, for hvilke en konstant temperatur på omkring 25 grader om dagen og 18 grader - om natten. I dette tilfælde ca. to uger senere vil være de første skud af denne blomst som Eustoma. Dyrkning og pleje på dette tidspunkt bør være særligt forsigtige, da lille rostochku kan dø under længere tids direkte sollys.

Når anlægget vil være 4-6 blade, bør gøre sine picks, og efter ti dage - at fodre flydende gødning med sporstoffer. Efter at begge vil passere truslen om frost, kan du begynde plantning i åbent terræn. Det skal bemærkes, at der for Eustoma blomst dyrkning og pleje kan begynde med det samme med det åbne rum. I dette tilfælde frøene sidde i en afstand på ca. 20 cm fra hinanden, og deres udvikling afhænger udelukkende af temperaturforhold.

Som tidligere nævnt, anlægget foretrækker godt oplyst sted. Med en stærk varme, anbefales det at skabe en skygge. Eustoma kan roligt stå på altanen i løbet af sommeren, men det bør flyttes tilbage ind i lejligheden i efteråret. Når skabe gunstige betingelser for overvintrende busk vil ikke have nogen problemer, men i foråret på et obligatorisk grundlag bør opdeles i to eller flere dele. Som for jordbunden, planterne er bedst egnet lys nærende jord med en normal surhedsgrad. Når der dyrkes indendørs, være opmærksom på, at i en gryde, der skal oprettes normale afdræning, for ellers Lisianthus kan dø.

Eustoma blomst, et foto, som du kan se ovenfor, naturligt voksende i områder, der er karakteriseret ved en høj grad af fugtighed. På trods af dette, vandet det skal være meget omhyggeligt i hjemmet: Brug kun varmt vand og undgå samtidig overdreven fugt i jorden. Desuden mellem vandingerne ønskelige til opnåelse af jorden lidt tør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.