HjemlighedBadekar eller brusebad

Sådan vælger ovnen til badet. Ovne til badehus: kundeanmeldelser

I dag er mange ejere af landejendomme og sommerhuse bygget bade. I dag flere og flere mennesker nyder besøger sauna, tyrkisk sauna, så en privat bad så attraktiv. Som det er kendt, kan en sådan struktur ikke fungere uden ovnen. Heldigvis pladskrævende udstyr lang tid i fortiden. Takket være udviklingen af moderne teknologi, kan du hente et kompakt og let at bruge enheder.

Hvad er ovnen

I dag er med lige stor succes i bade bruges som traditionel mursten ovn og metal. Den anden mulighed tiltrækker lav vægt og hastighed installation. I dette tilfælde kan du ikke bygge en særlig fond. Hertil kommer, at moderne bad ovn (kundeanmeldelser bekræfte det) hurtigere varme op. Du vil accepterer, at det er vigtigt, hvis folk kommer til dit websted for et stykke tid.

Hvad ovn fremstillet

Aktuelle modeller for jernholdige metaller fremstilles af konstruktionsstål med en tykkelse fra 3 til 10 millimeter. Det næsten ikke danner skala, det har en lang levetid. Ofte folk konfronteret med spørgsmålet om, hvordan man vælger den ovn til et bad, opt på sådanne prøver. Hovedargumentet er tykkelsen af metal og ganske overkommelig pris. Den væsentligste ulempe ved disse ovne er ikke meget behagelig lugt oxideret metal, der kan mærkes under driften af enheden og under tilførslen vand til varmeapparatet.

af varmebestandigt stål ovn

Nogle mener, at de tynde vægge godt og hurtigt varmet op, men lige så hurtigt køler. En sådan opfattelse er fejlagtig. Hvis fremstillingen af ovnen udstyr, der anvendes chrom varmebestandigt stål, er ovenstående erklæring fuldstændig modbevist. Legeret stål i stand til at tjene meget længere end normalt. Massen af en sådan konstruktion er mindre end to gange, når det bliver varmt dobbelt så hurtigt. Desuden er varmebestandigt stål ikke oxideret.

Tank eller varmeveksler?

Hvordan man vælger en ovn til et bad med den måde, opvarmning af vand, på grund af dette i høj grad afhænger af prisen på den model? I moderne design af varme på tre måder.

- Indbygget Register - en varmtvandsbeholder med malede dertil særlige rør af ovnen. Det er en lille beholder fremstillet af metal med en indgang, der modtager koldt vand og et udløb, hvorfra det varme følger. Vandet opvarmes meget hurtigt, fordi det ligger tæt på brændkammeret. Sådan variant ovn opvarme deres strukturer kan ikke uden nærværelse af vand.

- Opret brugerkonto placeret øverst. I dette tilfælde er det monteret på røret, og væsken opvarmes ved at lede røgen derigennem.

- Vandtanken er placeret i en særlig rør. Denne metode betragtes som den mest rationelle.

Fordelen ved den interne varmeveksler er muligheden for at opvarme vandet til damp rum med lav loftshøjde.

Lav ovn eller ej

Købe ovnen til badet, at vælge passende designe med ekstern forbrændingskammeret. Det er meget lettere at opvarme deres ovn er ikke ude af dampbadet, ellers bliver du nødt til at bære træet, krydser alle værelser. Meget ubelejligt når dampbad ophobes støv og snavs. Naturligvis hvis badet ikke tillader projektet at installere ovnen ellers er det fortsat tilfreds med ovnen, placeret i dampbadet.

Har jeg brug for glasset?

Tilstedeværelsen af glasdøre er vigtig. Mange mennesker leverer sand fornøjelse i lang tid til at se på ilden, så det er bedre at købe en ovn med en stor panoramisk glas. Men du skal vide , at denne model er meget dyrere end normalt. Jeg må sige, at ovnen skærmen vælges efter samme parametre som TV-skærmen - jo større diagonal, jo bedre visningen.

Åben eller lukket varmelegeme

Ifølge varmeenheden i to kategorier, kan du dele alle ovnen til et bad. Hvordan man vælger en model, der er egnet til dig? Saunaovne kan være åben eller lukket. Først ser vi en åben mulighed. I dette tilfælde stenene stablet oven på brændkammeret. Dette design foretrækkes, når i badet en dag steg ikke én eller to, og nogle få mennesker - dampbad varmer op hurtigt, men varmen bevares længe.

Når lukket varmelegeme er anbragt over sten damp dør, som vandstænk. Denne ovn varmer op for en længere periode, har også brug for mere brændstof. Det bør begynde at varme i ca to timer før besøget til badet. Fordelen ved denne model - varmen lagret anvendelse af opvarmede sten. For eksempel i russisk bad ovn kun er fastsat med en lukket ydre hus.

Sådan vælger ovnen til badet. Med åben eller lukket varmelegeme at købe produktet? Ganske vanskeligt at besvare dette spørgsmål entydigt. Fans af tidskrævende procedurer mere passende lukkede type design - at opvarme et bad, og du kan have det sjovt, indtil om morgenen. Åbn varmelegeme i ovnen til et bad rave anmeldelser er fra dem, der ikke kan lide at bade en masse tid.

elektriske apparater

Sådanne strukturer indbygget timer, effektstyring som er placeret på huset. Endvidere kan apparatet være udstyret med fjernbetjening. Elektrisk ovn til badet, hvilket feedback er altid positiv, meget sikker, men hvis du ønsker mere at forsikre, med hjælp fra bestyrelsen regimentets make isolering.

gasapparater

Nu var der et godt alternativ til brændeovne og elektriske ovne. Denne model, som kører på gas ballon. Eksperter anser dem mere økonomisk. Men mange forbrugere er helt en nyhed på vagt i denne henseende, er det ikke så populært. Kun du kan beslutte, hvilke er mere egnede ovn til et bad.

At vælge en sikker og af høj kvalitet model af ovnen er ikke så enkel. Hvilket selskab til at vælge? Dette vil blive diskuteret nedenfor.

producenter

Mange virksomheder fremstiller ovne til bade. Sådan vælger du den sikreste løsning? Du kan tale med venner, der allerede har den erfaring, eller til at lytte til vores råd. Vi anbefaler, at være opmærksom på produktionen af den finske producent. Det er kendte virksomheder Kastor, Harvia, Helo. Desuden gennemprøvet indenlandske ovn bad "Termofor". Udover fin kvalitet, adskiller de sig ganske overkommelig pris. Alle produkter i selskabet er kendetegnet ved en velgennemtænkt design, dristigt design, garanteret pålidelighed. Det er vigtigt, at rækken af ovne bred. Du kan nemt vælge den passende model for de meget små damp værelser (4 m2) og enorme (50 m2). Producerede modeller er fremstillet af varmebestandigt rustfrit stål, som er neutral i ethvert miljø.

"Angara" og "Tunguska" - den mest populære af ovnen til et bad med vandtank "Termofor". Anmeldelser af dem taler om pålideligheden og nem betjening. "Angara" kan installeres i alle rum. Det er 5 kg flere sten, men de varmes op hurtigt på grund af det særlige arrangement af kammeret brændstof. Så denne ovn med hurtig opvarmning af sten, der støtter en moderat temperatur i dampbadet.

"Tunguska" sikrer hurtige opvarmning sten til meget høje temperaturer, sparer træ og lav luftfugtighed.

I dag vil vi råde dig, hvordan du vælger ovnen til et bad. Vi håber, at ovenstående oplysninger vil være nyttige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.