ForretningIndustri

Propelled crawler kranarm RDK-250: Specifikationer

Det nye mærke er ikke altid født fra bunden. Nogle gange ser det ud som et resultat af en aftale mellem de producerende lande og derefter adskilt. Meget ofte er det stadig har træk af begge forældre. Et slående eksempel på en sådan beslutning kan kaldes baseret i 70'erne i sidste århundrede, den sovjetisk-tyske produktion af bygge kraner.

Til brug på Unionens område udgave RDK-250. Tekniske egenskaber, fordele og ulemper, samt historien om skabelsen af den "virkelige monster" blandt sine kolleger, og vil vi overveje i denne anmeldelse.

model historie

Inden jeg går til historien om den beskrevne hanen, er det værd at bemærke en interessant kendsgerning. Det blev skabt af tyskerne til brug i Unionens område. Men prototypen på den tyske model er baseret kran MKG-25, skabt i Sovjetunionen. Dens navn stod for netop - kran med en kapacitet på 25 tons, mnogokatkovyh larvefødder. Først tysk kran crawler ud af porten Zemag Zeitz i 1967.

Det var den første model i serien RDK - RDK-25. Kran var pålidelige, kræver minimal vedligeholdelse, og vigtigst af alt, kan arbejde på stort set alle platforme. Power Maskiner gennemføres enten af egen kraft, eller fra en ekstern oscillator 380 V. I praksis var den sovjetiske model - tyskerne har ændret bevægelse af kranen systemet ved at indføre en række motor, som hver især er ansvarlig for visse handlinger.

udviklingsstadier

I 1972 blev den første model tages ud af produktion. I stedet er der en forbedret version af RDK-250. Bæreevne nye kran forbliver på det tidligere niveau, men de "0" i titlen bør angive, at dette er en fundamentalt ny udvikling.

Retfærdigvis skal det bemærkes, at det kun blev til det nye kraftværk, de resterende blokke flyttes til den første modifikation. Crane kunder har taget, at bemærke dog, at han ikke går efter standarder jernbanetransport, der er vedtaget i EU. Ved transport nødvendigt at fjerne ikke blot bommen, men førerhuset, eller højden af lasten går ud over de normer. Tyskerne markere denne udførelsesform suffikset "1" (første) og forarbejdet kran kabine. Så der er en model RDK-250-2 - denne gang gælder ændringerne kun til højden af førerhuset.

Løftekapacitet Overblik

Det skal bemærkes, at samarbejdet med tyskerne fortsatte med at kollapse. I 1983 var der crawler kraner RDK-400. Som navnet antyder - en model kapacitet var 40 tons. Denne kran blev produceret 7 år, og i 1990 på markedet er der en maskine, der var tallet allerede 63 tons. Hele linjen af tyskere er mærket på samme måde: fornavn af modellen, derefter 2 cifre - kapacitet og konstant "0" i slutningen - forbedret. I dette tilfælde, som nævnt, ikke kun for den version af Unionen, men også for COMECON-landene. Parallelt med den aftrappede ventil 250 RDK-280. Fra titlen er det klart, at han havde en anden kapacitet, andre motorer (Tjekkoslovakiet produktion), og beregningen af andre klimatiske forhold.

modifikationer

For Sovjetunionen producerede omkring 15 tusind kraner til 25 tons. Udover de allerede nævnte version 1 og 2, tyskerne frigives som yderligere to modifikationer. At arbejde i Det Fjerne Nord-designet udgave af RDK 250-4. Det var forskelligt fra alle de tidligere modeller af opvarmet kabine, der kan fungere ved -50 grader, forbedret beskyttelse og andre detaljer.

Ud over at det blev kranen fremstillet, fik en yderligere indeks "3" i titlen. Han kunne prale af mere kraftfulde og moderne dieselmotorer, samt nogle nye udviklinger. En af dem var den strømkredsløb, som havde mulighed for en fuldstændig overgang til en anden kilde. Hvis byggepladsen pludselig mistede elektricitet - kran drift fra en dieselgenerator. Sidste bestod af to dele, som giver dig mulighed for at deaktivere dem individuelt, uden at dette berører arbejdet.

Funktioner af den tyske udvikling

I modsætning til den sovjetiske prototype haner tysk samling kunne bruges ikke kun i opførelsen af bygninger og konstruktioner. Ved tilstedeværelse af grab maskine med held kan anvendes til af- og pålæsning. Takket være en vis forening, fok kran fremstillet i Tyskland var i stand til at bruge de fleste af de ekstra dyser anvendes til konventionelle køretøjer i denne klasse.

deling belastning på flere motorer kunne ændre mulig bevægelse af kranen. Ud over grundlæggende opgaver, kunne nye udviklinger bruges til at flytte tunge belastninger.

luffing mekanisme

Selv efter udviklingen versionen RDK-250-2, når de rejser over lange afstande med en kran måtte afmontere bommen. Men det er nødvendigt at opnå en ulempe - arbejder direkte på stedet kunne forlænge bommen.

I basisversionen, det har en længde på 12 meter. Men med ekstra skær, der, såvel som pilen selv, blev fastgjort til fingerled, det kan næsten tredoblet. Maksimal længde kunne være 35,5 m Desuden tyskerne billede to jib udførelsesform -. Immobile hårdt længde på 5 m eller drejeligt bevægeligt. Sidstnævnte kunne udvides.

ekstraudstyr

Mulighed for udvidelse tillod brugen af fokken kran ikke kun for sit formål - at løfte og flytte lasten. Ifølge udvikleren specifikationer basisudstyr kunne være af to typer - gibbet eller tårne, de væsentligste forskelle mellem dem var i den øvre ende. Men så, ud over disse to muligheder, var der en tredje - hober masten er monteret på førerhuset som sædvanlig tårn udstyr. Denne udvidede straks brugen af kranen - fra de indledende faser til færdiggørelse. Og evnen til at løfte materiale op til en højde på 20 meter kan bruges til konstruktion af strukturer af tilstrækkelig højde.

transport kran

Disse specifikationer hævder, at RDK - mobilkran, men som de fleste entreprenørmateriel, egen hastighed bevægelighed er det kun 1,5 km / t. For off-site kan det kaldes en god indikator, især når man betænker, at han kunne flytte, med belastningen på krogen, men når du transporterer den til en ny arbejdsplads måtte bruge enten automatisk eller jernbanetransport.

Bevægelse blev lavet i flere etaper:

 • demontering bommen, tårne, master,
 • kontrollere dine fremskridt på en lav-seng trawl (vejtransport tilfælde);
 • transport.

Så kom den omvendte samling på den nye placering.

For jernbanetransport er det ofte med hjælp fra en anden kran, overføres og placeres på en åben platform.

I øjeblikket

Tyskerne sluttede produktionen af kraner i 1993. Ikke desto mindre er mange højhus byggeri i Rusland, kan du stadig se det. Takket være den pålidelighed, enkelhed, evnen til at bevæge sig med lasten model og er nu i drift. Det skal også bemærkes, at de RDK-250 reservedele kan findes i alle store specialiserede værksted.

Kan erstatte de metalindlæg for boom, reb, hjul eller larvefødder i indsamling, andre dele af kranen. På trods af afslutningen af produktionen, udvalg af tilbehør gør det muligt at bruge denne version i meget lang tid.

Særlig omtale kan være mulighed for forening, takket være som kranen kan bruge næsten enhver enhed designet til andre modeller. Også brugen af vedhæftede filer, som omdanner det til en vædder eller endda rig.

karakteristika

I dette afsnit vil vi inddrage andre, forblev i skyggerne før, parametrene RDK-250. Specifikationer kan repræsenteres i form af flere lister. Vi begynder med de eksterne parametre (alle i millimeter):

 • bredde - 3225;
 • længde - 6275;
 • højde - 3350.

Alle data er eksklusiv bommen i den transporterede position.

Cargo egenskaber for standard arbejde på bommen med indsatser:

 • løftehøjde (max) - 45 m;
 • nedsænkningsdybde - 6 m;
 • belastning - 25 m;
 • maksimale og minimale afvigelser - 4 og 22 m, henholdsvis;
 • løftehastighed - 7,5 m / min,
 • Sænkning - 15,5 (det skal bemærkes, at en sænkning kan betjene to motorer).
 • bevægelseshastigheden med en belastning på krogen - 1 km / t, uden last - 1,5 km / t.

Det omfatter også, at den mobile kran har en mekanisme til adskillelse af bevægelse og drejning, således at den øvre del af førerhuset var i stand til at foretage en fuld rotation omkring sin akse i to minutter.

Det skal også bemærkes, at sporet grundlaget for udførelse af arbejde, selv på et skråplan:

 • Jib i ydeevne - 3 grader og ved en belastning på op til 15 uden;
 • i tårnet udførelsesform - 2 grader ved længden deraf, op til 27 meter, ovenfor - ikke mere end én.

Eftersom den roterende del af kranen praktisk gentager på et hjul køretøjer af typerne nærmere på chassiset, bunddelen. Bevægelse af kranen er båret af et par motorer på aksler, som er anbragt drivhjul caterpillar bogier. Mellem de øvre og nedre dele af de roterende samlere lægges forbinder alle elektriske kredsløb. Til forsyning en ekstern strømkilde er forsynet med en føring kabel plugkrave. Udover plads kran, kan kabinen sidder en anden person. Foran den nedre ramme er lukket vogn for motorens reparation bevægelsesmekanisme. Adgang til den anden motor og magt systemvedligeholdelse sker gennem dækslerne på bunden.

konklusion

Lavet som et resultat af den sovjetisk-tyske samarbejde kran RDK-250 er blevet en sand velsignelse for massen opførelsen af begyndelsen og midten af 1970'erne. Tilgængeligheden og evnen til at anvende ekstra udstyr er mere end kompenseret omkostningerne og størrelsen af en sådan maskine. Endvidere kunne kranen ikke købe. Mange store byggefirmaer var villige når faktisk, hvad du giver det ud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.