RelationerSeksualitet

Sådan ophidse en pige?

Kvinden - en følsom guddommelig skabning, der er født efter kærlighed. Det er bare nogle gange er det meget vanskeligt at opnå med samtykke fra gensidig kropslig tiltrækning. Og der er en grund til - ikke at vide mænd af kunsten at ophidse pigen.

For det første, før du har sex din smukke halvdel skal hvile. Hvad betyder det? Praed at arbejde, vores damer er allerede træt, zip flyve ind i køkkenet og forsøge at behage os med middag. Tænk bare, arbejde, og så de er nødt til at arbejde hårdt, og selv derhjemme alle de problemer i hverdagen. Derfor, hvis du ønsker at tilbringe aftenen og natten med din elskede, forberede middag for hende. Hun vender hjem, og det forventer at have tjent bord, stearinlys, vin og omsorgsfuld mand, med et smil på læben.

For det andet bør en romantisk middag ledsages af behagelig samtale. Tal med hende om, hvad hun kan lide. For eksempel sige, at du har det - den bedste og smukkeste kvinde på planeten, du elsker hende mere end livet selv. Hun har en stor sans for mode, hun bare dygtig. På dette tidspunkt, blidt strøg hendes hånd, røre kinden, hvisker noget sjovt, men ikke vulgært øre. Piger fra komplement begejstret. Det vigtigste er ikke at overdrive kun med kærtegn på dette tidspunkt. Du kan tilbyde hende en massage. Start ved skuldrene. At de akkumuleres alle de spændinger af dagen.

Nu er det tid til at gå i seng. Her har du at gøre sit yderste for at bringe en pige. Som du ved, er manden kørt hurtigere end den anden halvdel, så du er nødt til at arbejde hårdt. Vær særlig opmærksom på den væsel. De mest erogene zoner - er tilbage, skurk af albuen, fingre, bryst, nakke og øre. Det anbefales at starte med halsen og langsomt bevæge sig til den meget sweet spot. Din hver touch - en "sød mel" til din favorit.

Der er en særlig teknik til hengivenhed, hjælper med at bringe en pige. Når du kærtegne hendes bryster, bør foretages i hele bevægelsen af sin hånd over hans brystvorter. Bør ikke forsinke brystet ned. Lette kys og berøring vil være nok. Næste vigtige skridt - en "Cooney". Du kan spørge, hvordan man kan ophidse Woman kysse på denne måde? Let. Vedlæg din partner under taljen pude. Touch hendes klitoris tunge og læber blidt. Tro mig, vil det være i stand til at bringe en pige til det yderste punkt af "seksuel eksplosion." Du kan massere klitoris med fingrene, mens ikke at fjerne sin tunge.

Nu, et par vigtige tips hvordan man ophidse en kvinde :

  1. Før du har sex, altid tage et brusebad. Lugten af ren mandlige krop spiller rollen som spiritus med afrodoziakom. Du kan drage fordel af de ånder, der er mest Narva din anden halvdel. Det er lidt gejst.
  2. Kræves ikke blot at børste tænder, men også brugen af tandtråd til mellem tænderne havde ingen madrester. Hvis du ikke gør, dårlig lugt er fra munden og den hurtige afslutning af intimitet garanteret.
  3. Prøv at fortælle en kvinde behagelige komplimenter under intimitet. Glem ikke de tidligere tips om, hvordan man sætter en pige kys.
  4. Fjern altid sokker før sex, selv hvis du kan lide at sove i dem. De kan reducere følelse af komfort og fysisk nærhed.
  5. Glem ikke at barbere. Cooney vil ikke være behageligt for din elskede, hvis hun altid vil føle prikken over dine børster.
  6. Før køn, tjek din hånd - de skal være varm. Hvis hånden - kulde, varme dem, eller partner, som du meget hurtigt at køle ned.

Ved at følge disse tips, vil du ikke har et spørgsmål, hvordan man kan ophidse en pige. Du vil være helt klar til den himmelske glæde, og gensidig. Jo mere der udfører disse tips er ikke svært. Men foran dig vil altid være kun forvente, at din kvinde til at samtykke sammen en uforglemmelig aften.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.