BilerBiler

Bil Alarm Pandora 5000: installation, pris, anmeldelser

Bil Alarm Pandora 5000 repræsenterer en meget intelligent sikkerhedssystem er udstyret med en alvorlig hardware og software påfyldning. Signalering er baseret på en kraftfuld 32-bit ARM-processor, en radio, et sæt af sensorer og hjælpeindretninger, som let kan installeres i et køretøj, og kommunikerer med hinanden via trådløs kommunikation. Sikkerhed kompleks kan let integreres ind i maskinen og er tilsluttet sin CAN-bus.

Valgmuligheder

Bil alarm Pandora 5000 Pro er et topprodukt og har en tilsvarende pakke. Køb flere yderligere komponenter til systemet er ikke nødvendig, undtagen når bilen ejer ønsker at udvide funktionaliteten i bilen. Jo bredere udstyret på maskinen, kan de mere komplekse funktioner af sikkerhed gennemføres, med det vedrører ikke kun de beskyttelse muligheder.

Pandora DXL 5000 GSM GPS kommer i en stilfuld heftig kasse lavet af hvidt pap. Inde i det er der endnu et sort boks, hvor de vigtigste komponenter er alle sikkerhed kompleks:

 • Grundlæggende styreenhed.
 • RF-modul, der kombinerer 5000 styreenheder og charme Pandora.
 • Relay låse og GPS-modtager. Radiorele blokerer virkningen af et bestemt afsnit af kæden, som er afgørende for et velfungerende automobil.
 • Nøgleringe.
 • Batterier til startspærren etiketter.
 • Taske til etiketter.

Det grundlæggende system enhed

Trods sin kompakte størrelse (kun 102 x 80 x 16 mm) i blokken hus en masse nyttige oplysninger:

 • meget kraftfuld processor, udviklet på baggrund af ARM Cortex-arkitektur;
 • luftgrænsefladen, clocket ved 2,4 GHz og er beregnet til forbindelse med den blokerende relæ;
 • RF-modul og andre service og periferiudstyr;
 • CAN-interface, der kan håndtere tusindvis af adresser på et tidspunkt, hvor den digitale bus hastighed er 1 Mbit / s;
 • interface-mini-USB, som bruger softwareopdatering af komplekset;
 • indbygget accelerometer;
 • Telit modem med GSM / GPS, og et bredt temperaturområde.

Anmeldelser på Pandora 5000 bekræfte pålideligheden af forbindelser understøttes. Ejerne sige, at med denne alarm din bil bliver utilgængelige for ubudne gæster. Pandora 5000 tager sig af personlig sikkerhed. Ved azhdy bilejer har råd til dette moderne sikkerhed kompleks. At dømme efter de anmeldelser, installation af Pandora 5000 udført på en hvilken som helst bilmærke.

Fuld understøttelse af køretøjet CAN-bus er et vigtigt element i alarmen styreenheden. I de nuværende maskiner, er denne funktion betragtes som den standard og er en samlende alle systemer og netværk sensorer, der har gjort det nødvendige udstyr kommandoer, det udfører diagnostik og indsamler oplysninger fra sensorerne. Pålidelig drift sikres automotive signalering effektiv støtte CAN-bus.

Systemet Pandora DXL 5000 GSM GPS understøtter omkring en halv tusinde forskellige CAN-protokoller fra tre hundrede forskellige biler. Streaming-tilstand bilalarm bruger ved tilslutning til de 50 mest topmål og moderne modeller af maskiner, gør det muligt at opnå en større mængde information fra bussen, herunder niveauet af brændstof i tanken, og brug en bredere funktionalitet.

RF-modul

Efter installation Pandora 5000 forbindelsen mellem de enkelte enheder er understøttet på bekostning af den komplette RF-modul. Transceiveren opererer med signaler ved en frekvens på 2,4 GHz og en multi-kanal radioforbindelse, beskyttet mod støj, understøtter håndfri tilstand, tilpassede fjernbetjening og etiketten omfatter to anti-røveri algoritme. Tilslut det kan være op til tre ekstra radiorele, komplet leveret dertil hørbare og visuelle alarmer.

interaktiv kode

Radiokommunikation mellem signal- og sæler Pandora 5000 udføres ved hjælp af proprietære systemer - dialogen kode. Princippet ved dette system består i at kontrollere alarmsignalet frembringes: den skal svare signalet fra senderen native frem fra siderne. Det implementeret alle interaktivt: en sender signal modtages, som svar på hvilke systemet sender et tilfældigt tal som en anmodning, som efter forarbejdning i bestemt algoritme sendes tilbage fra senderen. Dette resultat verificeret alarm Pandora DXL 5000 Ny, og når det falder sammen med kilden til fjernbetjeningen ind i en bekræftelse bip.

Den store fordel ved dialogen signal anvendes i bil alarm system, er, at det ikke kan bryde. Og Pandora DXL 5000 Ny, og ligner hendes sikkerheds komplekser kan ikke hackes kode grabbers og andre enheder. Signalering enheder er forbundet af en trådløs kanal med en 128-bit kryptering algoritme baseret på AES.

Modtager GPS / GLONASS

Installation pålidelig og følsom modul, der opererer i temperaturområdet fra -40 til +85 grader, tillader systemet at spore positionen af køretøjet med yderligere funktioner. Den bruger en tracking-funktion 40 mA, under koldstart forbruget stiger til 60 mA. modul varm start på mindre end 10 sekunder. Modtager klarer sin funktion sporing køretøjets position via satellit og gemmer sporene i systemets hukommelse.

Funktionen af GPS / GLONASS tracking er nu næsten umuligt at overraske nogen: mange alarmsystemer er udstyret med sådanne moduler, men Pandora DXL 5000 dens funktionalitet er implementeret mest helt. Spor spores rejse køretøj systemet, lagret på eksterne servere, og brugeren har adgang til dem gennem en corporate tjeneste P-On eller iPhone.

radiorele lås

Kompakt del Pandora systemet 5000 er IS-122 blokerende relæ med dimensionerne 66 x 54 x 18 mm, hvilket let kan placeres inde i køretøjet og skjult. Som det er implementeret AES-kryptering system, og dynamisk kontrol kode.

Komplet med instruktioner til Pandora 5000 kommer enkelte bruger kort, der indikerede en individuel PIN-kode ved hjælp af hvilken nødafhægtningssystem den. For at gøre dette, skal du bruge knappen VALET og data er nødvendige for godkendelse for tjenesten P-On.

alarm nøgleringe

Inkluderet med komplekse sikkerhed kommer vigtigste pind til den flydende krystaller, og startspærren nøglering yderligere tags. Håndfri funktion låsning og oplåsning implementeret ved dataetiketter: Det er nok til at nærme sig med en vis afstand til køretøjet systemet til det læste signal og udløst at åbne eller tilkobling.

Fjernbetjeningen er udstyret med en skærm med flydende krystaller bred vifte af funktioner: 16 alert melodier, samtidig styring af de 12 zoner, ændre følsomheden af føler ursynkronisering af GPS, ladeniveauet af batteriet og bestemmelse af motortemperaturen.

Det giver dig mulighed for at lytte til kabinen mikrofon, der kommer sammen med alarmen Pandora 5000. Indstilling det - en simpel proces. Han er indstillet på at sikre personale. Tilslut til mikrofoner kan med et almindeligt opkald fra telefonen. Dette gøres med den indbyggede alarm kontrolenhed GSM-modul. Sikkerhed kompleks funktionalitet tillader opkald til et nummer i enhedens hukommelse automatisk.

Modul RHM-02

Det trådløse modul er motorrummet - en innovativ løsning Pandora 5000, installation af som tillader dig at problemfrit forbinde og synkronisere elementerne i sikkerhed kompleks og væsentligt forenkler processen med installation.

Modulet Pandora RHM-02 tilsluttes alle elektriske kredsløb og dele af systemet, er han direkte forbundet til bilalarm styreenhed via en multi-kanal radio interface.

Modulet understøtter en lang række funktioner: kontrollerende endestopkontakter og bagagerum hætte, motor temperatursensorer, sirene, tacho signaler, der er specielt nyttigt for disse biler en tacho signal der er taget fra tændingssystem eller brændstofinjektorerne. Med et indbygget modul kode kanal, kan du tilslutte yderligere enheder. For eksempel styreenheden låse eller låse relæ.

Kanalen mellem basisenheden og modulet styres af et automatisk system radioen RHM-02. Hvis du mister forbindelsen til motorrummet modul af bilens ejer vil blive underrettet via sms-beskeder.

De algoritmer arbejde med accelerometer

Integreret i tre-akset accelerometer i bil- sikkerhedssystemer anvendes for første gang. Tidligere alarmer anvendes på grundlag af virkningerne sensorer eller opererer princippet piezoelektriske mikrofon og har en masse ulemper: for meget strøm, stor størrelse, mangel på fjernovervågning og nedlukning for varigheden af turbo timer eller start-tilstand.

Digital accelerometer grænseflade skabt af STMicroelectronics. I dag er det sat i moderne smartphones såsom iPhone. Basisstationssystemet 32-bit mikrocontroller der behandler signaler ved øget klokfrekvens, til hurtigt og præcist genkende slagtilfælde, bøjning, og flyt bilulykke. Følsomheden af accelerometeret er tilstrækkeligt til at løse den langsomme hævning af køretøjet med donkraften.

Sikkerhed kompleks, når køretøjet kommer i en ulykke, vil automatisk registrere en ulykke og informere tæt bilist, som han var i problemer, sender køretøjets koordinater.

Alarm fordele Pandora 5000

Af sikkerhedsmæssige kompleks Pandora er kendetegnet ved de følgende fordele:

 • Økonomisk strømforbrug.
 • Individuel programmering mere end 500 parametre.
 • Gæsten med GSM-interfacet tilstand er programmeret med en PIN-kode.
 • Fjernbetjening låse en bilmotor.
 • Du kan lytte til de begivenheder, der finder sted inde i bilen.
 • Alle begivenheder optages automatisk i en kontinuerlig tilstand.
 • Bevægelse af køretøjet i løbet af måneden registreret i systemets hukommelse.
 • Hvert arrangement er ledsaget af dato og oprindelse.
 • En særlig grænseflade tillader fjernstyring af alarmer via talemeddelelser.
 • I tilfælde af en nødsituation automatisk stemme advarsler sendes.
 • 16 sikkerhedszoner.
 • Programmerbare energibesparende tilstande.
 • Trådløs kommunikation modul og USB-porten gør det muligt at oprette forbindelse til din computer, opdatere softwaren og ændre indstillinger.
 • Aktiv beskyttelsesordning for kommunikation via GSM-kanal og køretøjets placering overvågning.
 • Overkommelig pris for Pandora 5000.
 • Interaktiv kryptering kode.
 • bil strømstyring.

Udgifterne til bil alarmer

Pris Pandora 5000 i gennemsnit varierer fra 23 til 35 tusind rubler. Af sikkerhedsmæssige kompleks med bred funktionalitet og eventuelt supplerende enheder for at øge værdien af denne liste over tilgængelige indstillinger kan ikke betragtes som høj. Installation af systemet Pandora DXL 5000 vil beskytte dit køretøj mod tyveri, indbrud og røveri.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.