InternetElektronisk handel

Kina Bærbar: kundeanmeldelser

Når du køber online, skal du altid huske om din egen sikkerhed. Dette gælder ikke kun for at arbejde med nogle opslagstavler (hvor du faktisk bestille fra privatpersoner), men også den simple køb af visse poster direkte fra online butikker. På trods af, at sidstnævnte kan inspirere dig selvtillid, de er ikke altid klar til at tjene ordentligt, ærligt giver det produkt, du er interesseret.

I denne artikel vil vi beskrive blot en af disse ressourcer. Dette projekt er Kina Bærbar. Svar om ham tyder på, at butikken (på det tidspunkt) var meget populær, hvilket giver købere elektronikken fra Kina til lave priser. Helt ærligt, de foreslåede omkostninger var for lavt på det, hvilket er grunden til interessen i denne butik var utrolig stor. Hvad skete der med de varer og hvorfor ingen af køberne ikke har modtaget din bestilling - læs videre.

Hvad ved vi om butikken

Lad os starte med den samlede præsentation af oplysninger om den service, som kaldes Kina Bærbar. Brugeranmeldelser som vi kunne finde, siger, at det er en typisk online butik, som er involveret i levering af kinesiske Gadgets i Rusland. I beskrivelsen af ressourcen, blev det anført, at alle de produkter, der præsenteres her er fremstillet i Kina, hvilket er grunden til det adskiller sig så lav pris.

Denne butik er placeret som en rabat, der arbejder over hele landet forudbetalt. I overensstemmelse hermed for at bestille der noget brugeren blev tvunget til at pre-betale et beløb værdien af produktet, som han har brug for. Først efter, at han kunne regne med leveringen af ting.

På dette grundlag kan vi sige, at der ikke er nogen forskel mellem denne og andre butikker shopom præsenteret i et sådant felt, nej. Faktisk et lignende system fungerer på alle andre platforme. Funktion af Kinas Laptop anmeldelser kaldte det, hvilke produkter de solgte.

sortiment

Tjenesten katalog er snesevis, hvis ikke hundredvis af bærbare modeller. Det tiltrak sig opmærksomhed fra det faktum, at mange af dem var mere end rimelige priser i de 3-4 tusind rubler. Tekniske egenskaber af anordningen var i orden, samt status for produktet.

Som vist ved at beskrive http: // kina-laptop anmeldelser, alle produkter i mappe site var kinesisk, end administrationen af tjenesten og for at motivere dem mere overkommelig. Samtidig er der blev bemærket, at oplevelsen af kvaliteten af produktet er ikke det værd - butikken gør udskiftning, og after-sales service og andre måder at beskytte interesserne for køberen. Det ser ud til, der kan være mere gavnligt?

"Kina rødder"

Som dedikeret ressource Kina Laptop.com kundeanmeldelser, kan du se "fotografering hold" på deres portal hjemmeside - et par billeder med billeder af mennesker, der angiveligt drives butikken. Det er klart, det var bare en af de kloge tricks, der anvendes af ressource ejerne til at arrangere intetanende købere til sig selv. Faktisk sandsynligvis, lykkedes det dem at et meget mindre antal mennesker, der bor i Rusland.

Procession med "kinesisk oprindelse" var naturligvis meget gavnligt administration. Husk at knytte sig til de producenter fra Kina, kunne ejerne af ressourcen nemt forklare årsagen til denne cost bærbare computere med dem. Dette vil igen, ansporede købere til at gøre mere shopping, som bragte betydelig indtægt til ejeren.

popularitet

Fame Kina Laptop site (anmeldelser bekræfte det) blev oppustet på grund af en meget aktiv reklame. Ifølge den bruger, der gjorde den rækkefølge der, de alle kom med bannere placeret på andre websteder for et gebyr. Tilsyneladende er ejerne af ressourcen fuldstændig planlagt sin kampagne for at udvikle et websted ved at køre det, og straks begyndte en reklamekampagne i CPA-netværk (og ikke kun). På bekostning af administrationen af projektet fik en masse forudbestillinger på deres enhed (som faktisk ikke findes i naturen), og også indsamlet en betydelig mængde. På grund af det faktum, at butikken var nye og utilstrækkeligt kendt i bredere kredse, kunne ingen sige, hvad han virkelig er - en anden fidus eller en rigtig profitabel site med kinesiske varer.

Forsvinden af administrationen

En model, hvor kunderne har afbrudt al kommunikation med administratoren http://china-laptop.com, anmeldelser beskrive det samme. Efter at have betalt de penge deres gadgets ingen så. Ønsker at få en forklaring fra repræsentanter for butikken, folk skrev til støtte og ringe til nummeret anført på webstedet. Som et resultat, kunne ingen ikke få deres penge tilbage. Selvfølgelig også måtte jeg glemme alt om produktet. Sitet administrator simpelthen forsvundet, idet der med dem en vis mængde. Det er muligt, at det i fremtiden vil lancere den samme ressource, ved hjælp af nogle mere interessante lokkemiddel for folk, der ønsker at købe billigere. Alt dette og beskrive de dedikerede butik Kina Laptop (Kina) kundeanmeldelser, som er ude af lykke.

fund

Faktisk kan historien om disse ressourcer være meget lærerigt for os hver især. Det er nødvendigt at kontrollere de modparter med hvem du kommer til at begynde deres arbejde. Du kan ikke blindt at samarbejde med en person, som du kender godt nok - dette svarer til påstanden og køb i online-butikker. Hvis du ikke har foretaget et køb i en bestemt onlinebutik før, eller ikke er sikker på, at før du en af de førende på markedet, der blev testet i løbet af årene, ikke at eksperimentere bedre. Inden betalingen læse de seneste anmeldelser af butikken, finde på andre websteder om, hvordan det fungerer, om der skal kommunikere med ham og til at købe noget her. Især, som tilfældet med China-Laptop.com (anmeldelser, som dannede grundlag for denne artikel), bør ikke altid være "bæres" cheapness.

Folk er meget naiv, når der udelukkende styret på en lave produktionsomkostninger. I dette tilfælde, for at få nogle indtægter, behøver svindlerne kun give en absurd lav, men særdeles attraktiv pris for deres produkter og skabe nogle psykologiske faldgruber (f.eks stillingen falske videootzyvy af hans butik, fiktive oplysninger om administrationen og nogle tilbagemeldinger fra ukendte mennesker ).

Lad dem opleve med denne hjemmeside vil lære dig at du ikke skal være så tillidsfuld i netværket!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.