Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Hvorfor drømme om en rotte? I drømmen, bidt af rotter: en tolkning

Rotte er associeret med mange med rodet, snavs og sygdom. Hendes optræden i drømmen har mange forskellige betydninger. De fleste drøm bøger fortolke en negativ vision med dette dyr. I drømmen, er han bidt af rotter - at denne drøm betyde? Fortolkningen af disse drømme præsenteret nedenfor.

esoterisk Drøm Bog

Se en rotte i en drøm - et dårligt tegn. Dreamer forventer problemer på arbejdspladsen og i hjemmet. Hvis rotten angrebet sovende, og han kæmpede sig tilbage, så det venter på en vanskelig periode i mit liv. En uheldig streak, men takket være hjælp fra pårørende, vil han overvinde modgang.

I drømmen, er han bidt af rotter - der indvarsler visionen? En drøm advarer om skænderi med dine venner eller kæreste (elsker). Hvis der efter en brod fra såret gjort blod, sovende ansigt en alvorlig konflikt med nært beslægtede. Jo stærkere drømmeren føler smerten af biddet, vil den uforsonlige konflikt være.

Løb væk i søvne fra en pakke rotte - til manifestationen af fejhed virkelighed. Sovende droppede sine hænder i ansigtet af fare og ville ikke kæmpe. Vi skal ikke trække sig tilbage, nu er det tid til at kæmpe tilbage fjender og beskytte deres værdighed.

Kvæler med bare hænder kæmpe rotte - at overvinde vanskelighederne, profit. Dreamer får ud af "gældsfælde", og til at forbedre deres finansielle situation.

Kvinders Drøm Bog

Han blev bidt af en rotte i en hånd i en drøm - at forråde sin elsker. Kvinden skal være forsigtig og se på deres omgivelser. Nogle af imaginære veninder sovende "lagt øjne" på hendes udvalgte.

Skræmt i søvne ved synet af en kæmpe rotte - i frygt for de virkelige problemer. Den drømmer skal stoppe overdriver mindre problemer, der opstår i hendes måde.

Et syn, hvor den sovende presser benene af rotter, advarer om hurtig karriere stige. Snart vil målet skal nås, og drømmeren vil finde fred i sindet.

Hvis en kvinde i en drøm så, kigger på hende, en rotte, "grinede," at det forventede rænkespil rivaler. Manden til hvem den sovende har følelser, kan gøre opmærksom på en anden kvinde. Den drømmer bør gives mere tid til at kommunikere med ham.

Drøm Miller

Rotte symboliserer bedrag og forræderi, at folk, der ønsker såre en elsket. I drømme rotte - en afspejling af de problemer akkumuleret over en lang tidsperiode. Man glemmer dem, men det underbevidste sind husker det og ligner en sovende, at det er tid til at demontere murbrokkerne af de udestående spørgsmål.

I drømmen, er han bidt af rotter - at denne drøm bog siger? Her stor betydning er størrelsen af dyret. Hvis bidt af en stor rotte sovende, så vil han stå over for økonomiske problemer forbundet med overdreven ekstravagance. Hvis dyret var lille, bør drømmeren være forberedt på små forstyrrelser på arbejdspladsen og i familien.

Sigmund Freud drømmetydning

Rotte bidt i benet - hvordan den fortolker drømmen bog? Han blev bidt af en rotte i en drøm - at de smertefulde erfaringer, der er forbundet med en mangel på kærlighed og sexliv. Kvinde denne drøm lover afsked med en kæreste, med hvem det har en intime forhold. Mænd også drømme varsler køling Sweetheart forhold hertil.

Søn af anti-rotte siger, at sove bør stoppe spilde sig selv på en afslappet forhold. Hvis han kan vinde den rotte, kan det sætte sig ind i hans fremtid følgesvend af livet. Men hvis dyret var i stand til at undslippe, drømmeren venter på en lang følelsesmæssig ensomhed, lysnet tilfældige forbindelser.

sigøjner Drøm Bog

I drømmen, er han bidt af rotter i brystet - hvad er visionen? Drømmetydning tolker det på denne måde: en rotte bider i brystet i en drøm, varsler smerte og lider af ulykkelig kærlighed. En anden betydning - en drøm advarer sove fra udslæt handlinger. De kan sætte sit liv "afsporet".

Sort beskidt rotte drømt op i en drøm markerer en farlig sygdom hængende over sovende. Han skal engagere sig seriøst i hans helbred.

Hvis du drømmer angrebet og bidt af en rotte, de sovende fjender lurer, foregiver at være venner, og venskab hjælp til deres egne formål. På et tidspunkt, kan de alvorligt erstatte drømmer, at drage fordel af hans tillid.

Drømmetydning fra A til Z

Som fortolket en vision, hvor en rotte bidt i nakken? Drømmer om en rotte angreb varsler depression og langvarig, intraktabel sygdom. Dreamer skal du ikke overanstrengelse, og være mere opmærksomme på deres mor, så snart de kan hjælpe ham med at få ud af dødvandet.

Drøm om rotten bide den hånd varsler fattigdom, store økonomiske tab. Hvis dyret klamrer sig til tænderne af tøj, drømmen forudsiger ændringer i livet sove. Negativ erstattet af positiv og snart drømmeren forventer succes i erhvervslivet.

Dræb i søvne en hvid rotte med røde øjne - til skuffelse i de kære. I en nødsituation, når den sovende brug for hjælp, de vender sig bort fra det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.