TravelingRejsetips

Arabat Fortress: beskrivelse og foto. Hvordan kommer man til fæstningen?

For tusinder af år Krim-halvøen var skueplads for væbnede konflikt mellem de forskellige stater. For at styrke sin position på dette strategisk vigtige hjørne af planeten folk byggede forter, hvoraf mange har overlevet til i dag.

I dag i Krim, turister kan udforske Genova, byzantinske og romerske citadel. Også bevaret tyrkiske fæstningsværker. Blandt dem en særlig plads er besat af Arabat fæstning.

Det unikke ved denne defensive struktur skyldes det faktum, at det er placeret mellem Azovske Hav og Sivash på en smal stribe land, og derfor på det tidspunkt pålideligt beskytte halvøen mod angreb fra nord.

navn

Ifølge nogle forskere, at ordet "Arabat" er af tyrkisk oprindelse og betyder "forstad" og bogstaveligt - "noget arrangeret foran" Der er også spekulationer om, at navnet på dette kommer fra det arabiske sprog og betyder "styrke". Under alle omstændigheder, den mægtige Arabat Fortress, som var omgivet af en høj vold og en dyb voldgrav, gav navnet på det geografiske område - en smuk og lang sand spytte, der adskiller Azovske Hav fra den Mexicanske Siwash.

Historien om citadel til Krim til Rusland

Pålidelige oplysninger om, hvornår blev grundlagt Arabat Fæstning, overlevede ikke. den første skriftlige omtale af citadellet i Ak-Monayskogo landtange i bogen "Beskrivelse af Ukraine" skrevet af franskmanden H. BOPLAN henvises der imidlertid til 1651, derfor mest sandsynligt blev befæstning bygget i begyndelsen af det 17. århundrede. Bevaret som optager en berømt tyrkisk rejsende Evliya Çelebi, som under sine rejser i det osmanniske rige, besøgte Krim og Arabat beskrevet som "stor og magtfuld sten tårn af den runde form," tjener til at beskytte halvøen fra Kalmyks og kosakker. Han peger på, som grundlæggeren af citadellet Mehmed Giray Khan, tilsyneladende med henvisning til søn hersker Saadet Krim.

Fæstningen og kosakkerne

Tyrkisk citadel beskytter Krim fra nordøst, forblev længe utilgængelige. I 1668 kosakker under kommando af Koshevoy Ivan Horn, stormede fæstningen og dræbte sin garnison. Da formålet med operationen var Cossack skræmme tyrkere, de ikke bliver fanget i borgen, som blev restaureret osmanniske.

Anden gang, kosakkerne Arabat fæstning udtrådte i 1737, da regimentet Onesimus Bilogo anvendelse faldet i vandniveauet forårsaget af vind udsættelse, flyttes Siwash og fanget befæstning. Succes og denne gang var ikke endelig: snart kosakkerne blev drevet ud af borgen, og for at komme tilbage tyrkerne.

Fall Arabat

Endelig blev fæstningen erobret af russiske tropper under kommando af V. M. Dolgorukova, hvorefter der blev holdt en militær garnison. Han spillede en vigtig rolle under Krimkrigen, ikke tillader den allierede landing og erobringen af Arabat Spit, hvilket ville føre til omringning af de russiske tropper.

I 1860 mistede fæstningen sin strategiske betydning og begyndte at forværres. Hertil kommer, at beboerne i de omkringliggende landsbyer begyndte at demontere væggen og bruge stenene fra deres murværk til opførelse af deres hjem. Da restaureringen af citadellet næsten at gøre det i det øjeblik det er i en temmelig ked stat.

Arabat Fortress: beskrivelse

Citadellet er designet af tyrkiske ingeniører i overensstemmelse med alle regler for byggeri af befæstningen af perioden. De billeder taget via satellit, selv i en forfalden form, klart ligner en kæmpe femkant.

Arabatskaya citadel var beskyttet af en voldgrav fyldt med vand, der tilføres fra Azovske Hav. Fra fæstningen er blevet udgravet tunneller, så tyrkerne i tilfælde af en belejring fra havet roligt komme til kysten natten og angreb på fjendtlige skibe. Inde i fangehullet var arrangeret - et hul, hvor fangerne blev holdt, som skulle være der, mens bag dem ikke vil betale en løsesum.

Arabat fæstning havde to indgange og blev opdelt i 5 bastioner med kanon smuthuller, som er struktureret således, at citadel kunne forsvare fra flere retninger samtidigt.

Den nuværende situation

Mange turister specielt kommer til Krim for at se der er mange krig monumenter. Arabat Fortress er en af dem.

I øjeblikket fra den engang formidable bastion det var kun en lille del. Disse er fragmenter af stærke vægge med huller og indgangen arch på sydsiden. Særligt bemærkelsesværdigt aksel, som nogle steder når en højde på 7-8 meter. Den moderne udseende af væggene er forskellig fra, hvad der var i de tider af tyrkisk regel, som i de tidlige dage af Krimkrigen og stenede kalksten mursten. I nærheden af fæstningen også bevaret adskillige tyske bunkers tilovers fra kortvarig besættelse af sted under Anden Verdenskrig.

legende

Fæstningen på Arabat Spit i mere end 150 år er i ruiner. På dette punkt, de lokale en masse legender. For eksempel sige, at før revolutionen i saltminerne, der ligger ved siden af ruinerne, en ung mand arbejdede som Memet. Han ønskede at spare penge til brylluppet, så han arbejdede utrætteligt. Snart den unge mand blev alvorligt syg. Han spurgte ejeren til at betale ærligt fortjent deres penge og gå hjem. Han nægtede og krævede, at Mehmet fortsatte med at arbejde indtil udgangen af den periode, for hvilken han blev ansat. Kort tid skete uoprettelig, og den unge mand døde. Så på hans grav, som ligger ved siden af væggene i fæstningen, begyndte saltet at dukke pletter, der ligner inskriptioner på arabisk. Da de lokale siger, så elendigt Memet forsøger at formidle til at leve deres vrede over den grusomme skæbne og forbande den onde mester.

Slap af på Arabat Spit

Relativt nylig, begyndte disse steder for at tiltrække strand elskere, især på grund af de citadel væggene i havet når en dybde på 2 meter kun i en afstand af 100 meter fra kysten. På grund af dette, vandet varmes hurtigt op - temperaturen kan nå op på 30 °. Desuden luften på Arabat Spit indeholder et par jod og brom er derfor yderst nyttig for børn og dem, der lider lungesygdomme.

For ikke så længe siden på Arabatke blev opdaget varme kilder mineralvand, der hjælper i behandlingen af sygdomme i nervesystemet og forskellige knogler og led problemer. Der er også store reserver af saltlage og mudder.

Arabat Spit egnet til fiskeri organisation, fordi der kan du fange en flynder, multe, pelengasa og kalve. Findes i Azovske Hav og rejer.

Arabat Fortress: hvordan man får

Den geografiske placering af fæstningen er kendetegnet ved koordinaterne 45 ° 17 '44 38' nordlig bredde og 35 ° 28 '41 83' østlig længde.

Med bil kan nås med mellemstatlige motorvej Moskva - Simferopol. Det knytter at dreje på Henichesk, og tænd derefter pointer og fortsætte med at køre til gas station (20 km fra pivot). Derfra skal du fortsætte mod havet og derefter gå direkte til slottet. Få at Arabatke muligt og på toget, som følger op Genichesk, Arabat Spit eller Novoalekseevka. Til en af disse stationer, kan du tage en taxa, som vil tage til fæstningen.

Nu hvor du ved, hvad der er bemærkelsesværdigt Arabat Fortress i Krim, samt hvilke begivenheder, der finder sted i denne citadel i århundreder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.