Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Drømmetydning: vred hund - drømmetydning

Hunden i drømme som regel symboliserer drømmer venner og relationer. Cur kan betyde besværligheder konflikter med kære eller forræderi. Imidlertid er forskellige kilder til denne drøm fortolkes forskelligt.

Zhou Gouna sonnik

En drøm, hvor drømmeren blev bidt af en gal hund, forudsiger ulykke og tab af status. Hunden gøer på et spøgelse - drømmeren vil tigge.

esoterisk Drøm Bog

Cur - konflikter med venner og gode - til et nyt bekendtskab. Hvis et dyr har bidt drømmeren, virkeligheden af vrede skænderi opstår, hvilket vil få alvorlige og varige konsekvenser. Stor og skræmmende på slags hund er normalt en drøm at sygdomme venner og familie. Venlig og kærlig dyr - til anskaffelse af en ny god ven eller en lykkelig kærlighed. Hvid hund drømmer at opnå stor succes med hjælp fra venner.

Hasse drøm

Hvis du fange et glimt af en hund, i det virkelige liv, vil føre en person bekendt med gode mennesker. Hør gøen i søvne - vågne til store problemer. Hvis drømmeren bidt af en gal hund - en konflikt om penge. Hvis dyret er aktivt angriber - i alvorlig fare. Dog løber væk fra en mand i søvne - vågner til en alvorlig sygdom. Spil med dyr - til glæde. Hunt med en hund - hårdtarbejdende drømmer vil medføre. Gnavende dyr - konflikter og skandaler i familien. Sort hund symboliserer forræderi af venner, og hvid - en behagelig nyt bekendtskab. Hvis en person i en drøm sadit dyr på en kæde, så i virkeligheden vil tilegne sig fjender.

en gammel russisk drøm Bog

Hvis du drømt om en ond hund, der angriber drømmer - i virkeligheden ville beskytte ham mod enhver fare. Hvis den gør - at nyheden om sejren. Stor hund - til opnåelse af et ægte god ven fra høj position. Fighting dyr - til konflikter og skænderier.

Indiske drøm bog

Din hund til at drømme om mod, kærlighed og troskab. Alien dyr symboliserer de farlige fjender. Som drømmen bog siger, en ond hund, der gøer højlydt, angribe og rive tænder tøj symboliserer fjenden. Han trodsede manden bag hans ryg og forsøger på alle måder at skade ham.

Miller drøm bog

Hengiven dyr drøm at finde sande venner og lykke, og den vrede hund - en snedig tricks af fjender og fiasko i erhvervslivet. Hvis hunden bider drømmeren, den virkelighed, han står over for konflikter i forretningsforbindelser og familie. Hør gøen af dyr - til de dårlige nyheder. Skræmt af en kæmpe hund i søvne - vågne til at modstå indflydelsen fra hans nærheden, såvel som åndeligt dårligt miljø og forsøge at veje tungere end middelmådighed, middelmådighed og banalitet.

Snoop går på sporet af en drømmer - en advarsel til at frygte forskellige forsøg, der kunne være dødelig for mennesker. Knurrende hunde bag - succesen af de mest eftertragtede og elskede drømme kan forhindre nogle forræderiske person. Nederlaget er meget muligt, men den maksimale modstand kan redde situationen. Hvis drømmeren bliver jagtet for en gal hund - han har at kæmpe for at overleve, hvor bliver nødt til at vise bemærkelsesværdig elasticitet og karakterstyrke. Kør ud eller dræbe en rabiat dyr i en drøm - et godt tegn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.