FormationHistorie

Et tegn på anarki: et historisk blik

Hvad der begyndte som en filosofisk doktrin, efterhånden forvandlet til en revolutionær bevægelse. Anarkismen har været kendt siden oldtiden, men dens nuværende hvilket betyder at det har erhvervet i midten af det 19. århundrede. På det tidspunkt begyndte konfrontationen mellem væksten i det arbejdende folk og regeringen. Den franske revolution var en af årsagerne til, at der opstår en ny ideal om frihed og lighed. Udtænkt demokrati ikke er anerkendt af tilhængerne af anarki. Forfader af denne bevægelse var den franske filosof Per Zhozef Prudon. At han hører til den berømte sætning "Anarchy -. Mor til orden" Flag, i henhold til hvilken var medlemmer af Broderskabet, var sort. Over tid er det forvandlet og suppleret. Det vigtigste farve er sort, men det er kombineret med andre. Det afhænger af arten af anarkisme.

Ud over flaget, anarkisterne har deres egen symbolik. Der er muligheder for, hvordan de tager. Måske endda lidt hver uddannet person ved, hvad det ligner et tegn på anarki. Det er det store bogstav "A" cirklede rundt. Men dette er kun det vigtigste tegn på anarki.

Anarchist Black Cross

Denne tegn på anarki oprindeligt blev kaldt "Røde Kors anarki." Dette navn blev givet til ære for prototypen, hvorfra det blev gjort. Dette emblem blev ændret fra et symbol på organisationen "Røde Kors". Men navnet blev ændret i 1919. Dette skyldes det faktum, at dette års Røde Kors Internationale Organisation begyndte de samme aktiviteter som anarkisterne under den "sorte kors". Organisationen "Anarchist Black Cross" er engageret i afviklingen af fængsler. Det var første manifestationer fandt sted i zaristiske Rusland. Så begyndte anarkisterne til at støtte alle politiske fanger.

Dette emblem er repræsenteret som et sort kors, som har foroven en knyttet hånd. Det symboliserer styrke i sammenhold. Fingre én svage, men stærke sammen danner en kno. Og han er i stand til at modstå alle og alt. Og det var sandt i de dage af zarens Rusland.

Patten

Dette symbol på anarkisme har længe været glemt. Det var populært i slutningen af det 19. - tidlige 20. århundrede. Dette skilt blev udvidet i forbindelse med brug af en træsko produktionsnedbrud. Det blev han kastet i maskinerne, og dermed bryde dem. Det er fra det franske ord "Sabot" (træsko) og gik ordet "sabotage".

Således blev det udødeliggjort emnet i historien. Anarchy skilt "træsko" Selvom glemt af mange, men er en af de vigtigste. Han stod på oprindelsen af radikale bevægelser. I vor tid er ikke længere relevant tegnet af anarki. Billeder af træsko, dog er velkendt for enhver person, der tilhører denne bevægelse.

Sort kat (vildkat)

Præcis fortolkning af det næste tegn er ikke anarki. Skaberen af denne karakter, Ralph Chaplin, sagde: "Sort kat i barndommen er forbundet med tanken om protest, han bebor i frygten for ejerne og arbejdsgivere for at sabotere og overtro." Chaplin på emblem - en sort kat med buet ryg og kløer. Jeg opfandt det var en periode med store strejker i fagforeningerne.

Ifølge legenden, billedet dyr har sin prototype. De blev en omvandrende kat der løb til hospitalet med demonstranterne, var der. Han var mager og lurvet. Besøgende på hospitalet hans opfedes. Som katten genvundet og begyndte at forbedre forretninger på demonstranterne. Deres krav blev opfyldt. Men dette er kun en legende. Historie, hvilket svarer til sandheden, er som følger. Alt sagen i den såkaldte spil af ord. På engelsk ordet "strejke" lyder som en "arbejdsnedlæggelse", er i overensstemmelse med den engelske version af udtrykket "vildkat" - "vildkat". Her er en interessant historie i dette emblem.

Kendt mærke anarki (foto)

Den mest populære tegn forbliver naturligvis "A" i en cirkel. I den oprindelige version af dette symbol brev blev skrevet i en cirkel. På nuværende tidspunkt mærket lidt ændret. Nu "A" strækker sig ud over cirklen. Dette symbol respekteret og anerkendt af alle anarkister absolut, uanset deres orientering.

Fortolkningen af dette symbol er som følger: A - anarki, Oh - orden. Dette symbol kunne ikke være bedre illustreret Proudhon udtrykket "Anarchy -. Mor til orden"

historiske oplysninger

"A" i en cirkel i masserne introducerede Forbundsrådet Spanien af International Association of Working. Dette var deres tegn. Lidt senere blev dette symbol anvendes under den spanske borgerkrig. I 1956 tog Bruxelles over dens organisation, og i 1964 han migreret til den franske organisation Liberal Youth.

Afsluttende ord

Afslutningsvis vil jeg gerne sige, at bare kende historien, er det muligt at bedømme den nuværende. Det er umuligt at kategorisk og fra et synspunkt at nærme undersøge et bestemt emne. Mange tegn på anarki er rædsel og frygt, men ved at undersøge historien, kan man se, at det var et symbol på frihed, lighed og retfærdighed.

Således behøver ikke gå i panik ved synet af en af disse tegn, og bare huske, hvad de mente før. En moderne fortolkning af anarkisme er lidt anderledes end originalen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.