Af teknologiMobiltelefoner

Oversigt Fly 449 telefon

Det ser ud til, at vi for nylig var glade sorte og hvide telefoner. De var store og ikke meget komfortabel. Selvfølgelig, deres funktioner ikke engang værd at tale om. Men hvert år den teknologi opdateret, og nu producenter har telefoner tiltalende originale modeller. Megen opmærksomhed er givet til den størrelse, design og indhold.

Smartphones - en slags mini-computer, uden hvilken det er i øjeblikket vanskeligt at gøre. Takket være disse enheder kan ikke kun foretage opkald og skrive tekstbeskeder, men også at gå online, uanset hvor personen er. En af disse nye enheder har en telefon Fly 449. Dens uomtvistelig fordel er, at ved tilstrækkeligt lave omkostninger enhed er ikke ringere end dyrere prøver. Nyhed har en aktuel teknisk udstyr, moderne design og en lang række forskellige funktioner. Det er værd at bemærke, at denne model kan købes for børn som sin værdi, i tilfælde af tab eller skade, vil ikke være kritisk for forældre.

Så vil vi gennemgå den nye smartphone Fly mærke.

beskrivelse

Fly IQ 449 smartphone er en nyhed. Fabrikant udstyret sin kerne processor, hvis frekvens er 1 GHz. Skærmstørrelse 4 inches, med en opløsning - 480x800, et kammer - 3,2 Mn, ligger på bagpanelet. Det er imidlertid værd at bemærke, at det er en lav optagekvalitet, farveeffekter er lille, billedet er sløret og uklar. Den smartphone kan bruge 2 SIM-kort.

Farve - sort og hvid. Huset af klassiske type, plast. Belægningen er meget behageligt at røre ved, og, vigtigst af alt, at det ikke er ridset. Bagpanel - gummieret plast. Knap touch. Top har en mikro-USB-stik, og en standard hovedtelefonstik 3,5 mm.

Nederst er der tre berøringsfølsomme knapper, der er udstyret med belysning, og en højttaler. Fly 449 også har en slot til et hukommelseskort bortskaffes inde i bagbeklædningen. Displayet er beskyttet af et plastovertræk, følsom sensor er imidlertid designet til at vise kun to rører. Acceptabelt margin på lysstyrke, betragtningsvinkler er gode, men der er ingen automatisk justering af sensoren.

produktivitet

Smartphone funktioner processor Spreadtrum SC7710G, som har en frekvens på 1 GHz og to kerner. Mængden af sin egen indbyggede hukommelse er meget lille, kun 20 MB, så det er bedst at bruge hukommelsen med en hastighed på 512 MB.

Operativsystem - Android 4.1. Flyv virksomheden har foretaget nogle forbedringer, så telefonen excellerer med alle de funktioner. OS kører hurtigt, uden svævende.

Egenskaber

På toppen af skærmen er der en linje af meddelelser og genveje til de vigtigste funktioner på din smartphone. Galleri ser sorterede mapper. Fly 449 er designet til at arbejde med to SIM-kort. For deres kontakt har en pop-up-menuen i toppen, hvor det er nødvendigt, er operatøren valgt. Opkaldsloggen vises på samme tid, men, hvis det er nødvendigt, rapporterer indgående numre kan ses enkeltvis. Hvis du laver en samtale på et SIM-kort, men denne gang opkaldet ankommer til den anden, så den, der ringer er på dette tidspunkt uden for rækkevidde.

apps

Den smartphone er udstyret med en spiller, der ikke adskiller sig ekstraordinære kvaliteter som en radio. Kvalitet program til visning video er begrænset i sine muligheder, så det er bedst at bruge en separat afspiller.

I modellen Flyv 449 sæt standard applikationer, der kan findes i enhver telefon: kalender, vækkeur, lommeregner, voice recorder, en indbygget butik Google Play, Bluetooth 2.1 og Wi-Fi.

Smartphone kan betjene op til 5 timer. Taletid og op til 200 t. I et roligt tilstand. 1350 mAh batteri volumen.

Et par ord om dynamikken

Højttaleren er god, men det er bedre ikke at bruge lydstyrken til det maksimale niveau, da dette kan forårsage hvæsen. En ringetone er højt, men vibrationen næppe følte på grund af deres svaghed. Til ring toner indstille følgende tilstande: vibrationer, polyfoniske ringetoner og MP3-format.

Valgmuligheder

Pakken 449 Fly apparat indbefatter:

  • telefon;
  • batteri;
  • opladning;
  • USB-kabel;
  • hovedtelefoner;
  • Instruktioner til din smartphone.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.