Kunst og underholdningFilm

Tillykke med fødselsdagen, Charlie!

Tillykke med fødselsdagen, Charlie!

16 april markerer 123 år siden fødslen af den store skuespiller Charlie Chaplin. For en række af moderne krigere og fiktion, nogen siger hans navn en gang om året, og nogle af dem ikke har nogen idé om dens natur - det er unikt.

Skriftlige mange bøger, filmet om hans liv og kreative film. Jeg ønsker blot at minde de bemærkelsesværdige fakta, der ikke efterlader nogen ligegyldig.

Charles Spencer Chaplin blev født i 1889 i London. Forældre med barndom lærte ham at være kreative, fordi de selv var kunstnere Music Hall. Charles havde meget tidligt at tjene til føden siden en alder af 10 år, blev familien efterladt uden en far. En dreng dukkede op på scenen, tjene til livets ophold, ligesom hans to brødre. I 1910, det første besøg i USA inden for rammerne af koncert turné med teatertrup Fred Karno.

Start tv-karriere tegner sig for 1913 i "Keystone filmen" britisk selskab, flyttede senere til USA, og i 1917 arrangerede sit eget studie, selskabet "United Artists" med cast af hans film Meri Pikford, Douglas Fairbanks og Griffith. Arbejde i gang! På det tidspunkt havde han allerede blevet løsladt, "Vagabonden", "butikschef", "indvandrer" og andre. Chaplin blev uafhængig fra andre studier, og var i stand til mere klart at udtrykke ideer på skærmen. Han sparet på udgifterne. Alle, der er indsamlet fra leje film - investeret i deres egen produktion. Filmen - ikke en billig fornøjelse, og han tog efter take, søgte de ideelle job, redigere, film kilometer ... Han gjorde alt for at lave en film kaldes kunst. I 1929 blev han tildelt den første "Oscar" til filmen "The Circus" (som han elskede) i det første ceremoni, selvom det endnu ikke blev kaldt det. Film blev "The Kid", "Parisienne", "Gold Rush", "City Lights" ... "Den store diktator" - den første film, hvor Chaplin karakter siger.

I 1952 havde Charlie gået til London for premieren på "Footlights" og vendte aldrig tilbage til USA. Under mistanke om anti-amerikansk aktivitet blev han placeret et forbud mod indrejse til Nordamerika. Standhaftigt overvandt livets prøvelser. Hvor offentlige, talentfulde, rig mand, blev han prøve noget for at afsløre, sagsøgt, ikke fordi reklamer ødelægge. En flok af stress, er alle mulige omstændigheder ikke afspejlet i hans film. Så trist i mit liv, jeg var i stand til at grine på skærmen.

I slutningen af 1960'erne tog han op stemmeskuespil "Cirkus" for at vise sin oprigtige forsoning med filmen. Det sidste bånd anses for at være "Grevinden fra Hong Kong", 1966, filmet i farver, sammen med Sofi Loren og Marlon Brando.

Ofte i sine film i hemmelighed fra publikum han spillede en cameo rolle, er det stadig anerkendt, selv om navnet og syntes ikke i kreditter.

Kun få mennesker ved, at en stor komiker havde blå øjne - det er ikke synlig i sort-hvid film. Moderne producenter af dans med stjernerne ville misunde fantasi geni. Charlie kombineret i ramme umulig boksning og tango i den samme ring. En fin musiker - stor selvlært spille violin og andre musikinstrumenter, på trods af det faktum, at han var venstrehåndet. Udgivelser, herunder en selvbiografi.

Indtil nu, er der ikke sådan en komiker, der ikke kun ville medvirkede i hans film, skrev han manuskripter, instrueret, finansieret dem, komponere soundtracks ...

Sir Charles Spencer Chaplin døde juledag i 1977 i Schweiz. Han forlod 12 børn, 8 af dem er fra den sidste Una O'Neill, en yngre mand i 35 år.

Ved indgåelse af disse linjer, jeg vil gerne tilføje, at han skulle sin vej, spøg.

Charlie Chaplin - den eneste diamant, som bragte fordele for menneskeheden.

Tillykke med fødselsdagen, Charlie!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.