FormationHistorie

Brothers Kashirinyh: biografi, resultater og årsagerne til forfølgelse

Brothers Kashirina er et glimrende eksempel på, hvordan i en flash tak og ære kan blive til sin modsætning. Deres historie - er en serie af strabadser, gør dem ubestikkelige helte moderlandet. Så lad os gå tilbage i tiden, for at personligt se levevis herlige kosakker.

Historien om Kashirinyh

Kashirinyh familie boede i en lille landsby Forshtadt der i Orenburg provinsen. Lederen af familien, Dmitri Ivanovich Kashirin var høvding for den lokale regiment af kosakker. Han har også undervist almene fag i en lille landdistrikterne skole. Han var en stærk og intelligent mand, der nød stor respekt i både hans underordnede og landsmænd har. På denne baggrund er det ikke overraskende, at han blev valgt Ataman af landsbyens 28 år i træk.

Sammen med sin kone rejste han seks børn: fire drenge og to piger. Den ældste barn var Nicholas. Det var ham, der overtog de fleste af de ansvarsområder faderen, da han gik efter ordre fra kongen. Det skal bemærkes, at alle sønner Ataman var oprindelig tilhængere af monarkiet, men flyttede senere med sin far til bolsjevikkerne. Men hvorfor Kashirinyh brødre har gjort det? Svaret kan findes i deres biografier?

Kashirin Nikolay Dmitrievich

Nicholas var den ældste søn - han blev født i februar 1888. Han havde ofte at udskifte sin far, så ud af drengen, han hurtigt forvandlet til en rigtig mand. Så i 14 års senior Kashirin allerede arbejdede han som lærer på en lokal skole, undervisning børn det grundlæggende i ratifikationen. I en alder af 18, han gik til den russiske hær og snart faldt i Orenburg kosakkiske tropper.

I 1912 blev han smidt ud af hæren for at blive fordelt blandt soldaterne revolutionære ideer. Men snart det brød Første Verdenskrig, og igen vendte tilbage til pligt. Det er værd at bemærke, at han under kampene har modtaget seks priser for tapperhed og tapperhed. I sidste ende, har hans resultater har ført til, at den øverste ledelse har rejst det til rang af podesaula.

Begyndelsen af Oktoberrevolutionen, Nikolai mødtes med indlysende begejstring. Han var en af de første indgået den Røde Hær og skabte deres egne kosakkiske afdelinger i det. Det vigtige punkt er, at de fleste af de Orenburg Cossacks ikke genkende den bolsjevikiske regering. Kashirinyh brødre blev derfor tvunget til at kæmpe mod deres egne kammerater, der i sig selv var et vanskeligt moralsk valg.

Som for Nikolai Dmitrievich, gjorde han et væsentligt bidrag til sejren over Ataman Aleksandrom Dutovym. Desuden efter sejren over fjendens hær, han stadig forfulgte fjenden i lang tid, indtil han forsvandt på grænsen til Turgai stepper. En sådan engagement har ført til, at der i efterkrigsårene år, sin karriere hurtigt gik op og udskifte et militær rang af den anden.

Kashirin Ivan Dmitrievich

Ivan Kashirin født i januar 1890. Ligesom sin storebror, drengen gik til sin fars fodspor og blev en soldat. Generelt Ivan var meget lig Nicholas. At have en masse potentiale, holdt han sig i alle mulige problemer, der er forbundet med den fejlslagne militære regler. Det er ikke overraskende, at han i 1912 blev bortvist fra hæren, da sådanne mænd i høj grad nedbrudt disciplin.

Men så snart det første skud lød det nærmer sig krig som modige Cossack vendte tilbage til systemet. Under kampene, viste han sin bedste side, for hvilken han modtog en sølv sværd lige ud af hænderne på øverstkommanderende. Den russiske hær var i stand til at stige til rang podesaula, men med fremkomsten af revolutionen uden en andel af tvivl gik til anarkisterne. I modsætning til sin bror, han ikke straks sluttede bolsjevikkerne, da det var langt fra deres ideologi. Han havde bare ikke lyst til at handle mod deres brødre, og service af kongen, han var tydeligvis ikke for alle.

Måske er det på grund af hans politiske løsrivelse Ivan Kashirin ringere autoritet til Nicholas. Ikke desto mindre kommandør talent var det, så ledelsen fundet trofast at ære ham med titel af chef for den særlige Cossack Cavalry Brigade Turkestan hær.

Kashirin Petr Dmitrievich

Peter blev født den 20. april 1892. Han var en Kosak, samt andre Kashirinyh brødre. Biografi af Peter Dmitrievich - er en serie af alvorlige prøvelser, fordi de fleste af krigen tilbragte han i fangenskab, først på tysk, så i hvide. Bemærkelsesværdige er, at det lykkedes ham at flygte fra fjendens hænder, og samtidig holde dig selv personlige ejendele, dokumenter og tjeneste våben.

Efter krigen arbejdede han for det meste politiske, ikke militære aktiviteter. Tidligere stilling var som administrerende fælles bank i Orenburg. Du skal også vide, at det er her, der startede en tragisk sekvens af begivenheder, der for altid vil ændre skæbne Kashirinyh familie.

Brothers Kashirinyh: undertrykkelse

I 1937 fortalte en borger NKVD, at der siden 1931 i Orenburg der en underjordisk kontrarevolutionær organisation af kosakkerne. Og ifølge hans vidneudsagn, de har længe haft planer om et kup. Lederen af denne bande er ingen anden end Kashirinyh brødre. Foto sammensvorne derefter sendt til den lokale regering, og snart begynder en jagt på dem.

Først anholdt Peter Dmitrievich, fordi de mente, at han var leder af grupperingen. Det skete 6 Juni 1937. Efter to uger i fængsel var Ivan Kashirin, og den 19. august samme år, "kratere" og ankom til sjæl Nicholas. Som et resultat, fandt retten alle brødrene Kashirinyh skyldig i forræderi og dømt til dødsstraf - døden.

Brothers Kashirinyh: rehabilitering

Efter Stalins død, USSR, Højesteret revideret tilfældet med de fleste undertrykte fanger. Gennem denne Kashirinyh brødre blev frikendt og rehabiliteret posthumt. Trist om denne historie er, at være helte, de vidste skam uretfærdige beskyldninger om forræderi. Og selv om deres berømmelse stadig steg fra asken, desværre, brødrene selv ikke lever for at se denne dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.