Kunst og underholdningFilm

Orlando Bloom: filmografi, roller, biografi, personlige liv

I 2014, på Hollywood Walk of Fame har en ny stjerne, og hendes navn var - Orlando Bloom. Filmografi denne britiske skuespiller har sin oprindelse tilbage i 90'erne i sidste århundrede, men den internationale berømmelse han modtog allerede i 2000'erne og i 15 år formået at fast indtaste sit navn i historien om verdens biograf. Det kan bestemt ikke kaldes en skuespiller i en rolle, Bloom figurer er altid forskellige, har han dabbled både i store projekter, såvel som i lav-budget billeder ophavsret. Kun få mennesker ved, men den smukke Hollywood kunne vise sig at være en fremragende, og på scenen.

kreativ barndom

Orlando Dzhonatan Blanchard Blum blev født i den engelske by Canterbury, den 13. januar, 1977 en familie af kendt forfatter og journalist Harry og Soni Kouplend Bloom, der kaldte sin søn til ære for komponisten Orlando Gibbons. Da han var kun 4 år gammel, var han ikke min far. Lille Orlando og hans ældre søster Samantha blev rejst af sin mor og en nær ven af familien Kolin Stoun. Efterfølgende, ved den måde, det viste sig, at han var den biologiske far til Bloom. Moderen forsøgte at indgyde i deres børn de æstetiske kvaliteter og kærlighed til kunsten i alle dens manifestationer. Orlando ikke var en selvsikker barn, grunden til det var den medfødte dysgraphia. Drengen var glad for teatret, lærte fremmedsprog, mestrer ridning og i 9 år besluttede, at ville være skuespiller. Dette har bidraget til et ønske om at være Superman at vinde pigen, og da det er underforstået, at den superhelt af en person, der handler erhverv spillet for evigt vundet hjertet af den britiske barn.

De første teatralske skridt

Unge Blum startede med skolens teater, hvor han deltog i mange produktioner. Da han var seksten, at et provinsielt dreng erobre den engelske hovedstad, og det lykkedes. Dørene for talentfulde unge mand åbnede National Youth Theatre til to hele sæsonen, og på grund af denne Orlando fik et stipendium og gik til British Academy of Dramatic Art. Efter et år med træning lovende skuespiller har landet en rolle i en produktion af "En gåtur i Wien Woods". Spørgsmålet var kun én ting: hvordan du hurtigt lyse op på den store skærm stjerne ved navn Orlando Bloom? Filmografi brite begyndte med en cameo rolle i den biografiske drama "Wilde" i 1997. På trods af den skarpe kritik af selve billedet, den unge skuespiller var bemærket og begyndte at tilbyde nye roller. Men udviklingen af Bloom filmkarriere snarere honing af faglige kvalifikationer, som har valgt den prestigefyldte Guildhall School of Music and Drama, hvor som et resultat af flittige træning sluppet af mine børns sygdom - dysgraphia. Forbedring deres færdigheder som skuespiller, Orlando Bloom under træning spilles i forskellige produktioner af Tjekhov, Shakespeare og mange andre klassikere.

fortryllende debut

Allerede i slutningen af sin uddannelse periode Bloom besluttede at forsøge at komme ind i en grand projekt, Peter Jackson - "Den Ringenes Herre" trilogien Han kunne godt lide rollen som Faramir, men instruktøren har tilbudt håbefulde skuespiller til at spille en vigtigere karakter, alfen Legolas. Før starten af en lang proces med at filme trilogien Bloom blinkede i en episode af 'Midsomer Murders '-serien og med så meget som et og et halvt år tilbage til New Zealand, hvor han tabte i processen med at skabe den' Ringenes Herre ". Så meget, at næsten alle de tricks i den første del af sagaen udførte selv. Orlando Bloom, hvis biografi og indtil da var fuld af en lang række skader, herunder en alvorlig rygskade i 1998, har formået at bryde et ribben under indspilningen. Efter disse eventyr, skuespilleren gik på en lang ferie til Indien, og til at vende tilbage derfra ventede på en kæmpe succes, som han bragte filmen. Overnight, briten var stjernen i verden skala med en hær af fans og præmie "Empire", som var det bedste debut. Derfor, i 2001 landede han rollen som den berømte instruktør Ridli Skotta krig drama baseret på virkelige hændelser. "Black Hawk Down" beviste endnu engang fantastisk handler Bloom.

Epic rolle. Og ikke kun ...

Anden del af "The Lord of the Rings" kun bekræftet, at der er en ny stjerne i Hollywood - Orlando Bloom. Filmografi skuespiller i 2003, suppleret med tre billeder. Ud over den tredje del af filmatisering af JRR Tolkien, med Hitom Ledzherom medvirkede i den britiske kriminelle actionfilm "Ned Kelly" og prøve på en ny romantisk billede af Uilla Ternera i blockbuster "Pirates of the Caribbean: The Curse af" "" Black Pearl Det var den anden grand projekt af en sådan kommerciel skala biografi Bloom, som i en meget kort periode. maleri succes var så stor, at skaberne netop besluttet at skyde fortsættelse og skuespillerne underskrevet kontrakter for to flere film, herunder Orlando Bloom. Den rolle, han spillede i 2004, overrasket over sin mangfoldighed: det er mælkemanden i komedien "The Calcium Kid" og den smukke Paris i en ny blockbuster film med Brad Pitt "Troja", og arbejder på vegne af Shay i forbrydelsen drama "Haven". Den seneste britiske skuespiller fungerede også i rollen som producent. Men 2005 bragt i sparegris Bloom to utrolig varieret, og på samme tid en højt profileret film - en "Himmeriget", hvor Orlando igen arbejdede med Ridli Skottom, og komedien "Elizabethtown", hvor hans partner var stedet for Kirsten Dunst.

Eksperimenter og vende tilbage til basics

I 2006 og 2007, gå videre, "Pirates of the Caribbean", hvor han spiller Orlando Bloom. Filmografi skuespiller i 2006, som suppleret af en anden romantisk komedie - "Love and Other Disasters" og derefter den smukke britiske besluttet at gøre en pause og tage en pause fra film, vender tilbage til skød London teater. Op til 2013 Bloom eksperimenterede: han spillede i de velkendte succesfulde film - "New York, Jeg elsker dig" (2009), "De Tre Musketerer" (2011), og i den lav-budget film, som kan kaldes en fiasko, "Main Street" (2010), "The Good læge" (2011), "konspirationsteori" (2013). Skuespilleren vendte tilbage til rollen som Legolas til at deltage i to film, "Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark" (2013) og "Hobbitten: Slaget ved Five hære" "Ringenes Herre" (2014), som kan kaldes forhistorie af Der er rygter om, at han igen vil bringe til skærmen, Uilla Ternera i 2017.

Kvinderne i sit liv

Orlando Bloom, hvis personlige liv er altid i fokus for interesse paparazzi, de hele fire år mødte skuespiller Keyt Bosuort, 2002-2006. På forskellige tidspunkter, er de allestedsnærværende reportere han krediteret med de mest utrolige historier med Kirsten Dunst, Jessica Biel, Jennifer Aniston og mange andre. Dette er ikke overraskende, fordi den britiske smukke gentagne gange anerkendt den mest sexede mand af planeten og den mest ungkarl. Men hans andet officielle affære, med topmodellen Miranda Kerr, varede siden 2007 og sluttede ægteskabet i 2010, og et år senere skuespilleren var glad far til en dreng ved navn Flynn. I 2013 har parret været en konflikt i forholdet, men officielt de er stadig hans kone.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.