SundhedMedicin

Kropsproportioner

Først gjorde opmærksom på kroppens proportioner af de gamle hinduer og egyptere. De begyndte deres aktiv læring, og som den grundlæggende enhed i længden bruges af hånden. Senere har græske og italienske kunstnere har forsøgt at finde ud af forskellene mellem en kvindes krop proportioner, mænd og børn i alle aldre.

Deres observationer og beregninger blev væsentligt genopfyldes i slutningen af det tyvende århundrede takket være de målinger udført på de mest typiske repræsentanter. Sådanne undersøgelser har bidraget til at bringe de generelle love proportionaliteten af kroppen og dens ændringer i forbindelse med alderen, størrelsen af væksten, i en eller anden form for aktivitet.

Til dato, særlig betydning erhvervet disse observationer og målinger, som tager sigte på fjernelse af gennemsnitstal (standarder) er nødvendige for kortlægning af formen og størrelsen af individuel variation. Desuden er det nu aktivt indsamle data om, hvad det indekserer forskellige andele af repræsentanter for ikke-europæiske racer af Sammenslutningen af Europæiske proportioner, den hvide race. Særlige for dette er blevet udviklet som en specifik måling diagram af hele kroppen og den enkelte lemmer, ansigt og hoved. Til antropometriske parametre som regel en gradueret lineal eller dobbelt meter.

Med disse værktøjer er det muligt let at måle mængden af vækst, samt højden af hagen, skulder og andre dele. For nøjagtigt at bestemme den maksimale andel af det menneskelige legeme, især med hensyn til længden af lemmer, bækkenet og skulder bredder, omhyggeligt anvende særlige dividers - Topinara. Hovedomfang og bryst måles under anvendelse af en konventionel metrisk tape, og dimensionerne af de enkelte dele af ansigtet - med hjælp fra Tolstonog og glidende passer.

Med hensyn til hvad der er de ideelle proportioner i kroppen, eksperterne her er forenet i deres mening - de vigtigste menneskelige proportioner skal være i harmoni med sin vækst, forfatningen og alder.

For at beregne dine egne parametre på flere almindelige måder. For det første ved hjælp af formlen, som er baseret på tilsætning af skulderen rundtgående cirkel skinneben og hals, og dividere resultatet med den omkreds af lårene. Tallet i området fra 0,50% til 0,65% betragtes som en indikator for ideelle krop proportioner. For det andet kan man anvende den velkendte formel Brock - "højde i centimeter - 100 '(hvis stigning til 165 centimeter) og en" højde i centimeter - 105 "(når vækst på mere end 165 centimeter). Men i dette tilfælde er det meget vigtigt at overveje de typer af kroppen proportioner, som kan være fin-udbenet, big-udbenet og normakostnymi. Humane parametre bør svare til den første type, når håndleddet er mindre end 16 cm (ved omkreds), den anden type - fra 16 til 20 centimeter, og den tredje - mere end 20 centimeter.

Det skal understreges, at denne form for beregning, som regel, ikke fokusere på det, for at afgøre, om en person har brug for at tabe sig, smukt arrangeret hans krop eller ej. Det er vigtigt at forstå, at proportionerne lagde genetisk værdi af visse lemmer, hovedform, bredden af ansigtet og meget mere - alle disse funktioner, som bestemmes af arvelighed. Prøv at drastisk ændre dem er ikke nødvendig, kun let justeres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.