SundhedMedicin

Jeg spekulerer på, hvor er de lymfeknuder hos mennesker?

Den menneskelige krop er unik i sig selv, fordi der indsamlet så mange forskellige nuancer og detaljer, uden hvilke livet af hver var simpelthen være umuligt. Denne artikel vil tale om , hvor lymfeknuderne i mennesker.

Hvad er det?

Først og fremmest vil jeg gerne forstå konceptet. Så hvad er den lymfeknude? Denne lille størrelse (ca. fra ært eller bønne størrelse kan variere inden for 0,5-20 mm) formationer, der er placeret overalt i kroppen under kroppens lymfesystemet. Ved et tryk, de er helt bløde, håndgribelig gennem huden. De er placeret rundt omkring i kroppen, det eneste sted, hvor de ikke findes - under kraniet til hjernen. De udfører flere vigtige funktioner for kroppen, fra at skabe de immunceller såsom antistoffer, fagocytter og lymfocytter, til vedtagelsen af selv at deltage aktivt i stofskiftet og fordøjelsen.

placering

Så hvor er de lymfeknuder hos mennesker? Kort sagt - over hele kroppen. Generelt deres mængde kan være fra 400 til 1000. Disse dannelse placeringer er placeret i passagen af blodkar. De større virksomheder kan mærkes i nakken, armhuler og lyske, men i en sund arbejderstat, de næppe mærkbar. Det skal også siges, at lymfeknuderne er ansvarlige for arbejde tæt på dem orgel. For eksempel, hvis en cervikal lymfeknude er betændt, siges det, at der er problemer med min hals, hvis lyske- - med urogenitale system, etc.

Hoved og hals

Nu vi vil gerne fortælle dig mere om , hvor lymfeknuder på manden på hoved og hals. Så den første gruppe af dem placeret på bagsiden af hovedet, omkring 5 cm tilbage fra øret. Den anden gruppe - omkring ørerne, foran og bagpå, tredje - submandibulære og hage, som ofte kan mærkes i betændelse. Den næste gruppe vil være i stand til ikke at føle sig, fordi de er dybt under huden - en dyb og overfladiske cervikale lymfeknuder.

torso

Hvor er de lymfeknuder på manden i torso? For det første - i armhulen, deres betændelser også ganske let kan mærkes. Hos kvinder, der er en gruppe af lymfekar i brystet. Der er også okologrudnye, intercostalmusklerne, prespinal parasteralnye og lymfeknuder, samt uddannelse, der beskæftiger omkring organer - tracheobronchiale, trachea, bronchopulmonal, yukstapischevodnye, perikardiel osv lymfeknuder.

bækken

Scheme menneskelige lymfeknuder i bækkenet: lænden, eksterne og interne iliaca, overfladiske og dybe lyskelymfeknuder lymfeknuder obligationer.

ekstremitet

Lemmerne er også placeret lymfeknuder hos mennesker. Billeder kan være den første bekræftelse og et tydeligt eksempel. I hænderne har armhule og albue, i fødderne - dybe og overfladiske lymfeknuder er placeret overalt i benet.

Hvordan man tester den betændte lymfeknude?

Du kan gøre det selv. For at gøre dette, er du nødt til at sondere puder af de midterste og pegefinger i nakken, armhulerne, hofter. Hvis du føler hud og knogler - alt er fint. Hvis fingrene kan fanges under de knuder, som kan være lidt ondt, når der trykkes, betyder det, at lymfeknuden er betændt. Det er ikke selvmedicinering og konsultere en specialist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.