SundhedSygdomme og betingelser

Sådan behandler hævelse af halsen?

Ødem af halsen optræder ofte i inflammatoriske sygdomme i strubehovedet og svælget, såsom tracheobronchitis, laringofaringit og når udsatte inhalerbare stærke irriterende stoffer og allergener.

Inflammatorisk ødem i strubehovedet ofte forekommer som en konsekvens af forskellige sygdomme i strubehovedet eller strubehovedet, men kan også forekomme i nogle infektionssygdomme, fx mæslinger, skarlagensfeber, tuberkulose, influenza, eller syfilis. Ofte, hævelse af halsen kan forekomme med forbrændinger i strubehovedet, med nakkeskader eller allergier. Særlige arter er larynxødem ved hals tumorer efter strålebehandling og radio. Ikke-inflammatorisk hals hævelse kan forekomme i nogle sygdomme i lever, nyre og hjertesygdomme. Ved den særlige form for patologi relateret angioødem.

Ødem af halsen som et symptom på andre sygdomme

hævelse af halsen er ikke en selvstændig sygdom. Oftest er et symptom på en systemisk sygdom. Det er kendetegnet ved forskellige grader af indtrængning af væske fra beholderen væv i svælget.

Ødem af strubehovedet ikke-inflammatorisk natur er ofte asymptomatisk patient.

Hvis der er en stærk hævelse, kan patienten opleve smerte og ubehag ved at synke. I nogle tilfælde kan denne proces være ledsaget af åndenød.

Hævelse af halsen. symptomer

Ødem af halsen, som sædvanlig, efterfulgt af voldsom hoste, hæshed eller fuldstændig tab af stemmen, hyperæmi mucosal ødem vokal folder, hvidligt skum slim.

Hvis sygdommen tager en tung karakter, kan der manifestere stenose i strubehovedet, alvorlig inspiratorisk dyspnø og cyanose af nasolabiale trekant. Tegn på hævelse af hals er i høj grad afhængig af graden af forsnævring af lumen af strubehovedet og hastigheden af udviklingen af ødem.

Når betændelse i halsen er ofte manifesteret fremmedlegeme fornemmelse, smerter ved synkning, måske endda svært ved at trække vejret, hæshed eller ændringer i stemmen.

Hævelse af halsen. behandling

Ved fastsættelsen af årsagerne til ødemer er begyndt at behandle den underliggende sygdom.

Hvis således beskadiget slimhinde ved hjælp af kemiske og mekaniske faktorer er nødvendige for at lindre irritation inddryppes i næsen af to dråber (fersken eller menthol).

I allergisk halsbetændelse fjerne hævelse af hals hjælp hormoner og antihistaminer.

Akut stenose og larynx ødem - er en medicinsk nødsituation , der kræver øjeblikkelig indgriben. I nogle tilfælde kan der komme et stenose af strubehovedet, der forårsager tunge kvælning, hvilket kan true liv og sundhed af patienten.

Behandling af larynx ødem på hospitalet

Når ødemer i strubehovedet af patienten ofte straks indlagt, fordi i denne sygdom patienten bør være under tæt lægeligt opsyn. Ofte for at lette patientens tilstand, får han en svale stykker af is og sætte is på halsen. Udpeget afledningsangreb terapi: sennep, banker, varmt fodbad. Det er også bruges antihistaminer, degitratsionnaya terapi, diuretika. Hvis ufyldestgørende lægemiddelbehandling og forøgelse af stenose af strubehovedet anvendes trakeostomi eller langvarig intubation.

Evaluering af patienter med ødemer i strubehovedet, som regel rettet mod at finde årsagen til sygdommen. For at komme i gang, bestemmes - om en allergisk komponent i sygdommen er til stede? Hvis hævelse af drøbel, der er problemer med at trække vejret eller tab af stemmebånd, så patienten har brug for øjeblikkelig indlæggelse. Kun uddannede fagfolk kan hjælpe med at redde patientens liv og helbred, hvilket er grunden til hvert øjeblik skal værnes når de bistår en person med ødemer i strubehovedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.