Nyheder og SamfundØkonomi

Bruttoresultat: formel og mening

Formålet med driften af en virksomhed, uanset dens størrelse eller omfanget af aktiviteter er profit. Dette tal kan kaldes en af de vigtigste for analysen af organisatoriske resultater. Det giver dig mulighed for at afgøre, hvor meget af sine produktionsmidler og andre ressourcer bruges rationelt - arbejdskraft, penge, materiale. I en generel forstand kan betragtes som en gevinst, da overskuddet af indtægterne over udgifter og de ressourcer, der anvendes til produktion. Men i processen med finansiel analyse beregnet dens forskellige former. Så sammen med en klar defineret indkomst brutto. Formlen for sin beregning, og værdien er forskellig fra andre former for indkomst. Det spiller således en afgørende rolle i at vurdere effektiviteten af virksomheden.

Begrebet bruttoresultatet

Udtrykket stammer fra den engelske og bruttoavancen er det samlede resultat af organisationen i en vis periode. Det er defineret som forskellen mellem indtægter fra salg og omkostninger af varer, der fremstilles. Nogle forveksler det med bruttoindkomsten. Først dannes som forskellen mellem provenuet fra salg af varer og de omkostninger, der er forbundet med deres produktion. Med andre ord, det repræsenterer summen af nettoindtægter og lønnen til de arbejdere. Brutto udbyttegivende virksomheder, vil hvis formel blive diskuteret nedenfor, en mindre værdi. Det er dannet efter skat (andre end indkomstskat) og fradrag af lønomkostningerne. Det er taget i betragtning, ikke blot af materialet, men alle de samlede omkostninger i forbindelse med produktionen.

Formel: Bruttoresultat

Denne værdi er dannet som et resultat af alle former for produkter og tjenester, og omfatter ikke-driftsindtægter. Det viser effektiviteten i produktionen som helhed. Lad os se, hvordan man beregner den bruttoavancen. Formlen er som følger:

indtægter fra salg (netto) - Vareforbrug / ydelser.

Det bør gøre en afklaring. Netto indkomst beregnes på følgende måde:

samlede indtægter - værdien af rabatter - prisen på de returnerede varer.

Generelt kan vi sige, at denne form for indkomst afspejler indtægter fra transaktionen uden indirekte omkostninger.

Brutto- og nettoindtægter

Bruttoresultatet tager kun hensyn til de direkte omkostninger. De fastsættes afhængig af den industri, hvor selskabet opererer. Således for energiproducenter, der giver det arbejdsudstyr, vil de direkte omkostninger og plads belysning - overhead. Ved fastsættelsen af årets resultat, og der tages hensyn til de indirekte omkostninger. For sin beregning kan bruges bruttoavancen. Formlen er:

bruttoresultat - administrativ, salgs- og distributionsomkostninger - andre udgifter - skatter.

Fremstillet efter betaling af alle disse betalinger indtægter er rent og kan anvendes til forskellige behov i virksomheden - det sociale, i forbindelse med udvikling af produktion og så videre.

konklusion

Den vigtigste indikator for effektiviteten i produktionen på fabrikken er det bruttoavancen. Formlen for sin beregning er givet i papiret og afspejler det samlede indtægter fra salg af varer eller levering af tjenesteydelser. Den bestemmes ved at tage hensyn til de direkte omkostninger i organisationen og omfatter ikke indirekte. Således er denne type indkomst viser effektiviteten af anvendelsen af ressourcer, der er involveret direkte i drift i virksomheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.