Kunst og underholdningKunst

Nærmere oplysninger om hvordan man tegner mad

I dag vil vi vise dig hvordan man tegner en blyant mad gradvist. Dette spørgsmål vil vi se på et par eksempler. Blandt dem vil være som slik, samt mere solide kulinariske lækkerier.

bagning

Først og fremmest spørgsmålet om, hvordan man kan trække mad, forsøge at løse eksemplet med pandekager. Til at begynde med plads layout. Efter at repræsentere vi det første forsøg. For at skildre en stak, skal du vise sine rå og flossede kanter. Den næste fase - tegning pandekager. For at skildre den buede kant af plausibilitet. Tilføj en plade til pandekager var ikke fra bunden. Fremhæv tegning tilføje friske jordbær på toppen bagning. Gå derefter til tonen udarbejdelsen. Hver pandekage er at kaste en skygge.

godbid

Nu overveje hvordan man tegner mad for eksempel chokolade. Først definere formen af fremtidige faciliteter. Vi bør få en slik i pakken, og en anden i udvidet form. For at tegne en indpakning, nok til at tilføje et rektangel buer på hver side. Næste på pakken skildrer kurver. Tilføjelse til etiketten tilsvarende inskriptioner. Opret en skygge.

andre muligheder

Nu overveje hvordan man kan trække mad, eksemplet med en pizza. Først repræsenterer vi en stor cirkel, som vil være grundlaget for vores retter. Inde skabe en lignende geometriske form af mindre diameter. Dette resultat kan let ligne et mål. Jo mindre cirkel repræsenterer de forskellige ingredienser retter. Du kan tegne greens, svampe og peberfrugter. Også, tilsæt oliven, basilikumblade, skiver ost og tomater. Endelig deler fadet ind trekantede stykker. Se nedenfor for hvordan man kan trække mad, såsom vandmelon. Vi skildrer ru cirkel. Tilsæt øverste stilken. Dernæst deler vi cirklen tynde linjer og meridianer få vandmelon. Tilføj nogle takkede linjer. De er nødt til at passere langs meridianer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.