RelationerSeksualitet

BDSM. Dechifrering forkortelser. Principperne for BDSM

Hver moderne menneske sikkert konfronteret med begrebet Sadomasochisme og sandsynligvis gyser ved omtale af ukonventionelle seksuel adfærd. BDSM kultur anses vigtigste centre for vold, snavs og begær, men er det sandt? At der i virkeligheden offentligheden er klar over subkultur?

Hvad er BDSM?

Alternative modeller for seksuel adfærd er ofte misforstået, især under indflydelse af religiøse dogmer og pålagt af nogen ukendte og når værdier. Misforståelse og afvisning af samfundet påvirkes også kulturen BDSM. Decifrere forkortelser er som følger: Bondage, Disciplin, Sadisme Masochisme, som kan oversættes som "band, disciplin, sadisme, masochisme". I virkeligheden er det ikke den eneste mulighed dekryptering - afhængig af forståelsen af begrebet subkultur, såvel som personlige interesser og præferencer, BDSM tilhængere tolker titlen på forskellige måder. Fortolkning af ordet "trældom" kan godt lyd, og på to måder: bogstaverne D og C kan også betyde begrebet "dominerende" og "underdanig" attitude, som udgør "rygraden" af BDSM kultur.

Begrebet BDSM relationer

At høre akronymet BDSM, de fleste mennesker i fantasien trækker en slags vulgær dame i latex med pisk, men ikke alle ved, at denne model involverer relationer er ikke bare meningsløs vold mod en partner, og den dybe, i de fleste tilfælde, lykkeligt forhold. Ja, mange tilhængere af BDSM gifte sig og leve et normalt familie, i nogle tilfælde endda nægter at BDSM forhold model til fordel for en traditionel én.

Faktisk motiv af sadisme og masochisme er ikke det vigtigste begreb BDSM. Forklaring indikerer en S & M som den eneste af de manifestationer og kapaciteter splash seksuel energi. Meget dybere forhold kan ses i modellen af "dominant-underdanig". Igen er disse relationer ikke bygget på den konstante ydmygelse "saba", deres mål er ikke selvhævdelse på bekostning af den dominerende magt over partneren. Underkastelse frivilligt overfører alle rettigheder til sit liv "hjem", hvilket viser stor respekt, kærlighed og tillid til din partner.

Decifrere akronymer BDSM giver kun en overfladisk forståelse af, hvad der ligger til grund for subkultur, men hvis vi ser på den model af forholdet mellem "hjem" og "subwoofer", kan spores helt romantisk tendenser. Opgaven er ikke at lægge pres på den dominerende "saba", men for at hjælpe ham til at realisere i livet for at sikre maksimal beskyttelse mod modgang og at behandle det som en normal kærlig partner. Underkastelse bør også implicit tillid og adlyde "øvre", at indse, at han var villig til kun det gode. Disse to ved præcis, hvad hører sammen. Dominerende føler sig ansvarlig for "bunden", og sidstnævnte, til gengæld, er at forsøge at gøre livet for "toppen" så godt som muligt og fornøjelig. Hvis dominerende - mand, tror, ikke om en sådan model forhold ønsker enhver kvinde? Det er et forhold bygget på fuld tillid og åbenhed, hvor begge parter føler sig ansvarlige for hinanden. Manden - ejeren, forsvareren og assistenten - er ikke, at enhver kvinde er på udkig efter? Pigen der inspirerer, støtter og lytter - ikke har brug for det til enhver mand?

Selvfølgelig er der nogle virkelig uformelle dele i BDSM. Meningen omfatter begrebet sadisme og masochisme, og disse metoder anvendes ofte som en straf for en forseelse "saba", eller blot som en sjov sex. Men selv her, vel vidende foranstaltningen og sætte klare regler, du kan se den romantik, fordi hver pige ønsker at tilhøre helt til manden, der er naturligt i BDSM og ganske sjældne i de traditionelle måder, hvor der er mistillid, hykleri og destruktive holdninger af karaktererne kæmper.

De grundlæggende principper for BDSM

De fleste mennesker er fortrolige med, og hvis afkodning akronymer BDSM, det er meget vag, da selskabet mener, at tilhængerne af denne subkultur er psykisk syg og har brug for medicinsk intervention krymper. Desværre er dette synspunkt er udbredt over hele verden på grund af det lave niveau af lærdom af mennesker og forvrænget præsentation af oplysninger fra medierne.

Der er tre grundlæggende principper, der er nævnt akronymet SSC, efterfulgt af alle de "tilhængere" af BDSM. Decifrere det simpelt: sikkerhed, tilregnelighed, frivillig. Som du kan se, BDSM session, hvis de anvendes i en BDSM forhold, er meget fornuftig og sikker for begge parter. Lad os betragte hvert princip i flere detaljer.

Princippet om sikkerhed

Dette er et grundlæggende princip, der bør ligge til Tops (dominerende) i BDSM. Decifrere det er: hver senior bør vide det grundlæggende i anatomi, medicin, fysiologi, fysik og kemi til flegallyatsiya og andre BDSM teknikker var helt sikkert for "bunden". Som du kan se, at være "i emnelinjen," har brug for et stort lager af viden og færdigheder, så for ikke at såre din partner.

Princippet om sund fornuft

Også meget vigtigt begreb i BDSM, hvis værdi er imidlertid temmelig vanskeligt at afgøre. tilregnelighed princip siger, at praksis skulle være kun de metoder, hvor begge parter er velbevandret, da det ellers kan føre til tragiske konsekvenser. Uanset følelser ikke er overvældet stempel, skal dette princip altid være en prioritet.

frivillighed

Dette princip arbejder hovedsageligt ved hjælp af stop-ord. "Lavere" frivilligt overfører retten til at stemple sig sammen, men det betyder ikke, at "top" kan gøre, hvad han ønsker. Alle metoder er godt, så længe til glæde for begge parter, ellers BDSM session kan blive til en banal vold i hjemmet. Stop ord er med til at "lavere" for at gøre det klart for sin "master", at grænsen er nået, og det er tid til at stoppe.

Stop-ord og dets betydning i BDSM

Som allerede nævnt, stop ord er en garanti for, at "bunden" ikke vil blive udsat for ufrivillig vold. Der er flere meninger om stopord i BDSM: dechifrere det for nogle betyder et signal, der skal stoppe, men denne fremgangsmåde er forkert i forhold til "bunden".

Den eneste korrekte fortolkning af stopord er som følger: at høre det, "øvre" bør straks stoppe alle handlinger CM og til helt at frigive "lavere". Hvis vi laver en farverig analogi, dette ord er en analog af stophane på toget, snarere end en høflig anmodning om at stoppe, fordi selv hvis den "øvre" mener, at stoppe tidligt, kan hans partner være helt anderledes mening, og det skal tages i betragtning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.