InternetElektronisk handel

Anmeldelser: "The Empire techno" online butik for forbrugerelektronik

Med fremkomsten af virtuelle butikker til at placere ordrer på internettet er det blevet meget lettere, hurtigere og billigere. Valget af disse butikker er virkelig imponerende. Det kan være specialiseret og smal profilerede butikker eller dem, hvor du kan købe alt fra sokker og efterbehandling af bilen. Stort sortiment af tilbud og online butik «Empire of techno". Her, selvfølgelig, personbiler, kan ikke købes, men du kan finde masser af elektronik og hårde hvidevarer til hjemmet, kontoret og selv små private virksomheder, såsom bilvask.

Kort information om virksomheden og hjemmeside

"Empire of the techno" - en online butik, der har været åbne i et år i den store verden "web". Det har specialiseret sig i den fjerne salg af husholdnings- og elektroteknik.

Alt salg foregår via en personlig internetside, åbnes på imperiatechno.ru. Produkter, der vises på hjemmesiden fremstilles ikke af sig selv. I dette tilfælde er det fungerer som et mellemled mellem køber og producenten, da alle deres produkter er indkøbt i lagre af de største producenter af udstyr i Moskva og St. Petersborg.

Selskabets hjemmeside har en præsentabel fremtoning design, nem navigation og intuitiv kontrol. For de købere, der besøger webstedet for første gang, er der yderligere tips og instruktioner, trin for trin guide. Alle produkter er opdelt i overskrifter, hvilket i høj grad letter søgningen. Denne information bekræftes af de talrige brugeranmeldelser. "Empire of the techno" - butik, hvor du kan bestille blot et par klik.

Hvilke produkter, der tilbydes af selskabet?

I øjeblikket er den "Empire techno" elektronik butik tilbyder følgende produktgrupper:

  • Stor udstyr til hjemmet (køleskabe, vin reoler, tørremaskiner, gaskedler).
  • Indbyggede apparater til køkkenet (ovne, emhætter, mikrobølgeovne).
  • Små-størrelse husholdningsapparater (brød maskine, fritureapparater, mad processorer).
  • Maskiner og elektriske produkter til husholdningsbrug (støvsugere, strygejern).
  • Anordning til genvinding og personlig hygiejne (massageapparater, trimmere).
  • Baby & tilbehør (bilsæder, babyalarmer).

Hertil kommer, at vifte af online-butik kan du finde klimaet og computere, håndholdte og bærbare enheder til hjemmet, haven, kontor, møbler og endda husholdningskemikalier. Hvis du mener de anmeldelser, "Empire techno" Det har et imponerende udvalg, som kan misunde nogen hypermarked husholdningsapparater og elektronik.

Hvor er butikken "Empire techno": adresser

Virksomheden er beliggende i Moskva og St. Petersborg. Hvis du bor i hovedstaden i Rusland, vil du nærmer kontor virksomheden placeret på adressen Moskva:. E Lunev, Moskva-regionen. I St. Petersborg kontor organisation faktisk finde på den cubanske gade, 84.

Nem bestilling og mulighed for at installere

Fra ord fra brugerne bliver det klart, at selskabet ud over den hastighed og bekvemmelighed af bestillingen, tilbyder tjenester til installation og idriftsættelse af det indkøbte udstyr. installationsvirksomhed, som regel udført af repræsentanter for de to organisationer, "Phoenix" eller "T10 Service".

Udnyt disse tjenester, du kan, anmode om en hjemmeside online butik. Som de siger brugere, er installationskunst typisk dagen efter levering af produkterne.

Kvaliteten af indkøbte varer

Ifølge virksomhedens politik, alt udstyr og elektriske apparater, som kommer fra producenten, er udstyret med alle de nødvendige kvalitetscertifikater. Desuden har virksomheden nøje kontrollere hver model i form af sin integritet og tilgængelighed af ægteskab. I hvert fald i denne overbevise repræsentanter for virksomheden. Men er det virkelig?

Hvis vi omhyggeligt undersøge alle de anmeldelser, "Empire techno" - en butik, der efterlader et dobbelt indtryk om dig selv. På den ene side, kan du finde en masse positive kommentarer om virksomheden, og på den anden - den samme mængde af negative udtalelser.

Mange brugere får ikke træt at lovprise den høje kvalitet af de varer, de har købt. De fortæller, hvordan de svarer til de europæiske standarder, og anbefale dem til deres venner. Andre, derimod, taler om den meget tvivlsom kvalitet. De forlader negative og til tider vrede kommentarer. "Empire techno" efter deres mening, bør overvåge kvaliteten af sine produkter, der sælges bedre. For eksempel er mange klagede udvendige fejl kunst, buler og revner i huset og dækslet. Ellers fik apparater, der hurtigt brød ned.

Hvor realistisk er det at opnå en tilbagebetaling eller ombytning?

For at løse tvister kunden efter betaling og modtagelse af varer, virksomheden forudsat tilbagebetaling eller bytte det beskadigede udstyr på den alternative model. I dette tilfælde, returnering eller ombytning af de købte varer er mulig senest 2 uger fra datoen for dens modtagelse.

Disse muligheder, i overensstemmelse med selskabets regler, vil kun gælde for de produkter, der ikke opfylder kravene, er ude af drift eller hun har fundet fabrikken ægteskab. I andre tilfælde er afkast og udvekslinger ikke implementeret. Det er, hvordan virksomheden arbejder "Empire techno" i Moskva og St. Petersborg.

Ifølge brugerne, for at udveksle den forkælede eller uhensigtsmæssig beskrivelse af varerne er muligt, men det er meget vanskeligt. Fra ord køberne bliver det klart, at repræsentanterne for virksomheden enten meget travlt eller bevidst at trække deres fødder.

Det er vigtigt at kontrollere, om varerne ved modtagelsen?

Se nedokomplekt eller visuelle defekter af produkter kan kun være ved visuel inspektion, og ved modtagelse af ordre fra butikken "Empire of techno". St. Petersborg og Moskva - to af byen, hvor der er repræsentation af virksomheden, hvor det er muligt, hvis det er nødvendigt, for at komme personligt.

Men som de siger købere komme til organisationens kontor er ikke så praktisk. Derfor, uanset hvor skyndte kurer, pakke skal inspiceres og være sikker på at åbne med ham. Ellers vil problemer med modtagelsen af varerne udelukkende din, og virksomheden at bevise noget vil være meget vanskeligt. Hertil kommer, at selskabets hjemmeside på forhånd advarer om, at ikke bærer ansvaret for køberen. Det er, når du ikke undersøge varerne straks og kontrollere dens effektivitet, og gør det først efter afgang af kurer.

Sådan udføres en tilbagevenden?

For at fuldende tilbagevenden kunder at følge disse trin:

  • Download en elektronisk version af ansøgningsskemaet.
  • Fyld den i og sende til den angivne e-mail-adresse.
  • Styrke fotografierne erklæring med angivelse af fejl og årsager til returnering.

Hvis dit udstyr til reparation gik guiden ansøgning skal være forsynet med en handling af reparation.

Kort sagt, denne online butik har sine egne fordele og ulemper. Efter at have studeret de anmeldelser, du kan forstå, er det nødvendigt at ty til sine tjenester eller ej.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.