FinanserFast ejendom

Maternity kapital til køb af boliger. Hvordan fungerer denne her

En del af tiltrækning af statslige programmer designet til at støtte familier, der har mere end to børn, er udbetalingen af barsel kapital. Det er gyldigt indtil 2016 og tillader mange væsentligt ændre de betingelser, hvorunder de lever, fordi det for det kan du få trustfonde. Sådan bruges barsel kapital til at købe bolig? De fleste mennesker har absolut ingen idé om denne procedure. Derfor er denne artikel er helliget sådan et aktuelt emne.

Hvordan til at bruge faciliteterne

Så, som nævnt ovenfor, kan anvendes med en sådan finansiel støtte som barsel kapital til køb af bolig samt at få den fornødne undervisning af barnet eller dannelse af særlige (kumulativ) af arbejdskraft pensions- mødre. Mængden af betaling i indeværende år beløb sig til næsten 410 tusind rubler. Brug barsel kapital til køb af boliger som følger. Når barnet bliver ældre, og han var tre år gammel, forældre har ret til at betale disse penge direkte til sælgeren, du er interesseret i fast ejendom. For at gøre dette, underskrevet af den pågældende kontrakt, købsbevis af ejendommen, der er optaget, ikke kun i FRS, men FIU. Efter at pengene kommer på bekostning af sælgeren inden for to måneder. Utvivlsomt få ville acceptere at vente i så lang tid, så det er meget udbredt praksis for at opnå målet lån. Så følgende procedure: den barsel kapital til at købe bolig vil blive dirigeret til at tilbagebetale taget PF lån og påløbne renter. For at gøre dette, skal du skrive en ansøgning, en prøve, som du skal give.

Sådan bruges barsel kapital til køb af bolig, hvis barnet ikke har tre år

I dette tilfælde, også det har at ty til at stole på lån. Her er det nødvendigt at overveje, at kreditaftalen nødvendigvis skal indeholde oplysninger om de midler, der ydes det for erhvervelse af en bolig (forudsætning - at angive den nøjagtige adresse). Desuden skal den organisation, der udsteder de midler har passende tilladelse til det.

"Faldgruber"

For det første, er det tilrådeligt at være opmærksom på valget af en organisation, der vil give de lånefonde. Desuden er det vigtigt ikke kun at det har de relevante dokumenter, men også den rente, etableret ry og anmeldelser. For det andet kan du ikke bruge disse midler til køb af aktier i et boligområde. For det tredje mener vi sådanne kriterier som slitage af ejendommen. Han bør være minimal, og selve rummet erhvervet - beboelige.

Differentieret lån til køb af boliger

Kun få mennesker har råd til at købe ejendom uden at låne. Især skarpt dette problem står foran unge familier. En særlig tilstand blev skabt for at løse det programmet for lempelige vilkår. Det kan gives til familier, der opfylder nærmere definerede kriterier. For eksempel tager hensyn til låntagers alder, antal børn, indkomst, og mange andre. Ofte programmet gælder for soldater, militærtjeneste, og andre. Essensen af programmet for at kompensere låntagere en vis procentdel af renter betalt i henhold til låneaftalen. Det bør erindres, at ikke alle banker deltager i programmet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.