Kunst og underholdningLitteratur

"Decameron". Resuméet af arbejdet

Ikke alle læser "Decameron". I skolen passerer dette klart ikke, og i hverdagen er bøger næsten ingen bøger. Og det er ikke moderne for nutidens unge at læse ... Det minder om middelalderen, da folk, der vidste meget, blev fordømt af samfundet. Men det er dog teksterne. Til arbejdet i "Decameron" er sammendraget meget svært at citere. Trods alt er bogen i sig en samling af noveller viet til temaet kærlighed i alle dets manifestationer.

Historie i historie

Den italienske forfatter Giovanni Boccaccio er forfatteren af arbejdet "Decameron." I det væsentlige kunne forfatteren selv ikke opsummere indholdet, da strukturen af hele værket er en masse små korte historier, der forener hovedlinien i plottet. Denne bog blev udgivet i renæssancen omkring 1354. "Decameron" -indholdet er meget kontroversielt, for i disse tider var sådan litteratur på den ene side og fuldstændig tilgivelig, men på den anden side blev anset for at være noget vulgært. Navnet selv omsætter som "Ti dage" og er en slags sarkastisk hån hos forfatteren over kirken "Szhestnydnev". Arbejdet fortæller om skabelsen af verden, men ikke af Gud, og derefter af samfundet, og ikke for seks dage, men for ti.

Bogen er kortfattet

Og nu direkte "Decameron". Sammendrag af noveller: Begivenhederne finder sted i løbet af 1398-pesten. Tre ædle unge mænd og syv damer forlader den berørte by for en villa to kilometer fra den. For at tilbringe tid med interesse begynder de igen at fortælle hinanden underholdende historier. Forresten blev der skabt en hel del noveller på baggrund af folklore, gamle vittigheder, religiøse moraliserende eksempler fra præsternes prædiken og meget mere.

"Decameron" - en kort oversigt over historiefortællernes liv

Hver ny dag begynder med en lille pauseskærm, der fortæller hvordan unge mennesker bruger deres tid. Det er værd at bemærke, at beskrivelsen er ret utopisk, inden for rammerne af moral og opdragelse. Men romanerne selv er direkte imod denne utopi. I dem, figurativt set, kommer "fest under pesten" igennem, idet hver linje spredes med en rød tråd. Fortællingen begynder om morgenen onsdag og for hver dag er der ti romaner. I dem kan du se alle kærligheds manifestationer - fra seksuel kontekst og til tragedie med grusomhed.

Hver dag, undtagen fredag og lørdag, vælges kongen (dronning), som tildeler temaer til historien, og alle deltagere skal holde sig til dem bortset fra Dioneo, der ejer privilegiet om "fri fortælling". Efter at have lyttet til alle historierne, sidder de unge og diskuterer dem, bytter indtryk. I slutningen af hver dag synger en af damerne en ballad. Disse sange er eksempler på Boccaccios tekster, og de fortæller om ren kærlighed eller lidelserne af de elskere, der ikke har mulighed for at forene. I weekenden tilbringer de unge to uger i villaen, hvorefter de beslutter at vende tilbage til byen.

"Decameron". Indpakning

Alle romaner er lavet i en speciel stil. For renæssancen var det noget nyt, da bogen ikke var skrevet på et litterært, almindeligt accepteret sprog, men på en frodig italiensk. Boccaccio selv talte om hans afkom som en "menneskelig komedie".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.