Af teknologiMobiltelefoner

Historien om Telefoner: opståen og udvikling

Telefoni historie er interessant i det aspekt af opfindelsen af forskellige enheder, og med hensyn til stadier af udfolder kommunikationsnetværk af forskellige typer rundt om i verden. I nogle aspekter af dynamikken i udbredelsen af passende teknologi synes revolutionerende, i den anden er karakteriseret ved fremadskridende udvikling af en ensartet. Hvad er de mest bemærkelsesværdige fakta om den globale telekommunikationsindustrien?

Hvem opfandt telefonen?

Traditionelt er historien om oprindelsen telefon tilsluttet med navnet på Aleksandra Bella, en skotsk-fødte amerikanske opfinder. Faktisk den berømte opdagelsesrejsende tog direkte del i udviklingen af den revolutionerende enhed til overførsel af lyd på afstand. Men der er kendsgerninger, som i at gøre telefonen en afgørende rolle blev spillet af andre designere. For eksempel Iogann Filipp Reis, en berømt tysk opfinder, et møde for forskere i fysik samfund, gennemført i 1861, rapporterede han skabte prototypen af den elektriske enhed til at transmittere lyd på afstand. Det var også navnet på opfindelsen - "telefon", velkendt for os i dag. Reis samtidige, men enheden er blevet taget uden den rette entusiasme. Men det er en vigtig kendsgerning, som har en historie på din telefon.

Efter 15 år, to amerikanske forskere, Elisha Gray og Aleksandr Bell, der handler uafhængigt, opdagede effekten af telefoni. Begge forskere, interessant, i den samme dag, nemlig 14 februar 1876 indgav en ansøgning at få patent sin opdagelse. I dette tilfælde det nuværende system, som ville blive mobiliseret telefoni, de er endnu ikke udviklet. Formentlig Bell i ca 2 timer forud for Grey at anvende, og mange historikere forbinder med denne omstændighed ved det faktum, at historien om telefon i dag er forbundet med navnet på en amerikansk opfinder.

Fremkomsten af den første telefon

Aleksandr Bell boet i Boston og arbejdet med mennesker oplever problemer med at høre og tale. I 1873 blev han professor i fysiologi ved Boston University. Ved karakteren af hans aktiviteter, var han sandsynligvis en ekspert på området for akustik og havde fremragende hørelse.

Historien om den første telefon skabt af Aleksandrom Bellom, er tilsluttet, således med sit arbejde. Blandt de bemærkelsesværdige kendsgerninger vedrørende opfindelsen enheden - den samme effekt telefoni opdaget af forskeren med den direkte bistand af hans assistent. Fx fagfolk, der arbejder med Bell, engang trukket ud af en plade af den transmitterende enhed, som, som det forekom Bella var at gøre en raslende. Da det viste sig forskeren, var dette skyldes, at elementet udfører periodisk lukning af elektriske kontakter.

På grundlag af den påviste effekt af Aleksandr Bell skabte telefonen. Han blev oprettet er meget enkel: membranen af huden, der er udstyret med signalering element for at øge lydstyrken. Anordningen kan transmittere kun lyden af stemmerne, men det synes, var nok til at få patent enheden - passende dokument, bevarer forfatterskab ifølge opfindelsen, Bell fik 10 marts, 1876.

Historien er også interessante telefoner og med hensyn til deres kommercielle udnyttelse. Et par dage senere opfinderen af det modificerede telefonen, så den kan sende klart hørbare separate ord. Senere, Aleksandr Bell demonstrerede sin enhed til erhvervslivet. Enheden gjort en utrolig indtryk på folks forretning. Amerikanske opfinder registreret snart hans firma, som senere blev velstående.

Den første telefonlinje

Telefon forekomst historie er kendt for os nu. Men Bells opfindelse slog rod i hverdagen? I 1877 - i Boston - den første telefonlinje blev lanceret, og i 1878, i New Haven - telefoncentral. I samme år en anden berømt amerikansk opfinder, Thomas Edison, skabt en ny model af enheden til stemme i det fjerne. I sin struktur induktionsspole er til stede, som i væsentlig grad øge kvaliteten af kommunikationen, samt at øge afstanden af lydtransmissionen.

Bidraget fra opfindere fra Rusland

Historien om telefonen er også forbundet med navnene på russiske designere. I 1885 Pavel Mihaylovich Golubitsky opfinder fra Rusland udviklet et fundamentalt ny ordning for telefoncentralen, hvor magten blev leveret til apparatet udefra - fra en central kilde. Forud for dette, er hver telefon drevet af sin stikkontakt. Dette koncept har lov til at oprette en station samtidig tjener et stort antal abonnenter - titusinder. I 1895, russisk opfinder Mikhail Filippovich Freudenberg tilbudt til verden begrebet udveksling, hvilket indebærer en automatisk tilslutning af en abonnent til en anden. Først handler PBX blev introduceret til USA i byen Augusta.

Udvikling af kommunikationslinjer i Rusland

Historien om telefonen i Rusland er forbundet med opførelsen af linjer for transmission af kommunikation mellem St. Petersborg og Malaya Vishera. Den første samtale mellem russiske abonnenter ved hjælp af nævnte kanal fandt sted i 1879, det vil sige, efter kun 3 år siden opfindelsen af telefonen. Senere, en af de første civile kommunikationslinjer tilsluttet marinaen St. George, som ligger i Nizhny Novgorod, og lejligheden tilhører ledelsen af Dampskibsselskab "brigade". linjelængde var omkring 1547 m.

Regelmæssig byens telefoncentraler - i St. Petersburg, Moskva, og Odessa - begyndte at fungere siden 1882. I 1898 var der en langdistance-linje, der forbinder Moskva og St. Petersborg. Historie af telefoner i Rusland er interesseret i, at den station, der tjener den kommunikationskanal mellem Moskva og St. Petersborg, og der er stadig fungerer. Det er beliggende på Butcher Street i Ruslands hovedstad.

Tempoet i udviklingen af telefoner i det russiske imperium var ganske anstændig - så for eksempel i 1916 100 Moskva beboere havde et gennemsnit på 3,7 telefon. I 1935, allerede i Sovjetunionen, var alle telefoner Moskva ved metrostationen. Siden 1953, alle de huse, taget i brug i hovedstaden af Sovjetunionen, havde undladt at have en telefonledning.

Historien er fascinerende telefon. Det er altid interessant at studere det i detaljer. Lær, hvordan blev kablede telefoner, overveje de mest bemærkelsesværdige fakta om udviklingen af mobile enheder, som nu ikke mindre efterspurgte end de traditionelle.

Hvordan gjorde mobiltelefoner

Den første registrerede samtale på telefonen gennem en radiokanal, en række centrale karakteristika ved de relevante principper i organiseringen af moderne cellulære kommunikation, blev afholdt i 1950 i Sverige. Sture Laugen opfinder, ved rattet i Televerket, held ringede med nøjagtig tid tjeneste via den respektive enhedstype. Ved den tid, Sture Lauren havde tilbragt flere år i Televerket, beskæftiger sig med udvikling af denne enhed. Historien om mobiltelefonen er også forbundet med navnet på Ragnar Berglund, Laura kolleger.

Målet - massemarkedet

På tidspunktet for den kommission af Laurenne opkald, som vi har sagt ovenfor, radiotelefonen, som sådan, er det allerede blevet brugt, men det var kun tilgængelig for særlige ydelser og militære strukturer. Televerket selskab sat et mål - at skabe en enhed, der er til rådighed for alle borgere.

Masse-markedet svensk udvikling blev trukket tilbage i 1956. I første omgang, arbejdede hun kun i to byer - Stockholm og Göteborg. I løbet af 1956 blev det sluttet til kun 26 abonnenter, hvilket ikke var overraskende, på grund af den høje expensiveness "mobiltelefon", hvis værdi var sammenlignelig med prisen på bilen.

Udviklingen af mobil kommunikation

Historien om mobiltelefoner af en række funktioner giver dynamikken i udbredelsen af telefoni. Hvis for eksempel efter kun 3 år gamle maskiner skabt på principperne om Aleksandra Bella, aktivt drives i Rusland, i temmelig lang tid, mobiltelefoner har ikke brugt den massive efterspørgsel.

Kun i 1969, verdens ledere af telemarkedet begyndte at tænke over, hvad der ville være rart at en eller anden måde forene de respektive kommunikationssystemer. For eksempel blev det antaget, at hver abonnent - svarende til faste ejere telefoner - vil have sit eget nummer og dato, ikke kun i det land, hvor det er udstedt, men også i udlandet. Således kan vi sige, at historien om mobiltelefonen er faktisk fra starten afspejler interesse ingeniør samfund i forbindelse med gennemførelsen af roaming begreber.

I en af de første opfindere at foreslå praktiske gennemførelse af den teknologi, som dannede de relevante anmodninger - en kandidat fra Stockholm Tekniske Skole Estaing Myakitolo. Historien om skabelsen af en mobiltelefon, som vi kender den er direkte forbundet med hans navn. Men for den praktiske gennemførelse af konceptet Myakitolo krævede, meget kraftfulde teknologi. De optrådte kun i begyndelsen af 80'erne.

Den første mobilnetværk

Historien om mobiltelefoner inkluderer en bemærkelsesværdig kendsgerning: første, Saudi-Arabien blev det land, hvor det trådløse netværk er blevet udviklet. Det var der, at virksomheden Ericsson, at deltage aktivt i den praktiske gennemførelse af de foreslåede Myakitolo begreber, i 1981 underskrev en kontrakt om levering af de pågældende ydelser. Netværket, som blev lanceret i Saudi-Arabien, var præget af det vigtigste kriterium - massen. Gradvist cellulære standarder forbedret, netværket begyndte at operere i andre lande.

Udvikling af fælles standarder

Som det mobile markedsvækst har været under opsejling et behov for at udvikle fælles standarder for levering af relaterede tjenester. I Saudi-Arabien, Skandinavien, er Benelux blevet et populært begreb NMT i Tyskland involveret C-Netz-system i Storbritannien, blev Frankrig og Italien gennemført deres koncepter.

Fremkomsten af GSM

At integrere den europæiske mobile rum, blev GSM-standarden oprettet. Han kan sige, har absorberet det bedste fra andre "nationale" begreber, og derfor, om end ikke uden vanskeligheder, men blev vedtaget af et europæisk teknologi samfund i 1986. Men den første GSM-netværk blev først indført i 1990 i Finland. Efterfølgende er denne standard blevet den største leverandør til de russiske cellulære kommunikation.

Historien om Telefoner - både konventionel og cellulære - er utroligt spændende. Men det er interessant, hvordan teknologierne udvikles. Lad os undersøge, hvordan man kan forbedre den cellulære linje.

Udviklingen af det cellulære marked

I de første år efter indførelsen af GSM-standarder til brug forbruger practice relevante tjenester, det var meget dyrt. Men efterhånden de nødvendige anordninger til drift med mobilnet, faldt og blev virkelig massiv. Telefoner blev forbedret, reduceret i størrelse. I 1996 introducerede Nokia, i virkeligheden, en af de første smart telefon - en enhed, hvorigennem du kan sende e-mail, fax, bruger internettet. I samme år var der en bog, der er blevet legendarisk StarTac fra Motorola.

Smartphones og mobilt internet

I 1997 Philips lancerede Spark telefon med en meget stor margin på batteriets levetid - omkring 350 timer. I 1998 viste det sig den mobile enhed Sharp PMC-1 smartphone, har en touch skærm. Det var forventet, at han ville være en direkte konkurrent til ovenstående gadget fra Nokia. I 1999 har de mobiloperatører begyndt at indføre WAP-teknologi vil lette abonnenter adgang til mobilt internet. I 2000 var der en standard GPRS og UMTS - en af den nøgle, der anvendes i arkitektur for 3G-netværk.

I 2009 har den svenske virksomhed TeliaSonera lancerede verdens første 4G-netværk standard. Han er nu betragtes som den mest moderne og fremmes af operatører rundt om i verden.

telefoner udsigter

Hvad er det næste skridt i udviklingen af den mobile industri? mobiltelefon historien viser, at effektive banebrydende løsninger kan ske når som helst. Det kan synes, at 4G standard - dette er grænsen for moderne teknologi funktioner. Det ser ud til, at overføre data med en hastighed på snesevis af megabit, store kvaliteten af opkaldet - som kan være til et højere niveau?

Men de førende forskningslaboratorier i verden fortsat arbejde aktivt på området for forbedring af mobil teknologi. Måske i den nærmeste fremtid i hænderne på alle, der ønsker abonnenten vil være lige så sensationelt for en moderne indbygger maskine, hvordan var telefonen Bella i de 70 år af det 19. århundrede, eller den enhed, som opkaldet fra bilen på lokale nummer Sture Lauren. Og efter et stykke tid, og det vil folk ikke blive overrasket. Så dette utroligt dynamisk tech industrien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.