BilerBiler

Opel Mokka, anmeldelser og features

Opel Mokka - en bil fremstillet af det tyske firma Opel i 2012. Til dato er der kun en modifikation af kroppen - den fem-dørs fem-sæders mini-crossover.

Opel Mokka, funktioner:

Maskine længde svarende til 427.8 cm, bredde i bakspejle udstrakt - 203, 8 cm og højde - 165,8 cm radius af rotation af denne model er 10,8 m dec sæder boot volumen 1372 liter, med foldet - .. 356 l . Maksimal totalvægt - 1919 kg.

Opel Mokka 2012 -problem i tre trim niveauer. I den grundlæggende konfiguration Essentia maskinen leveres med strøm og opvarmede spejle, fartpilot, klimaanlæg, elruder for frontspejle, skodder sikkerhedsmæssige airbags foran og på siderne. Forsæderne er højdeindstilleligt, kan den bageste foldes. Du kan også bemærke fabrikken tyverialarm og tagrælinger.

Ud over disse muligheder, Nyd fuldstændig tilfalde opvarmet rat, klimaanlæg, regnsensor og opvarmet forreste spejl. I denne konfiguration er der ikke kun nye funktioner, men også de designelementer, såsom flettet læder rat og bagruder med farvetone.

I det maksimale konfiguration Cosmo tilføjede teknologi Adaptive Front Lighting, sensorer af parkering og bag, LED dagtimerne kørelys og nogle andre muligheder.

Opel Mokka, ratings

Denne model er produceret relativt nylig, så feedback er ikke så meget. Siden de første ejere købte det omkring et år siden, ingen alvorlige konklusioner om pålideligheden af bilen, mens det er umuligt at gøre. Men mens maskinen ikke forårsager mistillidsvotummer enten med hensyn til pålidelighed, enten i form af de høje omkostninger ved MOT. Jeg er glad for, at ejerne af udseendet af crossover Opel Mokka. Anmeldelser indikerer, at en stilfuld, ultra-moderne design, bløde kurver og forlygter tiltrække sig opmærksomhed fra kroppen til bilen. Salon rummelige, passagerer og chaufføren er ikke nødvendigt at lukke og putte op til hinanden, hviler sine knæ i ryggen eller frontpanelet. Rummelig kuffert - en anden fordel Opel Mokka. Anmeldelser siger, at sæderne foldet den kan træde rejse tilbehør, husholdningsapparater eller store indkøb. Men der er én ulempe - en stor mængde bagage, men afdelingen selv er ganske smal og langstrakt. Som følge heraf kan en belastning i det og ikke passede.

Benzin forbrug afhænger af kørestil, men generelt svarer til de af fabrikanten angivne data. Høj nok clearance - en anden fordel af bilen Opel Mokka. Anmeldelser viser, at mange trækker og rige standardudstyr af denne maskine.

Denne model er godt spredt og trygt holder vejen, anlægget i kulden uden forsinkelse, og ingen knirker og slag undervejs. Med hensyn til de ulemper, så kan de tilskrives lavere forreste kofanger Opel Mokka. Anmeldelser siger, at bilister ofte klamrer sig til deres grænser. Nogle klager over en stiv suspension af denne model, som giver dig mulighed for at opleve de store bump på vejen. Ejerne, som tilfældigvis at finde sted i f.eks at sædet rygstøtte er ikke nok måder for flere timer, og i en lang rejse, får hun træt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.