Af teknologiMobiltelefoner

Lær at klippe den sim-kort

Alle de heldige ejere af iPhone 4, hvis der ikke var advaret, konfronteret med et problem, når det gamle SIM-kort ikke ønsker Stavanger slot. Ifølge denne tilbagekaldelse, bare i tilfælde, hvor SIM-kortet i iPhone 4S. Det mikrosimka (meget mindre sædvanligt). Lad os nu se, hvordan dette problem kan løses.

Bare jeg ønsker at forsikre alle, at den panik på grund af dette er det ikke nødvendigt. Du vil altid være i stand til at skære SIM-kortet. Efter alt, i virkeligheden - MicroSIM - er nedsat på grund standard plastikkort. Plade med metalkontakterne forbliver de samme. Princippet om operationen har det samme, så er der ingen ændring, bortset fra størrelsen. Og hvis ja, det rejser det logiske spørgsmål om, hvordan man kan skære SIM-kort med dine egne hænder , og i hjemmet? Jeg er glad for at besvare dette spørgsmål, og ikke bare svare på, men også skrive detaljerede instruktioner, som du vil forstå essensen og være i stand til at gøre arbejdet selv.

Så for at skære SIM-kortet, er vi nødt til at væbne sig med de mest aktuelle SIM-kort sædvanlige standard for os, en lineal med en saks, meget skarp, er det ønskeligt, og nogle skriftligt instrument som en blyant eller kuglepen. Hvis alt du har forberedt, så kan du begynde driften.

Vi tager vores patienter i et SIM-kort og sætte på en sådan måde, at kontaktgruppen kiggede på os, og det skrå snit plast endte i nederste højre hjørne. Nu tager vi en lineal og måle de 12 og 15 millimeter, og derefter tegne et rektangel på vores sim-kort, så kontaktgruppen var klart i midten. For at gøre dette, ved hjælp af en lineal for at indrykke fra venstre kant af SIM-kortet på 1,85 millimeter og 1,4 millimeter fra toppen. Nu tager en saks og forsigtigt skære et rektangel, som du trak på SIM-kortet. Denne procedure udføres meget forsigtigt og omhyggeligt, fordi du vil have kun én chance for at korrekt klippe SIM-kortet. Når man skærer plast, skal du sørge for at holde pladen med kontaktgruppen foran deres øjne, så du ikke ved et uheld hooked det, for hvis det sker, vil kortet blive værdiløs.

Når du har skåret alle de overskydende, skære plastik hjørne i hjørnet, hvor han var i den gamle version. Hvor afstanden fra den stumpe øverste vinkel af de nye SIM-kort skal være 2,5 millimeter til vores potentielle SIM-kort lige underkant.

Det næste trin i denne procedure skyldes verifikation. Sæt frugten af jeres arbejde i modtageren enhed. Hvis det ikke lykkes - det vil have en lidt mere trimmet ned til størrelse. Således er SIM-kort i telefonen, og han begynder at søge efter et netværk. Hvis du gjorde alting rigtigt - vil du se et skilt eller logo af netværket.

Der er en anden måde at skære SIM-kortet. Det er specielt designet værktøj. Hvis du ikke har eller ikke ønsker at bruge deres penge på ham for en SIM-kort, kan du gå til den nærmeste salon cellulære og bede den om at opfylde dit ønske. Typisk sådan procedure er værd en krone, hvis ikke du vil gøre alt gratis. Hvis du ikke er sikker på deres evner og er bange for at ødelægge din sim-kort forkert beskæring, kunne denne mulighed ikke være bedre, løse dit problem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.