SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan til at behandle en gær infektion hos mænd.

Trøske - en fungal sygdom, der påvirker slimhinden og huden. Det er forårsaget af intensiv gengivelse af svampen Candida, hvilket er grunden til det har en anden betegnelse - candidiasis. Generelt er denne svamp er altid til stede i den menneskelige krop, men i små mængder. Nogle gange på grund af påvirkning af visse faktorer forekommer proces overdreven reproduktion Candida.

Thrush normalt forekommer oftest hos kvinder, og de får det igennem sex. Og mænd ofte er bærere af sygdommen, men ingen symptomer, de har. Der er endda sådan noget som familie candidiasis. I dette tilfælde en kvinde, der netop var kommet sig, og allerede ved, hvad forberedelser til at helbrede gær infektion, når smittet af sin mand på grund af manglende overholdelse af lægens anbefalinger om at begrænse den intime liv.

Før du finde ud af, hvordan man kan helbrede gær infektion hos mænd, er det nødvendigt at forstå på grund af, hvad det kan forekomme. Selvfølgelig er dette langvarig brug af antibiotika, forudsat at du ikke tager en ekstra svampemidler. Desuden kan aktiveringsarmen for fremkomsten af Candida være diabetes, nedsat immunitet, anæmi, mental overbelastning eller stress. Du behøver ikke engang at spørge, om du har brug for at behandle trøske. Det er simpelthen nødvendigt.

Det faktum, at mænd er ramt af denne sygdom er ekstremt sjældne. Dette skyldes det faktum, at svampen uddrives fra urinrøret med urin. Men under alle omstændigheder vil det være nyttigt at vide, hvordan man kan helbrede gær infektion hos mænd, og hvad er dens symptomer.

Candidiasis manifesterer sig i form af symptomer som kløe og brændende, smerter ved samleje. Mændene også vises rødme i området af penis, forhuden dønninger, leder af penis, der er en ubehagelig, stærk, sur lugt. Nogle obrazovyvaetsja hvide pletter på hovedet af penis.

Før du kan finde ud af at helbrede gær infektion hos mænd, er det nyttigt at vide, at det kommer i form af Candida urethritis. Bemærk, at hvis du har nogen tyk hvid slimhinderne udledning, ubehag ved vandladning, teatralsk pletter på glans penis, og andre symptomer. Det er vigtigt ikke at vende det blinde øje til dem, og straks begynde behandling for sygdommen er ikke bestået i kronisk form. Dette er fyldt med forekomst af mere komplekse sygdomme, såsom vesikler eller kronisk prostatitis. I mangel af en rettidig passende behandling kan endda infertilitet.

Hvis du ikke ved, hvordan man kan helbrede gær infektion hos mænd, skal du sørge for at konsultere en læge. Dette er en absolut nødvendigt skridt, da det vil tildele dig en kompetent og effektiv behandling. Almindeligt ordineret medicin i form af cremer. De skal anvendes på glans penis flere gange om dagen for omkring en uge. Men gør ikke selvmedicinering og til at ordinere medicin i øjeblikket egen, det har at gøre kun en specialist. Hvis du har bestået sygdommen i en kronisk form, vil det udpege et svampedræbende middel til oral administration. Udpeget som antibiotisk terapi eller narkotika som genopretter mikroflora.

Lægen vil fortælle dig at følge kosten i behandlingsprocessen. Du bliver nødt til at fjerne fra kosten af krydret, syltede, krydret og søde retter. Vi kan heller ikke tage alkohol. Desuden skal du være tålmodig og forsøge at afstå fra sex under din behandling. Hvis du har et svækket immunforsvar, er det muligt parallelt med de vigtigste kursus, tage vitaminer og immun-styrke medicin. Hvis du har en gær infektion - fortvivl ikke, med forbehold af alle lægens anbefalinger, kan du forhindre, at overgangen af sygdommen i en kronisk form og kommer sig fuldstændigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.