Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Bryst drøm bog undersøger alle sider

Dreaming en lang og gammel tid, menneskehedens interesser. Fra hvad dybder af det underbevidste, kollektiv intelligens eller dybet af universet kommer til os om natten symboler og billeder, der tvinger os til at søge efter spor til blad gennem drømmetydning? Breast Mænd og oftere, naturligvis, til kvinder, i drømme har en symbolsk betydning er tvetydig.

Drøm yoga har sit eget afsnit, og den praksis, klare drømme, er baseret på en gammel tibetansk dokument, mere end et årtusinde. Lucid dreaming tager 14 års tysk psykolog Frederick Van Aiden, der trak inspiration og viden i hinduismen, men har ikke fundet en måde, hvordan man se drømme med en fuld forståelse af, hvordan man "bestilling" dem selv.

En masse af forskere har brugt år på studiet af drømme, blev det skabt mere end én forskningsinstitution, åbnede Grof Holotropic vejrtrækning teknik, som gør det muligt at "se" billedet, ligner drømme. Men det vigtigste spørgsmål er, hvordan man skal forholde drømmen til virkelighed, er stadig åben.

Psykologer betragter drømmen som en slags brug af bevidsthed af virkeligheden, drøm ligesom "stakke" af separate stykker af vragrester begivenheder. Men at forklare, hvorfor de vil logisk bygget plot og selv bære alle oplysninger (f.eks til døde mennesker noget rapportere sove), ikke kan endnu. Hertil kommer, at for eksempel bryst drøm bog fortolker stort set den samme, hvilket indikerer, at sammenfaldet af drømmen symboler, ligesom der er en kamp af verdens historier i folklore.

Måske nærmest en løsning nærmede Jung, som så i hvert eneste drøm oplevelse af kollektiv intelligens, som ligger dybt i det ubevidste for enhver og bære oplevelsen af tidligere generationer. Han bemærkede også de særlige følelsesmæssige drømme, transmission sin dybeste mening og liv skiftende.

Mange symboler forblive et mysterium, ikke kun at drømme fortolkning amning fortolker forskelligt. De fleste professionelle analytikere har svært ved at dechifrere drømme, tvangstanker med kvindelige bryster.

En anden forsker, Erich Fromm mente, at i gamle dage var der et sprog af symboler, en for alle de mennesker, der bebor vores planet. Det var baseret på de billeder, der nu dukker op fra det ubevidste til scene billeder af drømme. Alle teorier er interessante, hver kan være skjult en del af sandheden, men spørgsmålet om, hvorfor folk se profetiske drømme, og forblev uløst indtil.

Bryst drøm bog betragter først og fremmest som et symbol på velstand

Når du skal fodre barnet i drømmen (og generelt nogen) bryst, det symboliserer held og lykke, især hvis brystet er smuk og ung. Men slappe bryster - ikke dårligt, er det et tegn på loyalitet partner. Hvis en mand ser en kvindes nøgne overkrop, det betyder, at han er på udkig efter deres kære, især moderens følelser, du har brug for at genoverveje virkeligheden i deres position i livet, er det tid til at stoppe med at være en dreng og vokse op.

Bryst drømmetydning tenderer i de fleste tilfælde blive betragtet som et tegn på held og lykke, velstand og rigdom. En dårlig værdi er lige den slags sårede og blodig eller snavset brystet. Så skæbne kan kaste besværligheder forsøg eller modstandere, som blot venter på det rette øjeblik til at tage væk fra din ægtefælles familie.

At drømme om en kvinde uden bryster - en advarsel om, at forud for familie uenighed. Forberede og give efter på alle, så et argument kan undgås. Kvindelige torso, drømte om natten, har mange fortolkninger, hvilket medfører en række foreninger i første plads blandt dem, selvfølgelig, symbolet på moderskab, fordi der er en formation på den person under hans tegn. Skiver bryst forklarer at drømme fortolkning som et symbol på forræderi og forræderi.

Ud over moderens motivation opstår en anden i forbindelse med det kvindelige bryst i drømme. Denne følelse af fremmedgørelse fra deres hjem, især hvis det er en begivenhed, der lige er sket. En person med stædig vedholdenhed kan drømme sådanne drømme. Uanset forholdet til sin mor ikke er bundet, vil melankoli og ensomhed hjemsøge i nogen tid. Det er vigtigt at overvinde den destruktive følelse at indse, at en voksen ikke kan placeres eller under hvis formynderskab og opvokset nok til at leve på egen hånd. Mor har brug for en stærk og selvsikker søn, som vil være en assistent, ikke en grønskolling ung, stadig åbner næbbet i håb om, at der altid vil sætte maden.

Hvis du bliver hjemsøgt af drømme om bryster, se på drømmetydning: store bryster symboliserer held og lykke og velstand, direkte alle kræfter i angst og stønnende om fortiden, og at succes og forbedring af deres velfærd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.