SundhedSygdomme og lidelser

Fed hepatose - hvad er det, og hvordan man behandler det?

Fed hepatose - hvad er det, og hvor farligt er det? Kroniske leversygdomme påvirker tilstanden af hele organismen, og degenerering af cellerne i dette organ er ofte irreversibel og kan føre til alvorlige og uhelbredelige tilstande. En af disse sygdomme er fed hepatose. Hvad er det, og hvad er prognosen for denne sygdom, vil vi overveje i denne artikel. Vi nævner også risikofaktorerne.

Fed hepatose - hvad er det?

Et andet navn på denne sygdom er leverdystrofi. Hepatocytter degenererer fra funktionelle celler til fede celler. Dette sker først og fremmest umærkeligt for patienten. I første omgang kan læger ikke altid genkende de alarmerende symptomer. I dette tilfælde vil nedbrydningen af leveren fortsætte, og symptomerne på fedt hepatose vil blive mærkbar meget senere. I de sene stadier opstår problemer med andre organer i kroppen nødvendigvis, fordi de fleste afhænger af leverens gode funktion. Generel forgiftning forværrer tarmens, nyrernes, kredsløbets funktion. Det er vigtigt at træffe foranstaltninger for at genoprette kroppen, indtil fedt hepatosen, hvis symptomer stiger i en lavine, ikke bliver irreversibel. Derfor bør den regelmæssige forekomst af kvalme, smerte i epigastrium og højre hypokondrium, vædelse opstå. Sekundære symptomer er udslæt, hårtab, fremkomsten af allergier, apati og generel svaghed. Ofte problemer med leveren forårsager hornhindeopacitet og synshæmmelse.

Fedt hepatose - hvad er det, og hvad er risikofaktorerne?

Den første grund er selvfølgelig overvægtig. Nogle gange er det svært at definere det facet, der skelner sund kost fra fedme. Læger kan også ikke altid fortælle patienten at mindske vægten først og fremmest af etiske grunde. Derfor er det vigtigt at behandle udseendet af overskydende fedt ansvarsfuldt og huske, at kun volitionelle bestræbelser kan hjælpe dig med at holde dig i form. Den anden årsag til hepatose er alkohol. Og tredje, underligt nok, en hård vegetarisk kost. Det ser ud til, at det for at undgå overskydende vægt er bedre at begrænse dig selv så meget som muligt i mad, hvilket eliminerer fedtholdige og kødfulde fødevarer. Men hvis du bøjer stokken, mister levercellerne den nødvendige ernæring. En mangel på protein fremkalder en overtrædelse af metaboliske processer. Derfor, før du vælger en streng vegetarisk kost for dig selv, skal du konsultere en hepatolog og en ernæringsekspert, samt gennemføre en detaljeret blodprøve.

behandling

I de indledende stadier af leverproblemer skal du huske at denne krop har en god evne til at komme sig. Den sunde del er i stand til at påtage sig de berørte persons funktioner og kompensere dem. Det første og vigtigste trin er eliminering af risikofaktorer. Uden dette vil stoffer og procedurer være ineffektive. Så skal du udføre en ultralydsundersøgelse af leveren, giv en biokemisk blodprøve. Derefter vil lægen ordinere et forløb for at rense kroppen og en række genoprettende stoffer. Det skal huskes, at selv en kortvarig krænkelse af kosten kan negere alle bestræbelser på at returnere den meget ønskede sundhed i leveren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.