Af teknologiMobiltelefoner

Sådan fjernes ridser fra din telefon

Enhver ejer af et cellulært enhed ønsker at se sin devaysa altid forblev den samme upåklagelig, som var tidspunktet for købet. Men vi så ofte bruger en mobiltelefon, at før eller senere på overfladen nødvendigvis synes beskadiget. Ridser i høj grad forringe udseendet af røret.

Hvis du befinder dig på kroppen eller udstilling af din mobiltelefon et nyt bunden, så fortvivl ikke meget. er det ikke nødvendigt at foretage en favorit enhed til et servicecenter for fjernelse af mikro overfladisk. Du kan rydde op i telefonen selv. Og nedenfor, vil vi vise hvordan.

Sådan fjernes ridser fra din telefon: Brug barbermaskine

1. Før du begynder, så prøv at fjerne disse plast-paneler, på overfladen der er revner. Så det vil være meget lettere at slippe af med mikro.

2. Opnå barbermaskinen, fortrinsvis en, der har en lineær aktuator (fx Panasonic selskab eller Brown). Ligeledes udarbejder en blød, fnugfri klud - anvendes typisk, når fjernelse af støv fra computerskærme.

3. Fjern barbermaskine mesh og klud skåret fra en cirkel, som, når det bukkes i halvdelen vil blot blive placeret på et barberblad. Fastgørelse transplantatet til razor ribbet silketråde ved kanterne. Prøv at rette godt det bløde væv på klingen for at holde det kom fra, når skraberen vil blive bragt til ON tilstand.

4. Sådan fjernes ridser fra plastic? Meget simpelt. Tænd shaveren på, starte forsigtigt polere overfladen med ridser til hende. Skal gøre alt meget omhyggeligt, som om pludselig kluden vil bevæge sig til siden, så er du endnu mere beskadige telefonen. Polering udføres indtil synlig beskadigelse, forsvinder ikke helt. Typisk er denne proces tager nogle få minutter.

Sådan fjernes ridser fra din telefon: bruge Indsæt indiske regering

1. små sten denne pasta rub rag uld. Det er ønskeligt, at sagen var tætte.

2. tilberedt rag tørre ridser. Hvis skaden er betydelig, skal du mindst 20-30 minutter til telefonen overflade det var fejlfri som før.

Sådan fjernes ridser fra telefonens skærm: brug pasta

1. I salonen, der sælger mobiltelefoner, kan du købe en speciel pasta i afdelingen for tilbehør, og som har til formål er at fjerne ridser. Dette værktøj er tilgængeligt for prisen og er i stand til at fjerne selv de dybeste skaden.

2. Inden du begynder obkleyte boligenhed malertape, efterlader åbne kun på displayet. Ellers kan pastaen korroderer maling på plastik.

3. tube tandpasta ryste i et par sekunder.

4. En lille mængde squeeze betyder at vise "spor", og start kraftigt gnides med en blød klud sønderdele cirkulær bevægelse. anbefales derfor på det kraftigste ikke at trykke på det materiale, da du kan fjerne den plastik del af skærmen.

Sådan fjernes ridser fra din telefon: brug voks

1. I stormagasinet af tilbehør til computer køb polsk skærm. Hvis du ikke kan finde den rigtige til salg (bemærk det betyder ganske knappe), bare erstatte det med voks i form af gel, der er designet til at fjerne ridser fra diske.

2. Påfør polish til skærmen og gnid forsigtigt gelen med et stykke af uld på overfladen i 2-3 minutter. Saldi fjerne med en tør klud rag display - ideelle til dette formål, egnet fnugfri klud, der er udslettet briller.

Nu har du lært, hvordan du fjerner ridser fra din egen telefon. Nå, de penge, du har gemt, fordi jeg ikke søger løsning på de ansatte i servicecentret, nu er det tid til at bruge på indkøb af dækning for mobilt. Dette vil hjælpe med at beskytte skærmen og kroppen af enheden fra nye skader. I dag er salget er et bredt udvalg af smukke, praktiske, praktisk, pålidelig, og vigtigst af alt, overkommelige tilbehør (tasker, silikone "skins" osv)

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.