Kunst og underholdningFilm

Vladimir Kryuchkov: foto, roller Filmografi

Vladimir Kryuchkov - en charmerende smukke skuespiller med en smart venlige brune øjne. Bred visning publikum af SNG-landene, blev han kendt efter optagelserne serien "matchmakere", på trods af, at før stykket en masse drama og medvirkede i andre film.

Dette forklares ved den ekstraordinære popularitet af serien virkelig nationale helte, der synes at komme fra det virkelige liv: som un-filmisk udseende plot punkter i filmen, og ekstremt troværdigt spil store aktører. Selv de mest glødende modstandere af serien længe ventede frigivelse af den næste serie "matchmakere" til endnu engang at nyde synet af ekstraordinære tragikomiske situationer, der falder hensynsløst ikke modet, ikke gøres til genstand for kompleks, undertiden latterlige omstændigheder aktører kinobestsellera, herunder glimtede hans fremragende skuespil talent Vladimir G. Kryuchkov.

Biografi af skuespiller

Fremtidig kunstner blev født i den legendariske Kakhovka, sunget i en revolutionær sang i 1959. Mens han stadig i skole, fremover skuespiller Vladimir Kryuchkov var aktivt involveret i skolen drama-produktioner, mesterligt skildrer forskellige fiktive karakterer. På 22, han dimitterede fra Kiev Institut for Teater kunst opkaldt efter Karpenko-Kary og blev optaget i truppen for Krim Russian Drama Theatre. Gorky, som fortsætter med at blive opført som en ledende aktør til i dag.

De spillede et stort antal forskellige roller, fra den skarpt satiriske til tragisk heroisk. I 1999 modtog han titlen af hædret kunstner i Krim, og i 2004 - det hædret kunstner i Ukraine. Dens rige kunstneriske talent og ekspertise Vladimir G. aktier med studerende Studio School, der handler i teatret. Han blev lærer, da han følte, at han havde noget at sige og vise den studerende teater af unge, der uselvisk elsker lærer og ven.

De væsentligste roller i film

I hvilken film blev filmet Vladimir Kryuchkov? Filmografi lille skuespiller. Som tilhænger af teatret, Kryuchkov blev for sent til at handle i film, spille det meste biroller og episodisk. Men skuespilleren var i dem, så udtryksfulde, at selv den korte scene med ham er godt husket på grund af hans sande talent: han spiller ikke, og den rolle, levende, ser naturlig og afslappet. Det er således han optræder i en episode af serien "Mit eneste synd," spille rollen som kaptajn på det fiskerfartøj, modig principfast person på hvis skuldre hviler ansvaret for livet for fiskerne. Han er ikke bange for at fortælle sandheden om den upålidelige bådejeren skib, der ikke tænker på en karriere.

Vivid biroller

De drejninger af serien "Kærlighed i en million" Vladimir G. medvirkede som Christine advokat, spillede så ingen havde nogen tvivl om, at dette er en professionel advokat. Udsøgt kostume strålende lærdom og upåklagelig manerer, upåklagelig intelligens - og dette bør være en reel advokat. Dens lille rolle prydede ikke en meget god serie.

I filmen "Bride" Kryuchkov spillede også en farverig rolle direktøren for børnehjemmet, venlig, intelligent, veluddannet, hurtigt løse alle problemer i sin udfordrende institution. Han legemliggjort billedet af en kort episode omsorgsfuld far til forældreløse, omtanke dykke ned i den bitre skæbne deres menigheder.

Blandt de tegn i den anden plan fremhævet rolle konsul af den afghanske ambassade i Rusland, hvor Anna ankommer, venter på nyheden om hendes forsvundne mand. Meget venlig og hensynsfuld Konsul ved Kryuchkov oprigtig sympati karakter, fortæller hende om hårdt såret mand med dokumenter i navnet Egora Prokaeva - mand. Diplomat opmuntrer urolige søgen efter kvinder, siger, at alt er nu godt.

Perfekt mestrer skuespiller med roller i krimiserien "cop-2", "Nyt liv detektiv Gurov" "Streets of Broken Lights-5."

Deltagelsen af kunstneren i de klassiske film-produktioner

Som en mester i sit håndværk Vladimir G. har kunstneriske arv væsentlig rolle i Shakespeares udødelige klassikere. Instrueret af Edward palmer og Vladimir Magar gjort et tv-version af "Othello" i Sevastopol drama teater i oversættelse Pasternak, der kombinerer i det kunsten at drama og opera. Premieren fandt sted i marts 2014 tv-kanalen "Teater."

Disse instruktører har skabt en film-performance "Don Giovanni", idet der som grundlag for de litterære værker af en række forfattere har forsøgt at optrævle sjælen af klassisk erobrer damer hjerter. TV filmpremiere show afholdt 18 Marts 2014 på kanalen "Teater."

I disse undersøgelser V. G. Kryuchkov klaret deres roller.

V. G. Kryuchkova rolle i "Matchmakere-4" -serien

Som allerede nævnt ovenfor, er det i denne serie er fuldt åbenbaret sig skuespiller Vladimir Kryuchkov. Hvem spillede i "Swat" denne vidunderlige skuespiller? Her spillede han en energisk direktør Massandra Winery - Vladimir Mikhailovich. Det er sød, udstråler en venlig og hjertevarme mand, der trækker sin lyse karisma og oprigtighed af andre. Han er i stand til at sætte pris på de ædle gerninger af mennesker, uanset deres sociale status, som bekræfter sin holdning at nedbryde Mitja, "gem" vingård af røveri, og at han har arrangeret.

Direktør er godt klar over, at for ham ikke anderledes ædruelighed og god opførsel emnet, men den kendsgerning, at deltagelse i Mityaya lzhezaschite plante fra røvere gør det i øjnene af Vladimir Mikhailovich ædle troværdig person. Brede brusehoved kommandoer gør tyvagtige Mityaya vagt vagt ærlig og ryste hans hånd for en improviseret tur til en vigtig gæst. Men hun (sjælen) tillader ham at lave en skarp bemærkning forvirret medarbejder. Dygtigt spillet Kryuchkov møde Celebrity - Filippom Kirkorovym han venligt tilfreds, men ikke fawn før popstjernen og ikke at indynde sig hos ham. Skuespilleren er så organisk passe ind i rollen som direktør for anlægget, det nu ud til, at det er så og skulle være leder af de berømte virksomheder.

forræderisk trafikulykke

I februar 2014 en vidunderlig skuespiller og en vidunderlig person, Vladimir Kryuchkov, det foto, du se artiklen, var i en forfærdelig bilulykke: på en glat vej bil skred, han modtog en kraniebrud og lå i koma på grund af alvorlige skader. Familie, venner, fans og studerende Kryuchkov høj grad bidrage til en vellykket behandling og genvinding af skuespillerens helbred. Nu skuespilleren kom ud af koma og fortsætter behandlingen - alle, der kender ham, ønsker ham god bedring. Han blev rørt til tårer efter at lære om velgørenhed udførelsen af deres elever.

Jeg vil gerne oprigtigt ønske den elskede skuespiller og en vidunderlig person at komme sig helt efter ulykken og stadig gøre underværker på scenen af den indfødte teater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.