SundhedPræparater

'TSikloferon' immunstimulerende sammensætning. Vejledning til brug

Lægemiddel "TSikloferon" refererer til stoffer, der positivt påvirker kroppens immunsystem. Dets vigtigste funktion er at normalisere immunstatus i autoimmune læsioner og immundefekt af forskellig genese.

Effekt af lægemidlet "TSikloferon" er baseret på den generation af interferon i kroppen, som er en form for beskyttelse mod virus, protozoer og bakterier. Effektivitet bemærket i undertrykke væksten af maligne celler. Interferon stimulerer produktionen og aktiviteten af dræber-T-celler, der er assistenter ødelægge den genetiske information for et bestemt fremmed organisme.

Påvirket celler producerer interferon specifikke enzymer, der vanskeliggør byggeri virale proteiner ved RNA-interferens. Virkningen af interferon er også rettet mod at øge antallet af virale partikler, der fremkommer ved omregning begynde at arbejde som antivirus. Med andre ord, de ikke opfører sig som almindelige virus, men tværtimod, mister deres smitsomme egenskaber, evnen til at reproducere og at inficere raske celler. Desuden er de "defekte" virus forstyrrer deres normale modstykker.

Det er svært at overvurdere den rolle i denne proces "TSikloferon" brugsanvisning forberedelse refererer til denne medicin er en katalysator for produktion af interferon i de celler, der har mistet denne evne. De har ingen midler er en accelerator for hele immunsystemet som helhed, har det rettet dens indvirkning på de berørte stykker. Lægemidlet er i stand til at trænge ind i alle områder af kroppen, herunder hjerneceller, der er en positiv virkning på cellemedieret immunitet som HIV-infektion. Som en yderligere fordel af præparatet "TSikloferon" bruger program kalder den lave toksicitet af lægemidlet. Ikke som dets stimulerende egenskaber mod tumorvækst. Lægemidlet har ingen effekt på graviditet og akkumuleres ikke i kroppens væv, selv efter længere tids brug.

"TSikloferon" medicin. Sammensætning og indikationer for brug

3 danner kendte release "TSikloferon" drug: coatede tabletter opløselig shell liniment til topisk anvendelse og injektion.

Strukturen indbefatter organer akridonuksusnaya syre og hjælpestoffer aktivstof. Ordinere lægemidlet for følgende sygdomme:

- HIV-infektion (trin 1A - 3B);

- neyrovirusnyh infektion i kombinationsbehandling (Lyme sygdom, serøs meningitis);

- autoimmun sygdom ,

- chlamydia læsioner (chlamydia lungebetændelse, urogenital Chlamydia, et al.). I disse tilfælde anvendes midlet sammen med antibiotika;

- Infektion: papillom, cytomegalovirus;

- herpes (genital herpes simpel);

- sygdomme, der forårsager immundefekt (svampe- og bakterieinfektioner af kronisk karakter, forbrændinger, postoperative tilstande, lungebetændelse, bronkitis);

- et mavesår;

- hudlæsioner (eksem, neurodermatitis, dermatitis);

- betændelse i det reproduktive system.

Drug "TSikloferon". Dosering, interaktioner med andre lægemidler

Specifikke træk ved de forskellige doseringsplan. De ledsagende "TSikloferon" medikament instruktioner angiver basen behandlingsmulighed for hvilke det anbefales for voksne at tage 1, 2, 4, 6, 8, 11, 14, 17, 20, 23, 26, 29 timer. Kredsløbet kan variere afhængigt af typen af sygdom og tildeles individuelt. Babyer rådes til at tage lægemidlet på en basis kredsløb gang daglig maksimal dosis på 150 mg.

En vigtig fordel ved instruktioner narkotika "TSikloferon" til brug refererer til sin gode kompatibilitet med andre lægemidler og fraværet af negative virkninger, mens du tager med vitaminer, antibiotika, kemoterapi, immunterapi og andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.