TravelingHoteller

Kina, på den. Hainan: By Link 3 * hotel. Hotel beskrivelse og anmeldelser

Hainan Island - ekstremt populær blandt russiske turister udvej. Vælg dette sted for en ferie, mange af vores landsmænd. Infrastrukturen i Hainan Island udviklede fint, og resten er meget bekvemt. Gæsterne på dette feriested kineserne har evnen til at besøge restauranter, caféer, barer og diverse underholdningsmuligheder. Og, selvfølgelig, der er på øen og masser af gode hoteller. Den modtager turister fra Rusland, herunder temmelig By Link Hotel 3 * komfortabelt hotel. Værelsespriser er lav, de samme faciliteter til deres gæster dette hotel tilbyder en bred vifte.

placeringsfunktioner

Dette trestjernet hotel ligger i Sanya, i hjertet af øen. Naturen i denne del af Kina, i henhold til de fleste af turisterne, virkelig fantastiske. Vacationers har besluttet at vælge at bo på et hotel China City Link, venter på varm blid hav, sol, kokoslunde og smukke strande komfortable. Sanya internationale lufthavn ligger 20 minutters kørsel derfra. Hotellet de fleste af de turister foretrækker at rejse med taxa. Shuttle service er til rådighed for et gebyr og han By Link Hotel.

Kina, på den. Hainan, City Link * 3: generel beskrivelse

Det er et moderne hotel, denne smukke nye bygning. Bygget Hotel City Link har været i 1994. For et par år siden det afsluttede reparation og restaurering af facaden af værelserne. Gode anmeldelser dette hotel har opnået i første omgang, fordi er meget tæt på kysten. Stranden er blot et par minutters gang væk. For at komme til stranden, behøver gæsterne ikke engang at krydse vejen eller jernbane spor.

Ifølge de fleste besøgende til øen Hainan, hotel business hotel standarder By Link svarer til et hundrede procent. God hvile på havet i Kina, har valgt dette hotel, hvordan kan erhvervsfolk og almindelige turister.

Sanya By Link Hotel 1 * (Sanya) eller 3 *?

Nogle steder giver en turist tema af dette hotel er ikke helt korrekte oplysninger, mærkning det som en stjerne. Selvfølgelig til luksus 5 * etablissementer af dette hotel og bekvemmelighed værelser og kvaliteten af den service langt. Dog kan en pause her stadig være temmelig godt.

Så navnet "Sanya By Link Hotel 1 * (Sanya, Hainan, Kina)," er ikke helt rigtigt. Omfanget af tjenester til sine gæster, tilbyder dette hotel alle de samme, der svarer til mindst tre stjerner.

Anmeldelser af værelser

Samlet By Link Hotel tilbyder sine gæster 150 komfortable værelser. I hvert værelse er der en standard tre-stjernet hotel for en vifte af faciliteter. Alle værelser er udstyret med moderne møbler og er udstyret med de minimumskrav, der er nødvendige husholdningsapparater. I lejede værelser, kan turisterne se satellit-tv og telefon.

Hvert værelse på hotellet, blandt andet er:

 • minibar;

 • klimaanlæg;

 • køleskab;
 • sikker;

 • te- og kaffemaskine.

Bruser udstyret med hver eneste hotelværelse. Udover toiletartikler i badeværelset er der også en hårtørrer.

Overnatning priser

Den relativt lave omkostninger ved værelser - det er, hvad der adskiller Hotel Sanya By Link Hotel 3 *. Priserne her er virkelig loyale. Selvfølgelig, de russiske turister kommer her normalt tillader i Kina af operatøren. Der er sådan en tur for to voksne i en uge i størrelsesordenen 90-95 thous. Rubler.

Hotelfaciliteter

Selvfølgelig kan hotellets gæster nyde alle former for faciliteter ikke kun på værelserne. Infrastrukturen i hotellet City Link * 3 (Kina, om. Hainan) udviklede også ganske godt. Den er repræsenteret primært:

 • konferencelokale;

 • forretningscenter;

 • sauna;

 • en legeplads.

På stedet er en udveksling kontor og en souvenirbutik.

betalte tjenester

Dette hotel tilbyder sine gæster og alle mulige ekstramateriale. Antallet af betalte tjenester i hotellet City Link er:

 • taxa;

 • parkering;

 • room service;

 • vaskeri.

Forretningsrejsende kan bestille dette hotel organisere en banket eller møde.

spisning

Restauranten på hotellet, mange turister finde hyggeligt sted at besøge og meget behageligt. Retterne serveres meget anderledes. Det kan bestilles, hvis det ønskes, både kinesisk og europæisk. Selvfølgelig er der hotellet er ikke kun en restaurant, men en morgenbuffet. Sidstnævnte er som regel inkluderet i prisen. Er morgenmaden i en fast-food forretninger at vælge imellem. Turister, der foretrækker at sove længere om morgenen, i henhold til en catering meget vellykket.

hotel strand

Meget bekvemt for svømning kystlinje er noget anderledes i staten Kina. Hainan. By Link 3 * - hotel, beliggende praktisk talt på stranden. Afstanden fra stranden er kun 300 m. Håndklæder til svømning i havet ved byen Link desværre ikke give ud. Men mange turister bare tage dem ud af bruseren. Faktisk hotellet stranden - et sted helt praktisk. Havet her, at dømme efter de anmeldelser af feriegæster, temmelig ren. Stranden er renset meget ofte, og så spildevandet er næsten aldrig tilfældet. Log ind på havet ved denne strand anses af mange gæster på hotellet, ganske praktisk. Og den meget kystlinie, dækket med blødt sand, forårsager en resten kun positive følelser.

Swim lejere By Link Hotel, desværre, har mulighed for kun i havet. En privat swimmingpool i dette hotel ikke.

Butikker, barer og caféer i nærheden af hotellet

En god turist infrastruktur - det er, hvad er anderledes i det land, Kina. Hainan. By Link 3 * har en bekvem beliggenhed i denne henseende. I nærheden af hotellet er en række butikker, barer og caféer. På vej til stranden kan købes til en lav pris saftig moden mango. Efter 18 timer uden for hotellet på gaden vil mængden af handlende, der tilbyder gæsterne en bred vifte af fisk og skaldyr. Sanya Er fisk, blæksprutter, blæksprutte og så videre. Jeg er også meget billig.

Udtalelsen af gæsterne på hotellet

Anmeldelser om dette hotel er i forskellige netværk. Nogle turister betragter det som en feriedestination være den bedste. Andre værelser til leje her ikke anbefales. Angive de faktiske værelser selv turister normalt er tilfredsstillende. Linned ændret dagligt på hotellet. Det samme gælder for rengøring frekvens. Men deres pligter personale, ifølge mange gæster, henviser ikke for ansvarligt. Turister sige, for eksempel, det faktum, at gulvene i dette hotel vaskes kun i prominente steder, og tørre støv og gør sjældent.

Nogle værelser By Link Hotel tilbyder en ganske anstændig visning af gaden. Det andet vindue er kun synligt stærkt vrimler gårdsplads. Lydisolering i dette hotel, som mange gæster føler ikke alt for gode. Nogle turister også komme på tværs og de rå tal. Altaner og terrasser i dette hotel ikke. Og dette, selvfølgelig, i hvert fald bliver det årsagen til problemerne i tørring strand tilbehør.

Spisning Hotel City Link * 3 (Kina, Hainan) tilbyder ganske god. Hvis det ønskes, kan du tage og meget lækker. Ros dette hotel og mulighed for at nyde gratis WiFi. Generelt er dette budget hotel, trods visse mangler, vurderes af turister som relativt let. Mange tror, at det er velegnet meget godt for den ringe feriegæst.

Bonus for gæsterne

Rejsearrangører arbejder med dette hotel, ofte tilbyde sine lejere i form af en gave, en gratis rundvisning. Typisk sådan en mini-tur inkluderer et besøg på te, haj og silke fabrikker, samt slange gård. I alle disse steder turisterne, ud over alle andre ting, medarbejderne tilbyder at købe deres egne produkter. Men stående elite te, silkepuder, haj olie og slange salve i disse virksomheder er temmelig dyrt. Derfor køber deres russiske turister sjældent. Hertil kommer, at hvis det er nødvendigt, disse produkter kan altid købe senere - på siden af hotellet minimarkeder.

Tips erfarne vandrere

Monetære element Hotel Sanya By Link Hotel 3 * i Hainan har sin egen. Men for at veksle penge de fleste af indenlandske turister rådes til endnu andre steder, til en favorabel pris. Bedst af alt, ifølge mange turister, så gør det i en te butik, som ligger til højre for hotellet, rundt om hjørnet, der ejes af en kinesisk kvinde Tania. Her, ved den måde, kan købes og helt naturligt haj olie, og en slange salve. normalt sælges kun en billig knockoff af lægemidlerne i de lokale apoteker.

seværdigheder

Et stort antal steder værd at besøge turist - det er det, blandt andet, karakteriseret ved statsejede Kina om. Hainan. By Link * 3, som allerede nævnt, er beliggende i byen Sanya. Alle former for attraktioner er, selvfølgelig, og i denne udvej landsby og dens omgivelser.

Køb en rundtur i interessante steder på. Hainan russiske turister har mulighed for at ikke kun din netoperatør, men også direkte på hotellet. Da det er ganske praktisk, er nogle gæster sådanne ture køber. Men desværre, er ligesom mini-ture i hotellet ganske dyrt. Meget billigere, ifølge mange feriegæster, en tur kan købes fra de lokale gadesælgere eller fra samme kinesisk kvinde Thani.

Oftest turister i Sanya besøge:

 • bjerg "Five Fingers";

 • Monkey Island;

 • termiske kilder;

 • Butterfly Gorge.

Mountain "Five Fingers"

Denne tiltrækning mange gæster der besøger Sanya By Link * 3 (Kina, Hainan). Ve "Five Fingers" kender alle de turister, nogensinde hvile på feriesteder på øen. Navnet på denne høj bakke modtaget for en usædvanlig form. Han repræsenterer en stor bjerg med en enkelt base og fem skarpe toppe. Højden af bakken "Five Fingers" - 1867 meter over havets overflade. Turister er kun tilladt at klatre på to af sine knudepunkter. Stien fører til bjerget mellem de smukke rismarker.

Monkey island

Denne attraktion er beliggende 90 km fra Sanya, på Nanwan halvøen. Du kan nå det ved den længste tovbane i landet strakte sig over bugten. Alt på denne ø beboet af omkring 2500 sjældne aber.

termiske kilder

Denne tiltrækning tvungent deltage næsten alle gæsterne. Hainan. Alle i nærheden af Shenzhen, er der to typer af termiske kilder - natrium-kalium- og radon. Vandtemperaturen i forskellige fjedre kan variere 40-70 C. fleste kilder godt være konstrueret og smukt indrettede. Derfor tage et bad i dem er meget komfortabel og behagelig.

i stedet for en konklusion

Nå, forhåbentlig, vi regnet ud i nogle detaljer i denne artikel, der er City Link Hotel 3 * (Hainan, Kina). Anmeldelser og værelsespriser, billeder og beskrivelse - alt dette viser klart, at for at leve det kan være ganske praktisk. Hvis du ikke er alt for krævende med hensyn til komfort, og dit budget er stramt, tage en tur med en reservation på dette hotel, du kan sikkert.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.