Mad og drikkevarerKaffe

Instant kaffe - hvad er det?

Tidligt om morgenen mange af os gerne vil have en kop friskbrygget drik af livlighed. Men dens forberedelse tager noget tid, der som regel mangler. Øjeblikkelig drik ikke leverer sådan en fornøjelse, og nogle gange er det endda forårsager ubehagelig smag. På disse øjeblikke, at du sparer kun instant kaffe frysetørret. Han vil puste nyt liv dig og give energi til alle arbejder morgen.

Instant kaffe - hvad er det og hvordan er det anderledes end andre kaffedrikke?

Kvalitet frysetørret kaffe var det bedste i de seneste år. Denne kategori adskiller sig fra drikken og det granulære kaffepulver fra det faktum, at den særlige teknologi udviklet for sin produktion.

Instant kaffe - en kristallobraznye partikler dannet under tørringen af de frosne kaffebønner. Unik produktionsteknologi af dette produkt er temmelig kompliceret og dyrt. Det er for disse prichnam det har en højere pris end pulverform eller granullirovanny drikke.

"Sublimation" - en proces, hvor et stof ændres fra fast til gasformig tilstand. Dog absolut udelukket faseovergang og smeltning af krystaller i en flydende tilstand.

Det første trin i fremstillingen af frysetørrede kaffedrik er at opnå en ekstrakt fra formalet korn kaffetræet. Endvidere ved hjælp af specialudstyr, ekstrakten fryses til -42 0 C. Derpå det resulterende materiale knuses, sigtes og fyldes i en tørrer under vakuum. Grund af vakuumet væsken fordamper fra granulatet, og de bliver hårde.

Denne kaffe produktionsteknologi anses perfekt. Takket være hende, beholdt en rig aroma og smag af kaffe.

Faktisk en god instant kaffe er instant drikke. På grund af den ovenfor beskrevne teknologi tilbageholdes 95% af vitaminer, enzymer, og generelt alle de næringsstoffer, der indeholder økologisk kaffe.

Instant kaffe - hvad er det?

Som med alle produkt sublimeret art har visse karakteristika:

  • form-krystaller og granulater ligner en pyramide;
  • farve - lys brun.

Udarbejdelse af frysetørret drik - det er ganske simpelt. Det bare skal udfylde med kogende vand. En kop duftende kaffe er klar og nyttig. En dannede skum, hvilket gør det et rigere smag på overfladen af den flydende drikkevare.

Instant kaffe - hvad er det? Anbefalinger til brug

Koffein bør ikke indtages af mennesker med forhøjet blodtryk, grøn stær og sygdomme i mave-tarmkanalen. I graviditet, kaffen du kan drikke, men kun hvis det er tilladt af lægen.

Instant kaffe - hvad det er, og at det er muligt at lave mad fra det?

du kan tilberede nogle ret originale drikkevarer fra frysetørret kaffe. Til fremstilling skal du bruge:

  • kaffe og varm chokolade på 80 ml;
  • Appelsinskal - 5 g;
  • flødeskum - antallet af dit valg.

forberedelse af algoritmen er meget enkel. Fyld glasset 1/3 kaffe, 1/3 varm chokolade. Alt pynt med flødeskum og appelsinskal.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.