ComputereNetværk

Sådan fjerner du din side i "Klassekammerater" for evigt?

Er du træt af sociale netværk og ønsker at tilbringe mere tid sammen med dine kære eller gøre ting, du elsker? Så har du brug for at opgive alle dine konti på websteder. Det mest fornuftige ting at ødelægge dem, men ikke altid, sociale netværk, bliver mærkbar udviklere side sletning knap. Mange brugere er nødt til smuk at smadre hans hoved, tænke på, hvordan at ødelægge profilen helt.

I denne artikel vil vi tale om, hvordan man kan slippe af kontoen på den populære russiske hjemmeside.

Sådan fjerner du din side i "Klassekammerater"?

Før du besvarer det vigtigste spørgsmål, skal du sørge for, at din beslutning om at ødelægge brugerens profil er ikke en flygtig idé. De handlinger, der bliver nødt til at gøre uoprettelig. Genskab siden efter der ikke vil arbejde. I nogle social networking side sletning forekommer ikke umiddelbart, får brugeren et stykke tid til refleksion, som der er stadig en chance for at vende tilbage alle data. Site "Odnoklassniki" en sådan mulighed ikke giver. Befriet fra siden, for at genoprette det, du vil ikke være i stand til. Du er nødt til at oprette en ny konto. Så hvis du tænker grundigt over og virkelig undret hvordan du sletter din side i "Klassekammerater", vil følgende instruktioner være nyttig.

Afinstallation profil

Hvis du tror, at webstedet "Odnoklassniki" har en særlig funktion med denne knap, du tager fejl. For at finde et link, der vil tillade dig at sige farvel for altid til det sociale netværk, skal du indtaste webstedet under din identitet. Sådan fjerner du din side i "Klassekammerater"?

1. Godkend sitet.

2. På den første side af din profil ser linket "Hjælp" (øverst til højre).

3. Vi klikker på den og rulle gennem siden til bunden.

4. På den grå bar, vil du se en masse funktioner og muligheder på webstedet.

5. Vi har brug for den sidste kolonne, afsnittet "Regler".

6. Vi klikker på linket.

7. Før vi åbner aftalen og betingelser for brug. Hvis du vil rulle til bunden af siden.

8. "Annuller Service" er der et link, og klik på den.

9. Hvordan sletter jeg en side i "Klassekammerater"? I det vindue, der åbnes, vil du blive bedt om at angive årsagen til, du forlader hjemmesiden. Du kan vælge en hvilken som helst af dem, selvfølgelig, er det ønskeligt at matche den virkelighed, da alle de oplysninger, administration af webstedet i betragtning. Så læste advarslen på "Klassekammerater", at alle de oplysninger, herunder fotografier, evalueringer, programmer, vil filer blive slettet permanent. For at slette din adgangskode.

yderligere oplysninger

Hvordan sletter jeg den gamle side? "Odnoklassniki", ligesom mange andre sociale netværk gør det muligt at have flere konti. Fjern hvert af dem kan kun præ-går i under sine egne legitimationsoplysninger. Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller adgangskode, bliver du nødt til at gendanne dem, ellers vil det være umuligt at afinstallere konto. Nu hvor du ved, hvordan du sletter din profil, og du kan roligt hjælpe en ven, der spurgte dig, siger de, hjælpe med at fjerne en side i "Klassekammerater".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.