Mad og drikkevarerOpskrifter

Kanin. Opskrift velsmagende og sunde fødevarer

Tidligere er kaninkød betragtes som en delikatesse, og for at få det var meget vanskeligt, så opskrifterne var ikke så mange. Nu kanin slagtekroppene sælges i næsten alle slagterforretning og opskrifter hver dag bliver mere og mere. Dette kød betragtes som en kost-og miljøvenlige, så mange eksperter anbefaler at små børn giver det og bruge i kost, der erstatter fede svinekød og oksekød.

For at få en lækker og saftig kanin, opskriften, som du vil lære senere, bare vælge slagtekroppen og kog det ordentligt, alle instruktioner. Det vigtigste er ikke at forveksle med den hare kanin kød, der skal lægges i blød i flere timer før tilberedning. Meget velsmagende opnåede kanin, bagt (russiske køkken) i egen saft. Også fordi det kan være kogte pate og bøf, ruller og kager, gryderetter og gryderetter. Kanin, opskriften, som vi nu beskrive, dyppet i øl, giver det en krydret smag nuance. Hvis du er allergisk over for ølgær, er det muligt at bruge en bordvin. Generelt alkohol (vin eller cognac) anvendes ofte til at slukke kanin, samt eksotiske frugter (mango, ananas), duftende krydderier (enebær og ingefær) og knuste nødder (sædvanligvis valnødder). Gravy kan fremstilles som helst, som bud hvidt kød og evnen til at kombinere med tomater og creme fraiche og sennep.

Funny navn denne parabol har modtaget takket være de alkoholiske ingredienser i sammensætningen, så de "Drunken Rabbit" (opskrift russiske køkken) bliver helt mærkelig, men meget smag af alkohol ikke mærkes. Så lad os starte.

"Drunken Rabbit" opskrift af russiske køkken. ingredienser:

- fugl eller en ung kanin;

- en lys øl temmelig svag;

- to midterste Morkovina;

- tre lilla løg;

- et par blade af salat hvid;

- en flok persille;

- groft salt, peber og unge kanel;

- frisk vegetabilsk olie til stegning.

"Drunken Rabbit" opskrift af russiske køkken. fremstilling:

  1. Skyl og at skære kanin i portioner, er det ønskeligt at fjerne benet. Hvis du ikke kan gøre det, skal man huske, at kødet på knoglerne blive forberedt til længere, så stykkerne, der skal skæres, er baseret på dette.
  2. Hak persille og blandes med kanel, rulle stykkerne af kanin kød i blandingen, og sende i pan stegt. Efter stegning af kød fremstillet skift Kazanok (utyatnitsu pot).
  3. Vask og rens gulerødder og løg. Skær som du vil - du kan terninger kan ringe. Steg alt i en gryde og sætte det på kødet, hæld al den øverste lys øl, prisolit og peber og sættes i ovnen i 70 minutter (hvis kaninen er lille, kan være fyrre minutter).
  4. Efter kogning, placere parabol blade af salat, top med kaninkød og drys med frisk persille.

En variation af denne parabol er kanin kogt i vin.

"Kanin i rubiner": russiske køkken. ingredienser:

- frisk ung kanin;

- tabel rubin vin (rød, halvsød);

- oliven (intet præcipitat) olie;

- temmelig svagt æbleeddike 30 ml;

- Halvdelen af gul moden citron;

- lilla løg;

- granat korn håndfuld;

- persille, dild, basilikum stråle;

- Groft salt og peber efter smag.

"Kanin i rubiner." fremstilling:

  1. Vask kanin slagtekroppen fra snavs, fordelt i en beholder, vi falder i søvn med groft salt og peber, klemme citron og omhyggeligt fra alle sider, gnide.
  2. Renser og skæres i store ringe af lilla løg, hakkede grønne stråle.
  3. Forberede en form til bagning, zastilaya hendes folie, spredes til kanin slagtekroppen.
  4. Ælte olivenolie, vin og eddike, hæld på kanin topring pour violet pære med hakkede krydderurter. Høst i ovnen ved en temperatur på ikke mere end 180C, og glemmer i 45 minutter. Fem minutter før afslutningen af de pour granatæble frø.
  5. Kaninen, opskriften som vi har beskrevet, var mere afdæmpet, er det nødvendigt at jævne smag, hælde skiller sig ud saft og sovs.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.