FormationVidenskab

Sublimation - en måde at socialisering

Betydning af ordet "sublimering" - er det opvejes af instinktive mål i socialt acceptable aktiviteter. Jo mere mennesket blev et kulturel enhed, jo mindre han kunne oprigtigt og i fuld kraft for at udøve deres instinktive begær. Anna Freud mente, at sublimering - en psykologisk forsvar, som ikke gælder for den enkelte neurose, og afspejler dens normale udvikling.

Udtrykket "sublimering" dukkede oprindeligt i teorien om psykoanalysen, men efterhånden begyndte at blive brugt i hverdagen for forskellige mennesker. Dette ord betyder og menneskelig øget effektivitet, og engagement i sine høje resultater i sport og entusiastiske klasse forskning. Sublimation bærer en seksuel konnotation: det menes, at en person opnår disse resultater ved at undgå sexliv. Faktisk - dette er ikke sandt, fordi sublimering - er at beskytte den seksuelle lyst, som har tendens til at blive implementeret på trods af kulturelle tabuer, dvs. anvendelse sublimering mand grænser, kun en del af den overskydende energi, der med held sender en socialt acceptabel aktivitet.

Brugen af sublimering i opdragelsen af børn

Sublimation - en måde at bruge til sociale formål, ikke blot for seksuel overskud, men også aggressiv energi. Aggressive og seksuelle impulser har de samme stadier i sin udvikling, anvendes lignende begrænsninger for deres beskyttende mekanismer. For eksempel, at børn med øget aggressivitet sublimere det frarådes at sidde på en stol og gør kraftig aktivitet i form af arbejdskraft, sport, aktive spil. Børn i deres teenageår oplever øget libido, ønske om det modsatte køn. Zigmund Freyd en af de vigtigste opgaver for uddannelse set i tæmning, kontrol og underordning af seksuel lyst, som hans gennembrud er slutningen af indflydelsen af uddannelse. Energi instinkt anbefalede han at sende til arbejde, der er af afgørende betydning for bevarelsen af samfundet. I enhver tidsalder seksuel energi overdragelsen finder sted gennem den relevante barnets alder aktiviteter. Små børn får mulighed for at male, forme, design og senior - at vise sin succes som akademiske præstation, sport, arbejde. Så tydelig sublimering. Dette skulle ske ved selv-vælge et barn, og ikke påtvinges af en voksen.

Sublimation som den højeste sikkerhed mekanisme

Psykologiske forsvar er ikke anerkendt af mand, men de kan identificeres gennem analyse af hans handlinger. Oftest, det gør en observatør. Sublimation - en beskyttelse, der ikke kun kan realiseres på egen hånd, men også designet en person, der vælger en bestemt aktivitet som en måde at undgå stærk vrede, at ønsket om at ødelægge værdifuld genstand, samt svigt af forbudte seksuel kontakt. Vi kan antage, at sublimering - er evnen til at kontrollere sig selv, sine instinkter og begær, vælg en acceptabel og socialt godkendes måde at opfylde behovet. Ved at styre deres impulser, en person undertrykker sine maniske eller incestuøse begær, gennemføre dem i at skabe et maleri, værker. Når dårlig kvalitet arbejde sublimering mand indser sine aggressive og seksuelle fantasier i drømmen, det skræmte deres instinkter og ubevidst bruge yderligere former for psykologisk forsvar: undertrykkelse, isolation, fornægtelse, intellektualisering og andre.

Stort set alle vores kultur, kunstgenstande, videnskabelige resultater skyldtes sublimering, fordi folk lærte at ikke kun holde deres dyriske instinkter, men også for at lede ubrugte energi til samfundets udvikling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.