HjemlighedHavearbejde

Dyrkning af rucola

Takket være sine mange forskellige positive egenskaber, raketten tog den førende position blandt de grønne områder. Dens anvendelse adler enhver skålen, og dermed bringe skønhed og sundhed. Derudover kan arugula dyrkes selv derhjemme! I lyset af dette, dyrkning af arugula tiltrækker mange gartnere eller almindelige husmødre.

Arugula, rukolla, rucola - ifølge sprogforskere, disse tre muligheder er lige gode og korrekte. Især de mange forskellige navnet på denne grønne mirakel græs stor nok - raket eruka, Indus, gusenichnik og arugula. Men ligegyldigt hvad man skal kalde denne bemærkelsesværdige plante, betyder det ikke ophører med at være en af de mest eftertragtede i de nationale køkkener i verden og voksende arugula vinder stor fart.

I udseende små arugula blade ligner bladene af radise. Rocket - årlig plante, korsblomstrede har frugt Svarende til aflang bælg og blomsterstand er en børste af små gule og hvide blomster. Den vokser ikke mere end tres centimeter, og i processen med vækst bliver mere og rig smag og aroma.

I den herlige tradition for anvendelse arugula gamle og enorme geografi. Hendes biografi har sin oprindelse i det gamle Rom. Romans revered arugula for sine egenskaber, blev anvendt som et krydderi, og frøene anvendes til fremstilling af duftende olier. Moderne Europa, især Italien og Frankrig, dyrkede arugula - risotto, pasta, pizza, salater er ikke uden dets anvendelse. Vores land er blevet mødt med denne plante i slutningen af sidste århundrede, og selv den første fortjent titlen af gourmet greens i udlandet. En yderligere dyrkning af arugula købte indenlandske masse karakter, og købe det blev muligt kun på markedet.

Som en konsekvens, efter overtagelsen af status som et populært, vokser arugula med en række forskellige metoder og teknikker på nuværende tidspunkt er det blevet undersøgt grundigt af gartnere. Det er så rart at rippe fra din egen have arugula vokset med deres egne hænder. Især fordi raketten er absolut uhøjtidelig - kræver det ikke særlig jord og fugt, er resistent over for kulde og mangel på rigelige sollys.

Den positive side er, at de raket hurtige greens, og dens afgrøder med intervaller på tyve til tredive dage, er du lang tid at give sig selv med en storslået del af dine livretter. Hvordan til at vokse arugula at forlænge høsten? Du skal bare vælge de konstant voksende blade. Hvis du bare ikke vil bruge det, kan du vaske dem, tør dem og gemme i køleskabet op til to dage. Og i tid til at indsamle frø, eller løbe ind i problemet med tilstopning plottet.

Desværre, mange ikke har indmarken, så hvordan man dyrker arugula derhjemme? På grund af dets egenskaber, er det let at sætte pris på deres skud, og i lejligheden, komfortabelt forskanset på vinduet eller på altanen. Hvis du ikke kan gøre en særlig beholder sikkert plante frø i almindelige urtepotter. Og tro mig, gjorde det indre af rummet ikke ødelægge raket. Men med ordentlig pleje det vil give dig og en behagelig aroma og lækker smag, og om sommeren, og efteråret.

Arugula fortjener din bestemt sted, når du lærer om hendes sunde og nærende egenskaber. Denne grønne græs, på grund af sin lave kalorieindhold, vil appellere til alle tilhængere af forskellige diæter. Og elskere bør absolut inkludere det i din romantiske middag, fordi raketten længe har været berømt for sin hjælp i intimsfæren - det er en stor elskovsmiddel.

Hertil kommer, at raket - vil en guldgrube af vitaminer, der i væsentlig grad vil styrke dit immunforsvar og dit stofskifte justere. Voksende arugula især nyttigt for dem, der har sænket hæmoglobin og ammende mødre til at øge amning. Også raket forbedrer tarm, vanddrivende og slimløsende. Og ejerne af fregner vil sige en særlig tak til hende - hun var godt hjælper i deres udskillelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.