Af teknologiMobiltelefoner

Sådan låser en mobiltelefon SIM-kort

Mobiltelefon - en væsentlig egenskab ved det moderne menneske, og hvis du pludselig mistede muligheden for at kalde, det forårsager ekstrem ubehag og angst. Artiklen taler om, hvordan at låse din mobiltelefon sim-kort og hvad der bør gøres for dette.

Det vigtigste: Hvad er SIM der tales

SIM - en forkortelse af det engelske navnet på enheden og dekryptere det på følgende måde: Subscriber Identificer modul, hvilket betyder, at brugeren identifikation modulet. På grund af den sim-kort lagrer brugerens personlige oplysninger, og give adgang til ressourcer på en mobiloperatør. På en lille plastikkort kan være vigtigt for telefonens ejerdata. Derfor bør du altid sikre dets sikkerhed og effektivitet. Delvist taget sig af mobiloperatør. SIM-kortets PIN-beskyttet, som består af fire cifre, og PUK-kode, som allerede består af ni cifre. Hvis telefonen er slukket PIN-kode, når tyveri eller tab af personlige data ejeren vil være til rådighed for andre mennesker.

Det så sker, at SIM-kortet er spærret. Overvej et par muligheder for, hvordan at låse SIM-kortet, hvilke foranstaltninger den kræver.

Låse: grundlæggende operationer

Når du køber en ny mobiltelefon, er SIM-kort kræves for at aktivere. Til dette formål er det omhyggeligt befriet fra en cellofan kuvert og adskilt fra basen. Meget sim-kort indsat i kort slot og tænde telefonen. Indtast PIN-koden, hvis der er et behov i det. Hvis ikke korrekte PIN-kode input, efter det tredje forsøg, kun PUK-kode, du kan låse kortet. Hvis der efter ti forsøg, vil han blive introduceret med fejl, så for at låse SIM-kortet bliver nødt til at besøge den mobiloperatør kontor, der tager med ham et pas. I nogle tilfælde kan du låse kortet ved at kalde en særlig gratis nummer at ringe til dine pasoplysninger og få din PUK-kode. Men en sådan tjeneste giver, ikke alle mobiloperatører. Når den korrekte kode er angivet, bliver du bedt om at oprette en ny og indtaste PIN-koden. Hvis du benytte sig af mobiloperatøren "Beeline", skal du skrive følgende kommando efter overgangen på telefonen: * 101 * 1111 # og tryk på opkaldstasten. Nogle telefoner kan underkastes låse efter kommandoen dial ** 05 * * PUK yderligere nye PIN-kode * ny PIN-kode. Forskellige mobiloperatører leverer tilsvarende tjenesteydelser. Men i nogle tilfælde, når låse kortet svigter, den erstattes af en ny. Du kan bruge dit nummer, men du vil miste alle de data, der blev gemt på SIM-kortet er ikke tilgængelig.

SIM-ka kan blokeres, ikke kun på grund af dette ikke er sandt, PUK-koden. Årsagen kan være betales på telefonen konto, eller hvis antallet ikke bruges inden for seks måneder. I dette tilfælde er du nødt til at tjene penge ved hjælp af betalingsterminal eller kontor vedligeholdelse tjenesteudbyder. Desuden må den samlede mængde dække gælden fuldt ud, så din saldo var i sort.

Hvis Sim er blevet registreret i dit navn, derefter gendanne det vil ikke være svært. For at gøre dette, er du nødt til at foretage et opkald til et call-center operatør, for at finde ud af årsagen til låsen og besøge deres hovedkontor, præ-skriftlig udtalelse og tager med ham et pas. Men hvordan at låse SIM-kortet, hvis det er blevet registreret med køb af en anden person? Du skal komme til kontoret med operatøren af den person, hvis navn er blevet registreret telefonnummer. Hvis dette ikke er muligt, så vil det ikke komme sig.

Hvis du er bekymret over problemet: hvordan at låse SIM-kortet HTC Sensation smartphone, så målet vil kræve terminalemulator-program, som kan downloades fra internettet. Eller et program kaldet Revolutionerende, som fjerner beskyttelsen af din telefon.

Nu, efter at have overvejet forskellige måder at hvordan at låse kortet, kan du gendanne dit SIM-kort og til at klare opgaven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.