HjemlighedHavearbejde

Smukke dekoration område - Impatiens haven

Udtænke bryde et blomsterbed på stedet, gartnere begynder at bladre gennem stakken af mapper for at finde egnede planter. Fange et udvalg af farver, se nøje på en sådan kultur, som en balsam haven. Det er mere velkendt for os under navnet Vanka vådt eller Impatiens balsamina.

Impatiens haven vokser overalt, men det betragtes som fødestedet i det sydlige Kina, Malaysia og Indien. Statelig plante nået en højde på 70 centimeter, og har en saftig forgrenet stængler tæt grønne og let i stykker. Impatiens påvirker overflod af store, uregelmæssigt formede blomster, tætsiddende rundt om stammen. Glædeligt mangfoldighed af sorter, der er forskellige i farve stammer fra violet til ren hvid. Dette gør det muligt, smukt passe denne plante gruppe plantning eller har fokuseret på bestemte dele af haven.

Impatiens haven er lav vedligeholdelse plante. Det er resistent over for sygdomme og forskellige skadedyr. Glade gartnere lang og rigelig blomstring. Flower plantning på stedet skal vælge et veloplyst sted i morgen og aften, og at gøre god dræning.

Mørk, kold og fugtig have balsam dårligt tolereret. Sådanne forhold kan føre til nedsynkning af blade og rodbrand. Men den øgede luftfugtighed det bærer godt og begynder at blomstre bedre, gør det muligt at lande i nærheden af vand. I de varmere måneder kræver befrugtende planter hver anden uge. Dette vil øge varigheden af blomstring.

En af de mest hårdføre enårige til åbent terræn - haven balsam. Dyrkning af kulturen indendørs muligt året rundt. Og med ordentlig pleje Impatiens vil glæde den rigdom af blade og blomstrende skønhed. Dette kan opnås transplantere planter hvert forår i tæt gryde. Sådanne betingelser vil bidrage til ikke bygge grøn masse og udvikling af blomsterstande. Opformerede planter på to måder: ved frø og rode af apikale afskårne stilke. I sidstnævnte tilfælde bør det gamle anlæg fjernes helt.

Når voksende balsam kan støde et par problemer. Og vi har brug for at genkende de signaler korrekt, hvilket giver os planten. Hvis det var blege blade og stilke begynder at trække, mangler han lys eller næringsstoffer. Bøj stilken, løv og blomster droppet - det fugtig og kold. Hvis luften er meget tør, bladene er tørre, krølle og falde af. Hvis dit anlæg ikke blomstre, betyder det et overskud af kvælstofgødning, mangel på næringsstoffer eller dårlig belysning. Hvis hurtige forandringer i de almindelige betingelser om anlægget vil reagere nulstille alle knopper og blomster.

Du bør nøje gennemgå anlægget blade, når de er snoet. Efter alt, kan denne funktion indikere infektion af spindemider. Hvis den syge stueplante, skal du bruge en god vask det i brusebadet, efterfulgt af behandling med insektmiddel. Med nederlag udendørs planter og truslen om sygdommen omkringliggende plantager bliver nødt til at ty til at bruge giftige stoffer.

Impatiens er egnet til landskabspleje altaner og loggiaer. For sådanne afgrøder bør vælges sorter, hvis højde fra 20 til 60 centimeter. I udseende, stængler planten kan opdeles i flere varianter: Impatiens terry, kamelievidny, gvozdikotsvetny og glatte farver. Til plantning på balkonen voksende frøplanter har brug for, og derefter skifte ind i feltet. Sået i april brug frøene kun 4 til 8 dage til at klatre. Efter dette, er en beholder med spirer i et lyst og varmt sted for opdræt. Pick er ikke påkrævet. Kasserne kan plantes i maj efter frosten. Selv med kun nogle få sorter af balsam kan forvandle din lejlighed eller altan til en blomstrende have.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.