ComputereSikkerhed

KERNELBASE.dll: modul fejl og metoder til korrigeret

Ganske ofte, mange brugere af edb-systemer baseret på Windows opmærksom på nogle service processer i et træ i form af et dynamisk link library KERNELBASE.dll. Fejl af denne modul - et meget almindeligt fænomen. Hvad er mest ked af det, der er på det mest ubelejlige tidspunkt. Hvem vil undersøge, hvordan man kan håndtere det de simpleste metoder i forskellige situationer.

Hvad er KERNELBASE.dll bibliotek og for hvilke det er ansvarligt?

Af en eller anden grund, mange brugere mener, at det dynamiske bibliotek i de fleste tilfælde, primært i forbindelse med udskrivning af dokumenter fra forskellige programmer, der er en del af Microsoft Office-pakken. Dette er ikke tilfældet. bibliotek fejl kan forekomme i moderne spil.

De samme tjenester, der kører på en måde er et centralt kundebase af applikationer ved hjælp af API (application programming interface). Så for at udskrive denne tjeneste er betinget nok holdning, selv om denne base fejl er oftest set det ved udskrivning af dokumenter, eller når du forsøger at sende en fax.

KERNELBASE.dll: tjeneste fejl og dens årsager

Som regel fejl i biblioteket, i de fleste tilfælde i forbindelse med skader eller fravær af filsystemet. Som det fremgår, er dette en dynamisk bibliotek KERNELBASE.dll. Fejlkode 01BC1000 indikerer et forsøg på at få adgang til filen. Nogle gange den manglende kommunikation er udstedt tekst som Access Overtrædelse, men angiver også adressen og mislykkedes modul. Hvis vi oversætter budskabet ordret, får vi følgende: "Adgang krænkelse" (eller "Et forsøg på med magt at få adgang til").

Men det betyder ikke, at på dette tidspunkt har du ikke administratorrettigheder. Simpelthen nævnte enhed i et registreret sted enten mangler eller er beskadiget på grund af ydre påvirkninger, for eksempel under virus-angreb.

Fejl KERNELBASE.dll: hvordan du løser en enklere måde?

I det enkleste tilfælde, at afhjælpe situationen anbefales det kraftigt at kontrollere systemet for virus eller ondsindede koder af nogle magtfulde virus scanner, helst en bærbar type, der ikke kræver installation i systemet.

Hvis virus ikke registreres, kan du forsøge at gendanne de "styresystemer" fra checkpoint. Det er kun nødvendigt at vide, hvornår det er tilsyneladende fejl KERNELBASE.dll modul, og vælg et gendannelsespunkt før denne begivenhed.

Dog kan denne tilgang ikke altid. I dette tilfælde, de fleste eksperter anbefaler at henvise til de ressourcer af internettet og downloade den oprindelige KERNELBASE.dll fil til det installerede system, givet sin ændring og kapacitet, og derefter placere den downloadede fil i mappen System32, Windows rodmappen den (i 64-bit-systemer er også tilgængelig). Hvis en sådan sag på det angivne sted allerede findes, skal den udskiftes. Systemet kan vise en besked, at kommissionen af en sådan operation, skal du have administratorrettigheder. Bare enige, så kopieringen sker uden problemer.

Efter at det nye modul, skal du registrere for at det virker korrekt. For at gøre dette, klik på "Kør» (Win + R) ordineres regsvr32 KERNELBASE.dll kommando, og tryk på ENTER. Så bare genstarte computeren, og fejlen forsvinder.

Ved hjælp af specialiseret software

I princippet kan du ikke gøre sådanne ting, og til en enklere måde indebærer brug af særlige programmer automatisk søge efter beskadigede eller manglende systembiblioteker som Microsoft Fix It! eller DLL Suite.

Efter scanningen, selve programmet vil afgøre, hvad der mangler, hente de nødvendige filer fra internettet (og med officielle ressourcer), og derefter også integrere deres egne moduler indlæst i systemet.

Tips til at rette op på fejl APPCRASH

Lige så almindelig er den manglende og APPCRASH (KERNELBASE.dll fejl, esent.dll, nt.dll, explorer.exe et al.). Men det drejer sig om de moderne computerspil, og krænkelse KERNELBASE.dll bibliotek arbejde er et særligt tilfælde.

Selvfølgelig kan du prøve at rette op på situationen de ovennævnte metoder, men det bør da tage hensyn til de meget specifikke karakter af spil. For dem til at fungere korrekt skal du installere den nyeste version eller til at opgradere nogle kritiske pakker og tjenester.

I de fleste tilfælde er det den nyeste version af DirectX, opdatere Microsoft .NET Framework og Microsoft Visual C ++, herunder Runtime Pack. Uden installation af disse forudsætninger spil kan ikke køre på alle, og fejl med forskellige variationer vises igen og igen.

konklusion

Det er alt. Vi gennemgik de tjenester, der kører som en dynamisk bibliotek, der arbejder i baggrunden, - KERNELBASE.dll. Fejl, som kan ses af ovenstående materiale fjernes ganske enkelt. Selvfølgelig kan en nybegynder eller ikke besidder den nødvendige viden til brugeren rådes til at anvende automatiske værktøjer, især da de downloade alt mangler bibliotek, men til særlige tilfælde, hvor fejlene skyldes udelukkende til komponenten KERNELBASE.dll, kan du gøre et selvstændigt modul lastning og registrerer det i system. Som for spil, uden installation af nogle softwarepakker, der kræves, uanset hvor meget du prøve, vil bug fix i de fleste tilfælde ikke lykkes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.